• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Ayyy hadi haber et güzel haberler al inşallah 🌸🌸

Üf evet yaaa. Hamileyken hayalim hepimiz tatil köyünde yaşıcaktık, şimdiki hayalim termal ahshshsjsjs hamama gidip şöyle güzelce kırklanıp çıkışta gazoz simit yemek hep beraber shhsjssjjdsk

Bana da yazıklar olsun 10 kiloda kaldım üstüne alırım bu gidişle 🤭🤭🤭 varsan baksan boğazımdan vitaminli 2 lokma geçmiyor kuru incir vs canıma okudu benim 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
İnşallah aşkım ❤️
Yaaaa hahahhahahhsjshsj valla evet onlar bi tık fazla aldırıyor ben olabildiğince sıvı tüketmeye çalışıyorum ilkinde bende bu hataya düştüm çünkü jsjdjdjjdjdjd

Ben b*kunu çıkarmışım demekki hamilelikte paso yiyerek ve 35 kilo alarak 😂😂 neyseki 22si gitti 🫠
Oha 35 nedir jdjdjjdjdj gerçi İzmir sıcağında ben istesem de alamazdım tuvalete bile çıkmadan terle atıyosun çünkü ayyyy nasıl sığdırdın yaz ortasında kendine o kiloları

Oha 35 nedir jdjdjjdjdj gerçi İzmir sıcağında ben istesem de alamazdım tuvalete bile çıkmadan terle atıyosun çünkü ayyyy nasıl sığdırdın yaz ortasında kendine o kiloları
Bünye de hiç görmedi o kiloyu zaten şoka uğradı 😂 ben ilk günden beri tatlı çok yedim ve gece yemelerim vardı ama en büyük etken sigarayı bi anda bırakınca oldu ne olduysa 😂
Bi ara nefessizlik yaşayınca son hafta yemeyi bırakmıştım artık 🫣
Buralar da sıcak ama İzmir gibi olamaz 😂

Bünye de hiç görmedi o kiloyu zaten şoka uğradı 😂 ben ilk günden beri tatlı çok yedim ve gece yemelerim vardı ama en büyük etken sigarayı bi anda bırakınca oldu ne olduysa 😂
Bi ara nefessizlik yaşayınca son hafta yemeyi bırakmıştım artık 🫣
Buralar da sıcak ama İzmir gibi olamaz 😂
Son haftalarda yemeyi bırakmıştım nefessizlik olunca ne yaaa hdjdjdjjdjx buraya yarıldım haykırdım böğürdüm resmen jdjdjdjjs jahahhahahahajjsjsjsj 😆😆😆😆 sadece ütü başında ter atarak 5 günde 2 bucuk kilo verdim halbuki o kiloyu bebek için almam gerekirdi 🤣🤣🤣 bende cok tatlı yedim ama bence sıcak farkı reçel kavanozlarının içine düştüm hatta çıkamadım. Herkes diyodu bu kadar yeme bak gebelik diyabeti cıkacak diye. Ama vücudum istiyormuş şekerde cıkmadı ve biliyo musun doğum yaptım yapalı dün ilk defa çikolata yedim. Gerçekten bebeklerimiz canımızı istettiriyo haaaaa

Çok güzel valla bana eşim bu kadınlar kulübü için çok kızıyordu tüm hamilelğimde ama ben keyif alıyorum 😆 hala diyor doğurdun bitmedi mi hayırrr tecrübelerimizi paylaşıyoruz 😆😆
Benimki de cok soyleniyor. Ne dertleri varsa grubumuzlar
Kız uyuyan çocuğa nası dokunuyosunuz bu ne cesaret djdjjs bizimki mırıldanıyo ıkınıyo exorcist gibi sesler çıkarıyo eşim diyo uyanıyo galiba. diyorum şşşş dön dön göz teması kurma hdjdkd
Benimki her gece ikiniyor. Garip garip sesler sonra arka arkaya zooorrrttt pirrrt sesleri geliyor uykudan uyandiriyor zortuyla babasini. Koca adamlar bu kadar sesle alttan ustten gaz cikarmiyor umarim ileride boyle olmaz🤣🤣 bitince bayilir gibi kaldigi yerden devam uykuya hayatta ellemem. Kalkip kafayi saga sola cevirip havayi elini onune ne gelirse onu emcukluyorsa aliyorum. Ya da ikinmadan sesleniyorsa. Hayir madem gece alttan cikariyon gazini gunduz seni tutan ne cocugum
A Abisa kız grup olsa fena olmaz he ama f ile başlayanı artık herkes kullanmıyor. İns.. da kanal grup falan yapabiliriz 🤔
Wh ile baslayani yapabiliriz. İg cok tehlikeli ya yanlis yere yazarsak vik vik konusmalarimizi🤣🤣🤣

