2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Evet mecbur verdik çünkü kendimde olmadığım anlar oldu gece saatlercr acilde olduğum oldu. Annemle evde kaldı yavrum Sonra sütüm doyurmamaya başladı kilo almadı dirençli sarılığı da vardı mecbur başladım

Kizlar bugun pik yapti. Asla susmuyor uyumuyor . Sabahtan beri kriz halinde. Kucakta bile durmuyor. Bize dua edin. Su aylar gecsin duzelsin

Kizlar bugun pik yapti. Asla susmuyor uyumuyor . Sabahtan beri kriz halinde. Kucakta bile durmuyor. Bize dua edin. Su aylar gecsin duzelsin
Bugün biz de öyleydik. Araba sallar da belki gaza iyi gelir dedik çığlık kıyamet. İyice gaz çığlığının dozu arttı. Allah hepimize kolaylık versin

Canım ben sağınca mememden süt akmıyor ama bebek emince geliyor. Seni emmiyor mu ? O emerse gelir
Emiyor canım emiyor.
Emince geliyor yutkunuyo agzında yâda kenarlarında oluyor ama memeyle bir kavgası başlıyor akşam olunca.
2 gündür de memeler eskisi gibi dolu değil sanki bu beni şüphelendiriyor

Emiyor canım emiyor.
Emince geliyor yutkunuyo agzında yâda kenarlarında oluyor ama memeyle bir kavgası başlıyor akşam olunca.
2 gündür de memeler eskisi gibi dolu değil sanki bu beni şüphelendiriyor
Yok yok ben hepsini yaşamış biri olarak diyorum ki memeyi bırakma zorla içecek elbet. Tutuyırlar sonra. Benim memeyi 2 kere red etti nerdeyse. Memem mastit oldu. Bi sütüm yetmiyor dedim. Şimdi normale döndü anca. Bir d ebenimki sizinkilerden küçük olunca 2 kilo çok zordu.

Yok canm asla bıraktırmam zaten zorla da olsa vericem vermeye gayret edicem.
Mama meme destekli giderim mamayı yiyince cok sakinleşti cocuk açmış

Yok canm asla bıraktırmam zaten zorla da olsa vericem vermeye gayret edicem.
Mama meme destekli giderim mamayı yiyince cok sakinleşti cocuk açmış
E tamam dünyada bir tek mama veren sen değilsin. Çocuk nasıl besleneceğini kendisi seçiyor hayırlısı olsun canım

Yine memede uyuyup yatırınca uyanılan bir gece. Sabır versin Allah akşam 6dan beri uyanık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…