2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Seni dinliyorum sleepy alıyorum kız
Ben memnundum canım İnşallah sen de memnun kalırsın ama bir arkadaşımızın dediği gibi hani her bebekte bebeğe değişiyor. Yani bazı bebeklerde ne kadar bez iyi olsa da pişik yapabiliyor. Sana tavsiyem çok bezde alma çünkü bebekler maşallah çabucak büyüyor. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza

Teşekkür ederim canım balcalı konusunda da haklısınız çok bekletiyorlar. Ben de o beklemeyi sevmediğim için en iyisi şehir hastanesine görünmek sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil

Hanımlar merhaba tetonoz aşısından sonra felaket bir baş ağrım var parol içsem sorun olur mu sizce içen var mı?

Hanımlar merhaba tetonoz aşısından sonra felaket bir baş ağrım var parol içsem sorun olur mu sizce içen var mı?
Canım parol gebelikte kullanabileceğin neredeyse tek ilaç hiçbir sorun olmaz güvenle içebilirsin

Ay ne demeek Duydukça birbirimizle paylaşmak iyi oluyor, çok fazla ürün var ve ilk bebek olunca kafalar çok karışıyor Sağlıkla kullanalım inşallah zamanı geldiğinde
Evet evet kesinlikle kafa karışık pijamaydı sütyendi onları da tecrübeli anneler yine yazsa ya faydalansak
Isı ölçer ateş ölçer vs vs

karamel Latte çıktın mı hayırlısıylaaa
karamel Latte ciğim nerelerdesin nasıl geçti kontrolün? Merak ettim
Kızlarım etiketiniz için teşekkür ederim anca gelebildim dışardaydım.
kızımız iyi cok şükür herşey yolunda doktor bebeğine cok iyi bakmışsın dedi bi sıkıntımız yok yani şeker yüklemesi içinde evde alet varsa 3-4 gün ölç açlık tokluk yaz bana gerekirse yapalım yüklemeyi dedi.

Yok be canım ya bence alışveriş için 28/30. Haftalar ideal
Oh ne güzel kuzum harika haberler gözün aydın

Gözün aydın canım benim hep böyle güzel haberler alırsın inşallah

Anne bebek çantası aldınız mı ? Ne marka aldınız ? Öneriniz nedir ?

Ay çook merak etmiştimmm ohh çok şükür herşey yolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…