Benimki de cok soyleniyor. Ne dertleri varsa grubumuzlar

Benimki her gece ikiniyor. Garip garip sesler sonra arka arkaya zooorrrttt pirrrt sesleri geliyor uykudan uyandiriyor zortuyla babasini. Koca adamlar bu kadar sesle alttan ustten gaz cikarmiyor umarim ileride boyle olmaz🤣🤣 bitince bayilir gibi kaldigi yerden devam uykuya hayatta ellemem. Kalkip kafayi saga sola cevirip havayi elini onune ne gelirse onu emcukluyorsa aliyorum. Ya da ikinmadan sesleniyorsa. Hayir madem gece alttan cikariyon gazini gunduz seni tutan ne cocugum

Wh ile baslayani yapabiliriz. İg cok tehlikeli ya yanlis yere yazarsak vik vik konusmalarimizi🤣🤣🤣
Ya bizimkinin gazı çok kötü kokuyor hep kakasını yaptı sanıyorum. Acaba yeni mamadan mı yoksa probiyotikten mi böyle oldu 😅 son 1 haftadır her pırta bezini kontrol ediyorum. Zoooturt diye yapıyo bide minicik poposuyla😂

Aşkım kağıt bardağı minicik kesip koysan. En azından tahriş etmez
Hay aklini seveyim.🤗🙏 beynim durdu oyle agliyor gorunce gozleri firlicak gibi🥺 vardi evde hem de kucuklerinden..
Oğlum yok hiç sünnet tecrübe etmedim ama aklıma şu göğüs kalkanları geldi, onlardan koymayı deneyebilirsin belki
O da iyi fikir🙏..yemisim hijyeni. 2 numara bez bagladim 3 kg bebege iyi gibi sanki. Bi sonrakinda bardak deneyim.olmadi kalkan
Benim oğlum da sünnetli artık hıııhhhh 😂🧿
Ay çok şükür geçti gitti bu da 🤲🏻🧿😍
Daha doktor gelmedi görüşe ama ekstra bilmem yaapmam gereken bi şey var mı rakipcann 😂😂😂
Hayirli olsuuun🩵🤗
MasaAllahlar hepsine🧿
Bizimki 36.saatte error verdi 😢siz yasamazsiniz ins🤲
Iht oldukca agri kesici, 12saatte bir de antibiyotik krem dedi bize dr. (Sizde nasil?) Ben kaçtım yanimdan o an, esimden bana aktarilanlar..
Agrinkesiciyi ilk gun 12saatte bir verdim. Dunngece 4 saatte tekrar verdim duramayinca. .4 ml ya da 0.5ml

Bi de banyo ne zaman nsl size ne dedi?

Bir cimdik et yolunda rakip degil muttefigiz artık 😁🤝
Biz küçük boy karton bardak koymuştuk
Iyi fikir, yapayim heman🙏

Canım artık hepimiz o saatleri salmış durumdayız ama doğum kilosuna ulaşana kadar 2 saatte bir emzir bence. Dakika olarak bir şey diyemem ama bebiş emerken uyuyorsa aktif emsin diye çenesinin altını, dudaklarının kenarlarını minik minik elle ki emmeye devam etsin. Senin zamanlarındayken ben uyandırıyordum, şimdi geçen süreye göre emziriyorum dün 4.5 saat uyumuşuz hemen emzirdim. Ama bakıyorum 2.5 saat falan olmuş uyuyorsa daha bekliyorum duruma göre. Sağlıkla büyüt bebişini
Tamam canım teşekkür ederim, sağlıcakla büyüsün yavrucaklarımız😇

