- 4 Kasım 2019
- 2.083
- 3.235
- 133
Ya evet sizin de çok düşükmüş. Bana da doktor en iyi çare damardan dedi, eğer bir ay içinde yükselmezse damardan alman gerekiyor mecbur ona hazırlıklı gel dedi. Bakalım takviyenin faydası olacak mıBaya düşük sizinde sanki demir hapları da fayda etmiyor bize Benim de hamileliğimi ilk öğrendiğim de 3.5 di baya düşüktü. Beni hemotoloji doktoruna yönlendirdiler o zaman damardan kan verilmesi için bebek daha küçük olduğu için riskli dedi. Biraz büyüsün yeni vereceklerini söyledi. Şimdi de 12 Haziran'da kontrolüm doktora danişacam o zaman

herkese diyorum 10 haftaya doğurucam diye
 herkese diyorum 10 haftaya doğurucam diye  hatta eşim panik yaptı şuan tüm eksikleri tamamladık kıyafetleri yıkama ütüleme aşamasındayız
 hatta eşim panik yaptı şuan tüm eksikleri tamamladık kıyafetleri yıkama ütüleme aşamasındayız bu haftaiçi hastane çantamı hazırlamış olucam sanırım. Gerçi biz bebek arabasını 10.cu haftada almış insanlarız
 bu haftaiçi hastane çantamı hazırlamış olucam sanırım. Gerçi biz bebek arabasını 10.cu haftada almış insanlarız  

ama ilk hamileliğimde de öyleydi iç karin geniş diye sanırım . Zayıf olmama rağmen aşırı bi karin yok
 ama ilk hamileliğimde de öyleydi iç karin geniş diye sanırım . Zayıf olmama rağmen aşırı bi karin yok