Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar mide yanması için gaviscon talcid ve rennie tahin dışında ne yapabilirim sütte içemiyorum. beni mahvetti ya boğazıma kadar yanıyor sabah başlıyor akşama kadar gece 2 prilam içiyorum sabah panto mide koruyucu içsem olur mu daha önce çok zorlanırsan kullan demişti ama prilam kullanmıyordum o zaman hayır devlet doktoru olduğu için ulaşamıyorum da deli oldum

Kızlar mide yanması için gaviscon talcid ve rennie tahin dışında ne yapabilirim sütte içemiyorum. beni mahvetti ya boğazıma kadar yanıyor sabah başlıyor akşama kadar gece 2 prilam içiyorum sabah panto mide koruyucu içsem olur mu daha önce çok zorlanırsan kullan demişti ama prilam kullanmıyordum o zaman hayır devlet doktoru olduğu için ulaşamıyorum da deli oldum
Prilam içmediğin zamanlarda yanma var mıydı? Ben prilam içtiğimde mide yanması yaşadığım için ilacı bırakmıştım. Sonra hiç yanma olmadı

Prilam içmediğin zamanlarda yanma var mıydı? Ben prilam içtiğimde mide yanması yaşadığım için ilacı bırakmıştım. Sonra hiç yanma olmadı
Öncede vardı ama böyle sık olmuyordu arada oluuordu pantoyla idare ediyordum geciyordu ama bugün prilam 3.günümdü ve aralıksız içtiğim günler yanıyor başka bir doktora sordum prilam yapmaz dedi bende prilamdan şüphelenmiştim

Benim de pek yönetebildiğim söylenemez , 10 gün önce kan verdim sonuçlar bugün geldi çok şükür temiz, ama geçen on gün o kadar zordu ki.. Yapabildiğim tek şey dua etmek ve iyi düşünmeye çalışmaktı. Tabi kaygı, korku, panik bunları da yaşadım. Bebeğimin ultrasondaki kıpır kıpır hareketlerini düşünüp sakinleştim, sürekli dua ettim. Merak etme canım seninde sonuçların tertemiz gelecek Allahın izniyle, sakin ve pozitif kalmaya çalış🙏🏻🌼
Yaaaa canım benim 🧡 Çok şükür, çok sevindim 🧿 Ben de şu an dua edip hep güzeli hayırlısı için dua ediyorum. Son ultrasonda bize el sallamıştı o videoyu izliyorum 🥹 Allah razı olsun, desteğiniz için teşekkür ederim 🫂

Kaç gün sürdü sizin benimde 4+5 im öğrendim sevinemeden başladı kahve rengi be kırmızı karışık oluyor ama rahimde kanama alanım yok anlamadım gitti sadece dupbaston kullanıyorum
Canım bende şuan 5+6 yım 2 gün önce 2-3 saat az kanamam oldu sildikçe gelen sonra geçti ultrasonda bir şey çıkmadı kanama alanı vs yok. Ertesi gün ve bugün de ara ara 1-2. Damla kahverengi akıntı. Doktor aktif kanama yoksa duphaston al dedi bana da. Normal yerleşme kanaması bu dedi. Sana ne dedi

Yatmadan once meyve dahil en az 3 saat once birsey yemeyin cok acikirsaniz yogurt

Back
X