Doğum kilosuna ulaşmadıysa eğer uyuyorsa 2 saatte 1, uyanıksa her istediğinde ver sık sık bebek gık dese ver. Şey gibi oldum instada dolaşan emzirmatik videosu gibi ama yapcak bişi yok. En son hangi memeyi bıraktıysan başlarken onunla başla. Çünkü memedeki sütüm tamamını çekemdiyse dipte kalan süt yağlı olur cocuğa kiloyu o aldırır. O yüzden kaç Dk emzirdiğine takılma. Misal sağ göğüs verdin sıkıldı durmadı ötekini verdin ya da uyudu vs tekrar emzirmeye başladığında sağdan başla. İlk sütler biraz su ihtiyacını karşılar yağsızdır. O kilo aldırmaz. Önemli olan sondaki süt. Buna rağmen kilo artmıyorsa ( günde en az 5 Çinli bez atmıyorsan) mama ile desteklemeni önericem. Sağlıcakla büyüsün inşallah 🌸
Aslında çişini kakasını yapıyor ama uyuyorsa uyandıramıyorum dün 45 dk uyandırmaya uğraştım😕

Kızlar parmakları çok lezzetli sanırım iştahlı iştahlı emiyor 😅😍😅

Eklentiler

• IMG_9112.webp
    IMG_9112.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_9110.webp
    IMG_9110.webp
    51,8 KB · Görüntüleme: 38
Ya bizimkinin gazı çok kötü kokuyor hep kakasını yaptı sanıyorum. Acaba yeni mamadan mı yoksa probiyotikten mi böyle oldu 😅 son 1 haftadır her pırta bezini kontrol ediyorum. Zoooturt diye yapıyo bide minicik poposuyla😂
Bizimkinin de hafiften kakasi kokuyor altina yaptigini anliyorum disaridan kucagimdaysa. Ek gidaya kadar kokmaz diye hatirliyordum ama degisik bunlar. Dogdu dogali buyuk gegirmesi de alttan cikarmasi da. Oteki odalardan duyuluyor🤣 evde kim gaz cikarirsa bir havalarda otekimiz tebrik ediyoruz falan🤣
Aslında çişini kakasını yapıyor ama uyuyorsa uyandıramıyorum dün 45 dk uyandırmaya uğraştım😕
Ben de aynen oyleydim. Benimki de uyanmiyordu. 45 dakika 1 saat soyma ayaklarin altina vurma vs hepsini yaptim sert vurdugum da oldu cocuk sanki hissetmiyor gibiydi. 10 gunlukken idrar yolundan suphelendiler. Yogun bakima yatirdilar antibiotik yenidoganda sadece oyle veriliyormus. Orada doktorumuz sarilik riski gectiyse 2 saatte bir kaldirma 3 hatta 3.5 saati bulabilir kendine de cocuga da eziyet etme dedi. Sonra ben de 3 saatte bir baktim daha cabuk uyandi emdi. Ama kilo alimi vs iyiydi o onemli acliktan ve sicaktan uykusu gelmediginden emin olmak lazim. Bazen idrar yolu enf uyku ve halsizlik yaparmis belki bir tahlil verirsiniz. cok az emdiginde siringa ile sut sagip destek verdim ilk ay dakikalari takip ettim. Uyusa da onu emiyordu elimi damagina sokup emmesini sagladim siringa ile de kenardan doktum onu deneyebilirsin. Kilo alimi konusunda endiseliysen once siringa ile destekle sonra 2 saatte kaldiramiyorsan 2.5 saati bir dene istersen ya da bir sefer 3 saat dene.2 saatte kalkinca az emiyorlar bir de.
Kızlar parmakları çok lezzetli sanırım iştahlı iştahlı emiyor 😅😍😅
Ayyyy yicemmmmm

Back
X