- 7 Nisan 2024
- 125
- 100
- 18
- 32
Merhabalar size özelden mesaj attım bakabilir misinizBenim ilk gebeliğim, ben de normalime göre bu dönemde çok sık gidiyorum tuvalete. Tüp bebek olduğundan acaba ilaçların etkisinden mi diye düşündüm epey bir zaman, mesaneye baskı yapacak büyüklükte değil sonuçtaAma sanırım bu durumu yaşayan da çok. Benim 3. Aydan sonra biraz daha azaldı gibi ama. Öncesinde her gece 3-4 kere muhakkak kalkardım, şimdi en azından 1 kereyle yetinebiliyorum

o zaman icmekte fayda var en azından deneyim umarım işe yarar çünkü şuanda küçük olmasina ragmen bu kadar baskı hissetmem normal değil belli bir saatten sonra yatalak gibi oluyorum ağrılardan
o zaman icmekte fayda var en azından deneyim umarım işe yarar çünkü şuanda küçük olmasina ragmen bu kadar baskı hissetmem normal değil belli bir saatten sonra yatalak gibi oluyorum ağrılardan  

çilekte 2024 fiyatları ve 9 taksit vardı ihtiyacı olan varsa
 çilekte 2024 fiyatları ve 9 taksit vardı ihtiyacı olan varsa 
 Hatta ismini de belirledik "Ege" :) Bulantılarım artık geçti ama cilt kuruluğu başladı bu kez de, yüzüm ellerim ve saç derim dökülüyor resmen kuruluktan. Bioderma krem kullanıyorum ama o da pek hafifletmedi, kafa derim içinse henüz bir çözüm bulamadım. Var mı benzer durumları yaşayan?
Hatta ismini de belirledik "Ege" :) Bulantılarım artık geçti ama cilt kuruluğu başladı bu kez de, yüzüm ellerim ve saç derim dökülüyor resmen kuruluktan. Bioderma krem kullanıyorum ama o da pek hafifletmedi, kafa derim içinse henüz bir çözüm bulamadım. Var mı benzer durumları yaşayan? 

Daha önceden de olmuştu burda bana bu hepimiz hep benzer şeyler yaşıyoruz
 Daha önceden de olmuştu burda bana bu hepimiz hep benzer şeyler yaşıyoruz  benim karnım da böyle hani sanki karnını şişirsin de bi gerginlik sertlik olur ya hep öyle. İlk hamileliğim olduğundan anlamadım bu normal bir his mi karın büyürken böyle mi oluyor yoksa biraz kabızım ondan mı acaba diye
 benim karnım da böyle hani sanki karnını şişirsin de bi gerginlik sertlik olur ya hep öyle. İlk hamileliğim olduğundan anlamadım bu normal bir his mi karın büyürken böyle mi oluyor yoksa biraz kabızım ondan mı acaba diye 
 baya endişeliyim hemen doktora gitmek istiyorum gidecem galiba yarın falan.. yaşayan var mı normalmi acaba kızlar
baya endişeliyim hemen doktora gitmek istiyorum gidecem galiba yarın falan.. yaşayan var mı normalmi acaba kızlar biraz önce de sanki belimden kaşığıma doğru birşeyler çekildi gideceğim içim rahat etmeyecek böyle
biraz önce de sanki belimden kaşığıma doğru birşeyler çekildi gideceğim içim rahat etmeyecek böyle