Her hamilelikte birazi gidermis zaten ama ilk hamileligimde bu kadar degildi. Kustu de uzamiyor. Biberiye suyu kullanayimBir zaman sonra parlıyor böyle gürleşiyor sanki, durur bence yakında. Asıl dökülme doğumdan birkaç ay sonra maalesef
Evet bende öyle ama o sınırı çizemedim sanırım hayatımdaki insanların yarısı istemediğim ismimi söylüyor. Hiç kendime ait hissetmiyorum. O yüzden heralde çocuğuma düşünmedim. Ama senin yaklaşımda mantıklı aslında.Yaa ben de bir ismimi seviyorum birini hic kendime ait hissetmiyorum. O yuzden secme sansimin olmasi hosuma gidiyor kizima da iki isim koydum biri daha farkli biri daha klasik olsun istemistim
Hangisini daha yakin hissederse onu kullansin
Evet bende var biraz kokuyor ama rahatsız edici gelmedi bana. Unutuyorum bende yada üşeniyorum düzenli kullanamadım hiçHer hamilelikte birazi gidermis zaten ama ilk hamileligimde bu kadar degildi. Kustu de uzamiyor. Biberiye suyu kullanayim
Dedim ama kokusu agir yazmislar zaten
Bulantim var riske giremedim
Ay daha da mı dökülecek yaniBir zaman sonra parlıyor böyle gürleşiyor sanki, durur bence yakında. Asıl dökülme doğumdan birkaç ay sonra maalesef
Kesinlikle yaptırın fetali. Çok güzel bir bilimsel gelişme. İkisinden de net sonuc verir. İkiliye dörtlüye gerek kalmazMesajlara bakıyorum da çoğunluk fetal DNA yaptırmış ikili yaptırmadığınız için mi doktor mu istedi yaptırmanızı? İkili ben yaptırmadım fetal DNA dedi doktor kararsızım eşim çok taraftar değil bilemiyorum
İlk bebekmi ilk bebekte benimde hic bulantim olmadi digerlerinde olduYiaa valla arada bi kaşık ağrısı ama oda bi var bi yok çok şükür hiç mide bulantım ılmadı
Ay gercek bir kullanici bulsam da sorsam diyodum. Hafif mi kokusu nasil?Evet bende öyle ama o sınırı çizemedim sanırım hayatımdaki insanların yarısı istemediğim ismimi söylüyor. Hiç kendime ait hissetmiyorum. O yüzden heralde çocuğuma düşünmedim. Ama senin yaklaşımda mantıklı aslında.
Evet bende var biraz kokuyor ama rahatsız edici gelmedi bana. Unutuyorum bende yada üşeniyorum düzenli kullanamadım hiç
sizce bu kızmı erkekmi videodan alabildim bacak arası sanırım yakalamaya calıstım çok hızlıydı
İlki düşük oldu bu ikinciİlk bebekmi ilk bebekte benimde hic bulantim olmadi digerlerinde oldu
Bizde zeynep ve İpek arasındayız ama gönlüm Zeynep’ten yana bakalımBizim de üç tane seçeneğimiz var. Arven, Nora, Roza. Benim gönlüm NORA'dan yana.
Annem inci olsun çok istiyor. Bakalım ilerleyen zamanlarda netleşir
Ayyyy kız ismi düşünmek çok tatlı geldi kızlar
Bende kızım olsa idi Zeynep i isterdim geleneksel yaşanmış isimleri daha çok seven biri olarakBizde zeynep ve İpek arasındayız ama gönlüm Zeynep’ten yana bakalım
Ayrıntılı erken hafta taramasına girdim uzman radyoloji doktoruna 1 saat inceledi her yönüyle gelişimi önde zaten haftasına göre ense burun parmsklar iyi dedi şükür o yüzden yaptırmayacağımKesinlikle yaptırın fetali. Çok güzel bir bilimsel gelişme. İkisinden de net sonuc verir. İkiliye dörtlüye gerek kalmaz
Sen sorunca tekrar açtım kokladımAy gercek bir kullanici bulsam da sorsam diyodum. Hafif mi kokusu nasil?
Memnun musunuz? Ona göre hemen sipariş vericemSen sorunca tekrar açtım kokladımHafif diyemem yoğun ama rahatsız edici değil, biraz naneyede benziyor aynı zamanda. Bende kokuya karşı hassaslaşmıştım ama rahatsızlık vermedi. Bade natural bendeki.
Ben yaptırmadım. Aldırmayı düşünmüyorsanız yani gebeliğinizi sonlandırmayı çokta gerekli olan bir şey değil. Eskiden varmıudı böyle bir şey. İnsanın daha çok stres ve kaygı içerisinde olacağına inanıyorum olumsuz çıkması durumunda. Olumsuz çıkınca amniyonysentez, yo işte göbek bağı sentezi mi bir şeyler yapılabilir. Bu benim fikrim tabi. Herkesin kendi tercihi. Çünkü hiçbir sonuç %100 doğru değil. %99.5 0.05 lik ihtimal bile çok önemli o halde. O yüzden gereksiz ve fuzuli masraf görüyorum. Detaylı yaptıracağım mesela ben. O da Allah korusun doğum sonrası hemen müdahale gerekecek bir şey var mı diye ? Çünkü benim kardeşimde böyle bir durum gerçekleşmişti. Hakkımızda hayırlısı olsunMesajlara bakıyorum da çoğunluk fetal DNA yaptırmış ikili yaptırmadığınız için mi doktor mu istedi yaptırmanızı? İkili ben yaptırmadım fetal DNA dedi doktor kararsızım eşim çok taraftar değil bilemiyorum
Sakin ol canım senin için dua ediyorum allahım bebeğini ve seni korusunKızlar çarpıntı yine tavan bende yârın kanlarımı verip cuma doktoruma gidicem gibi çok korkuyorum
Amin canım Allah razı olsunSakin ol canım senin için dua ediyorum allahım bebeğini ve seni korusun
Ben düzenli kullanamadım o yüzden kesin al diyemeyeceğim ya, eşim yarıladı şişeyi onun egzaması var onu rahatlattı ama orası kesinMemnun musunuz? Ona göre hemen sipariş vericem
ZeynepBizde zeynep ve İpek arasındayız ama gönlüm Zeynep’ten yana bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?