Merhaba canım ben de sana yazmak için girmiştim. Çok şükür dediğin gibi oldu bugün doktora gitmeden 1 saat önce adetim başladı. Doktora gittim muayene de oldum. Sıkıntı yok dedi doktor. Kimyasal dedi. İnşallah bir daha tekrarlamaz. İnşallah bir dahaki gebeliklerimiz sağlıklı olurCanim doktor ne dedi? Merak ettim seni
Lekelenme kahverengi mi oluyordu pembe miCanım ben oğlumda 6+5, 7+5, 8+5 hep lekelenme gördüm. Progestan ve yatip dinlenerek geçirdim o sureci hep. O
Vajinal mı gördünüz yoksa karından mımerhabalar
Dün kalp atışını da duyduk çok şükür listeyi güncellemek istedim. Benim hesabıma göre 6+6 ydı ama doktor boyutuna göre 6+4 olduğunu söyledi.Eldorin
Kalp atımı göründüyse sorun yok benceMerhaba arkadaşlar son adet tarihim 1 kasim. Kese güzel görünüyor kanama alanı yok kalp atisi için gel demişlerdi bugün gittim vajinal duyulmadı. 6 haftalikken vajinal duyulmamasi bana normal gelmedi pazartesi günü tekrar gidicem ama içim hiç rahat değil en gec ne zaman duyulur sizin nasıl oldu
Cok cok gecmis olsun canim benim. Bununla kalsin. Bundan sonrasi icin hakkimizda hayirlisi olsun, saglicakla alicaz o bebisleri kucagimizaMerhaba canım ben de sana yazmak için girmiştim. Çok şükür dediğin gibi oldu bugün doktora gitmeden 1 saat önce adetim başladı. Doktora gittim muayene de oldum. Sıkıntı yok dedi doktor. Kimyasal dedi. İnşallah bir daha tekrarlamaz. İnşallah bir dahaki gebeliklerimiz sağlıklı olur
6+3de gittiğimde kıpırtı hareket var dedi doktorum bugün tam 7de duyduk çok şükürHanımlar merhaba kalp atışlarını karından kaçta duydunuz
Maşallah6+3de gittiğimde kıpırtı hareket var dedi doktorum bugün tam 7de duyduk çok şükür
Maalesef duyamadıKalp atımı göründüyse sorun yok bence
Aynıymış bizim sizle 5w 6 d yazıyor ultrasonda benim. Daha önce 8 hafta olacakken 6 haftada kalip düşmüştü ama onun kalp atışını 5 haftada vajinal duyduk endişeliyimCanım tam 6mısın? ben 6+3 de vajinalden hafif kıpırtı hissetti doktorum sadece. Geç döllenme vs olabilir endişe etme
Kahverengi oluyorduLekelenme kahverengi mi oluyordu pembe mi
Endişe etme canım Allah'ın izniyle 7-8.haftada duyanlar olmuş. Bi de cihazın eski olması vs baya etkili diye düşünüyorum. Pazartesi inşallah güzel haberlerle sen de yazacaksın burayaAynıymış bizim sizle 5w 6 d yazıyor ultrasonda benim. Daha önce 8 hafta olacakken 6 haftada kalip düşmüştü ama onun kalp atışını 5 haftada vajinal duyduk endişeliyim
Amin inşallah okuyan hepimiz birbirimize dua edelim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinEndişe etme canım Allah'ın izniyle 7-8.haftada duyanlar olmuş. Bi de cihazın eski olması vs baya etkili diye düşünüyorum. Pazartesi inşallah güzel haberlerle sen de yazacaksın buraya
Ben 00.30-1 arası yataga giriorm iki ikinucukta anca uyuyorumKızlar aranızda geceleri uyuyamayan var mı? Delirmek üzereyim artık, belirtilerde halsizlik ve uyku hali diyor bende tam tersi olduuyuyamıyorum geceleri asla
Ben 3-4 gündür 2 saatlik aralıklarla uyanıyorum ama zaten uyku da normal değilBen 00.30-1 arası yataga giriorm iki ikinucukta anca uyuyorum
Zihinimiz boş değil endise korku vsvs ondan. Normaldir cnm.
Ben de kusmustum cok 20. Haftaya kadar ama kacinci haftada basliyordu bu kusma acaba kizlarda mi kusuluyorBenim kızımda aşırıı mide bulantılı geçmişti gebeliğim.3 günde 1 zofer takılmıştım 35 e kadarda zoferin hapı kullanmıştım.18 sonrası ilaç işe yarayıp bulantım durmuştu. Tabi içmediğimde yine kusardım. Şimdi yine sabahları kusmaya başladım. Bugün 6+2 bunun daha 8. 9. Haftaları var2. De olmaz bulantın diye beni çok gaza getirdiler yine kusuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?