Ben memnundum canım İnşallah sen de memnun kalırsın ama bir arkadaşımızın dediği gibi hani her bebekte bebeğe değişiyor. Yani bazı bebeklerde ne kadar bez iyi olsa da pişik yapabiliyor. Sana tavsiyem çok bezde alma çünkü bebekler maşallah çabucak büyüyor.Seni dinliyorum sleepy alıyorum kız
Teşekkür ederim canımCanim renkli foto yok, karşıda ekran da yok, devlette yapılması elzem olan seyler yapılıyor hepsi bu, hastaların taleplerini dinlemiyorlar hoş ben bisey talep etmedim sadece sağlıklı olmasi bana yetti. Böyle seyleri istiyosan bence baska bir yer ile görüş derim balcalıyı hic seviyorum arayip da sormadım bile detaylı icin
Canım parol gebelikte kullanabileceğin neredeyse tek ilaçHanımlar merhaba tetonoz aşısından sonra felaket bir baş ağrım var parol içsem sorun olur mu sizce içen var mı?
Evet bir ona sığınabiliyoruzCanım parol gebelikte kullanabileceğin neredeyse tek ilaçhiçbir sorun olmaz güvenle içebilirsin
Evet evet kesinlikle kafa karışıkAy ne demeekDuydukça birbirimizle paylaşmak iyi oluyor, çok fazla ürün var ve ilk bebek olunca kafalar çok karışıyor Sağlıkla kullanalım inşallah zamanı geldiğinde
Benimki de sabah 10:30’da. Güzel haberlerle dönelimBenim detaylı ultrasonum da yarın sabah 10’da. Şimdiden heyecan bastı geçmez bu akşam
Benim detaylı ultrasonum da yarın sabah 10’da. Şimdiden heyecan bastı geçmez bu akşam
Güzel haberler alın inşallah kizlaaarBenimki de sabah 10:30’da. Güzel haberlerle dönelim
Kızlarım etiketiniz için teşekkür ederim
Yok be canım ya bence alışveriş için 28/30. Haftalar idealEki Görüntüle 3578942 Liste yaptım arkadaşlar. Elzemleri yazdım. Kalanlar ihtiyaç olursa alınır diye düşünüyorum. Çok eksiğim var ama halledicem inş. 1 ay sonra taşınacağım. Taşındıktan sonra alışverişi hızlandırsam çok mu geç kalırım acaba
Oh ne güzel kuzum harika haberlerKızlarım etiketiniz için teşekkür ederimanca gelebildim dışardaydım.
kızımız iyi cok şükür herşey yolunda doktor bebeğine cok iyi bakmışsın dedibi sıkıntımız yok yani şeker yüklemesi içinde evde alet varsa 3-4 gün ölç açlık tokluk yaz bana gerekirse yapalım yüklemeyi dedi.
Sağol canım benim inşallah hep böyle giderYok be canım ya bence alışveriş için 28/30. Haftalar ideal
Oh ne güzel kuzum harika haberlergözün aydın
Gözün aydın canım benimKızlarım etiketiniz için teşekkür ederimanca gelebildim dışardaydım.
kızımız iyi cok şükür herşey yolunda doktor bebeğine cok iyi bakmışsın dedibi sıkıntımız yok yani şeker yüklemesi içinde evde alet varsa 3-4 gün ölç açlık tokluk yaz bana gerekirse yapalım yüklemeyi dedi.
Amiiin inşallah hepimiz canım hepimizGözün aydın canım benimhep böyle güzel haberler alırsın inşallah
Ay çook merak etmiştimmm ohh çok şükür herşey yolundaKızlarım etiketiniz için teşekkür ederimanca gelebildim dışardaydım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?