- 19 Şubat 2012
- 397
- 742
- 303
- Konu Sahibi Glueckwunsch
-
Yok canım baktım da bulamadım benKızlar ikizlere uygun gebelik takip programı kullanan var mı?
Hoşgeldin , sağlıkla kavuşun bebeklerinizleMerhabalar 8 haftadan merhaba,
Son iki gündür aniden gelen bel agrilarim oluyor,sanirim rahim büyüyor bebisler için
Haftaya şeker yüklemesi yapılacak, çünkü annem şeker hastası ve benim de yaşım 39 oldu,
Sizler nasılsınız?
Çok erken değil mi şeker yüklemesi içinMerhabalar 8 haftadan merhaba,
Son iki gündür aniden gelen bel agrilarim oluyor,sanirim rahim büyüyor bebisler için
Haftaya şeker yüklemesi yapılacak, çünkü annem şeker hastası ve benim de yaşım 39 oldu,
Sizler nasılsınız?
Tabi 6. Haftada belli oldu benimki çift keseKızlar selam, bebeklerin kese sayısı ve plesentaları belli oldu mu ? Yani özellikle tek yumurta ikizlerinde riskleri takip etmek açısından kese ve plesenta sayısı önemliymiş. Kaçıncı haftada belli oluyor acaba , sizlere bir şey dedi mi doktor?
Bu konuyla ilgili Kaan Kocatepe’nin ikiz gebelik şekilleri diye bir YouTube videosu var, izlemek isterseniz
Yani özellikle doktorum belirtmedi fakat hersey yolumda dediği için ona güveniyorum açıkçası canimKızlar selam, bebeklerin kese sayısı ve plesentaları belli oldu mu ? Yani özellikle tek yumurta ikizlerinde riskleri takip etmek açısından kese ve plesenta sayısı önemliymiş. Kaçıncı haftada belli oluyor acaba , sizlere bir şey dedi mi doktor?
Bu konuyla ilgili Kaan Kocatepe’nin ikiz gebelik şekilleri diye bir YouTube videosu var, izlemek isterseniz
Sizin ikizler nasıl peki belli olmuşturKızlar selam, bebeklerin kese sayısı ve plesentaları belli oldu mu ? Yani özellikle tek yumurta ikizlerinde riskleri takip etmek açısından kese ve plesenta sayısı önemliymiş. Kaçıncı haftada belli oluyor acaba , sizlere bir şey dedi mi doktor?
Benimki de ultrason görüntüsünden amlayabilidğim kadarıyla bakıyorum, bi dahaki randevum 13ünde, o zaman soracağım nasipseSizin ikizler nasıl peki belli olmuştur
Merhabalar. Ben 39 yaşındayım,annem diyabet ve tansiyon hastası,bende de astim cikti 2022 Ekim ayındaÇok erken değil mi şeker yüklemesi için
Anladım inşallah sağlıcakla alırsınız genişinizi kucağınızaMerhabalar. Ben 39 yaşındayım,annem diyabet ve tansiyon hastası,bende de astim cikti 2022 Ekim ayında
Doktor riske atmak istemedi.bir de ilk kızıma doğum yaptığım kilodayim,kilo problemim de var yanibu gibi olumsuz şeyler bir araya geldiği için demisti doktorumuz
BebişiniziAnladım inşallah sağlıcakla alırsınız genişinizi kucağınıza
Amin ,Allah razı olsun, inşallah hepimiz yavrularımızı kucağımıza doğumdan hemen sonra sağlıklı,mutlu bir şekilde almamiz nasip olurAnladım inşallah sağlıcakla alırsınız genişinizi kucağınıza
Bebisleri ,lutfen ama :) onlar iki taneBebişinizi
Evet tabiki bebişlerimiziBebisleri ,lutfen ama :) onlar iki tane
Sizin kaç haftalık oldular göbeğiniz büyüdü mü acaba ne zaman büyür merakla bekliyorum daBebisleri ,lutfen ama :) onlar iki tane
Of ben zaten saha oğlumun doğum kilosunun hepsini verememiştim , 72 ile hamile kaldım. İnşallah 100 kilo olmamSizin kaç haftalık oldular göbeğiniz büyüdü mü acaba ne zaman büyür merakla bekliyorum da
Benim de tüp bebek iğnelerinin şişliği var göbeğim büyüse de ayırt edemem sanırımOf ben zaten saha oğlumun doğum kilosunun hepsini verememiştim , 72 ile hamile kaldım. İnşallah 100 kilo olmamkilo bir şey değil de şeker vs ekstra yük ve risk.. o yüzden zaten göbekliyim şu an , hele akşamları iyice şişitor , gaz zaten devamlı maşallah var sabahları 3 aylık, akşamları 5 aylık gibi göbekliyim
Biz 9. Haftaya girdik.icimde garip bir his var .daha doğrusu kötü hisler.hic midem bulanmiyorSizin kaç haftalık oldular göbeğiniz büyüdü mü acaba ne zaman büyür merakla bekliyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?