- 13 Aralık 2024
- 645
- 645
- 18
Aşkım e devletten doğum yardımı yazmış, o da onu bi siteye yönlendirmiş oradan başvurmuşşşş. Onaylandı gözüküyomuş ama daha mesaj falan gelmedi bizeevet başvurdum ama bana 1238 tl yattı 5 bin değil
Ay dün hepimiz süresiz emzirdik mi naptık. En son sol memem uyuşuktu valla emzirmekten. Ayakta emzirip sağa sola sallanıyordum uyusun diye sndjdkkd yatırdığım an tiviti gibi kocaman oldu hep gözleriGünaydınkanlı ay tutulmasında ben de tutuldum belim tutuk boynum tutuk saat birden 5 e kadar emdi ve hiç bırakamadım yatağına, sonra bir ile huzura erdi ama sonra da büyük bebemin okulunun ilk günü onu hazırla okula bırak derken yine süperiz yine çok güzel
Böyle bir mesaj geliyor. Bu para yattı demek. Mesaj geldikten itibaren tc kimlik ile halkbank şubelerinden alabiliyorsunuz. Tüm şubelerden alabiliyorsunuz.
Ya ben bu uygulamayı indirdim de hiç bi yerinde bi şey yazmıyor neresine bakacağım
Hipp natal kullanıyorum canım bide ilk 1 at bontee diye bir şey kullandımKızlar sütünüz için takviye vs kullanıyor musunuz ?
Bende omega 3 ve solgar süt arttırici kullanmayı düşünüyordumHipp natal kullanıyorum canım bide ilk 1 at bontee diye bir şey kullandım
Ya o süt arttırıcı Solgar kullanan var mı ki aramızda bende merak ediyorum onuBende omega 3 ve solgar süt arttırici kullanmayı düşünüyordum
Bende bi kaç kişide gördum faydasını görmüşler diye denemekten zarar gelmez düşündümYa o süt arttırıcı Solgar kullanan var mı ki aramızda bende merak ediyorum onu
Bende omega 3 ve solgar süt arttırici kullanmayı düşünüyordum
Ben kullanıyorum çalışmaya başladıktan sonra buzluğa süt stoklamak için işe yaradı bayağı. 3 saatte bir sağıyorum. Kullandığım ile kullanmadığım arasında bayağı fark var solgar brewers yeast diye bir şey. Normalde sabah öğle akşam ikişer tane alıyorsunuz ama ben azalma hissettiğim zaman alıyorum iki tane mesela akşamüzeri azalıyor süt o zaman kullanıyorum mutlakaYa o süt arttırıcı Solgar kullanan var mı ki aramızda bende merak ediyorum onu
Aşkım yani günde 6 almak zorunda diyil miyiz 6 bana biraz çok geldiBen kullanıyorum çalışmaya başladıktan sonra buzluğa süt stoklamak için işe yaradı bayağı. 3 saatte bir sağıyorum. Kullandığım ile kullanmadığım arasında bayağı fark var solgar brewers yeast diye bir şey. Normalde sabah öğle akşam ikişer tane alıyorsunuz ama ben azalma hissettiğim zaman alıyorum iki tane mesela akşamüzeri azalıyor süt o zaman kullanıyorum mutlaka
Sütü artırır ama yağlandırma için protein almak lazımmış. Haşlanmış kuşbaşı attım buzluğa karton bardaklara. Yediğimde baya kaymak tutuyo üstü sütün. Normalde su gibi benimde. Yemediğim zaman cıvık yağsız oluyo. Bide ceviz badem güzel yağlandırıyor.Aşkım yani günde 6 almak zorunda diyil miyiz 6 bana biraz çok geldiben sütümü yağlandırmak istiyorum o konuda etkisi var mı ki
Öf hamileliğim boyunca et yedim vallahi bıktım yaaaaSütü artırır ama yağlandırma için protein almak lazımmış. Haşlanmış kuşbaşı attım buzluğa karton bardaklara. Yediğimde baya kaymak tutuyo üstü sütün. Normalde su gibi benimde. Yemediğim zaman cıvık yağsız oluyo. Bide ceviz badem güzel yağlandırıyor.
6 bana da fazla geldi. Ben akşamüzeri 2 alıyorum. Bazen gece uyumadığında gece süt lazım oluyo o zaman 2 daha atıyorum ağzıma.
Şöyle bişey
Evet dediğinizden . Omega 3 te hem anne hem bebeğe faydalıymış sütude yağlandırıyormuş bakalım insallah faydalarını görürüm bendeBen kullanıyorum çalışmaya başladıktan sonra buzluğa süt stoklamak için işe yaradı bayağı. 3 saatte bir sağıyorum. Kullandığım ile kullanmadığım arasında bayağı fark var solgar brewers yeast diye bir şey. Normalde sabah öğle akşam ikişer tane alıyorsunuz ama ben azalma hissettiğim zaman alıyorum iki tane mesela akşamüzeri azalıyor süt o zaman kullanıyorum mutlaka
Kullanan kişi omega 3 kullanıp sütünü yağlandırdığını söylüyordu baya bende o yüzden aldım umarım aynı şekilde faydasını görürüm bendeAşkım yani günde 6 almak zorunda diyil miyiz 6 bana biraz çok geldiben sütümü yağlandırmak istiyorum o konuda etkisi var mı ki
İşe ne zaman başlayacaksın, ben sanırım 6 aya kadar uzatmaya çalışcam maaşsızlıktan ölmezsekBen kullanıyorum çalışmaya başladıktan sonra buzluğa süt stoklamak için işe yaradı bayağı. 3 saatte bir sağıyorum. Kullandığım ile kullanmadığım arasında bayağı fark var solgar brewers yeast diye bir şey. Normalde sabah öğle akşam ikişer tane alıyorsunuz ama ben azalma hissettiğim zaman alıyorum iki tane mesela akşamüzeri azalıyor süt o zaman kullanıyorum mutlaka
aynen uygulamada sıkıntı varYa ben bu uygulamayı indirdim de hiç bi yerinde bi şey yazmıyor neresine bakacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?