• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Ya bizimkinin gazı çok kötü kokuyor hep kakasını yaptı sanıyorum. Acaba yeni mamadan mı yoksa probiyotikten mi böyle oldu 😅 son 1 haftadır her pırta bezini kontrol ediyorum. Zoooturt diye yapıyo bide minicik poposuyla😂
Hastanede zort zort sesli yapti da kimden geldigi belli oldu kokunun😅 acep bizim yediklerden mi diyorum. Pismis de olsa sarimsaj sogan oluyor bazi yemeklerde..birth aci yemesem de sut caylari, cemen cayi yeter koku icin zaten🫣💨
Ya kizlar bebeleriniz emzikleri firlatiyor mu? Delirecem bir kac sn tutup firlatiyor sonra da ariyor. Bulamayinca da kiziyor. Eli surekli suratinda bazen eliyle dusuruyor ovalarken. En son ellerini soktum battaniyenin icine. Kafasinin tepesine firlatiyor nasil beceriyorsa. Ablasi bir yandan kusuyor, bu uyuyamadigindan agliyor. Emzik verdim emzigi atiyor agliyor oteki su istiyor. Geliyor soldan soldan belki on kere soktum emzigi agzina on dakikadr
Basta daha iyi tutuyordu sanki..simdi firt firt atiyor.parmakla hafif destek olunca atamiyor ama kollar iptal. Popoyu mu pispislasin, emzik mi tutsun tumgun bebe tasiyan bu bitkin eller kollar🥱

Ay şu instada ‘yok bebemi akşam 8 de yatıyorum sabah 9 da uyanıyor. Aralarda rüya beslemesi yapıyorum. Onlarda da hiç uyanmıyor.’ Videolarını gördükçe deliriyorum ya. altında da benimkide öyle benimkide öyle yorumları hele🙄 hiç mi gazı yok bu bebelerin. Hiç biri mi kendini yumruklamıyor uyurken? Bi benimki mi deli ya🤪 valla moraller bozuka
Ay hiçbirine inanmıyorum 🤣🤣 denedim ben onu gözler tiviti gibi açılıveriyo 😂😂😂

Hastanede zort zort sesli yapti da kimden geldigi belli oldu kokunun😅 acep bizim yediklerden mi diyorum. Pismis de olsa sarimsaj sogan oluyor bazi yemeklerde..birth aci yemesem de sut caylari, cemen cayi yeter koku icin zaten🫣💨

Basta daha iyi tutuyordu sanki..simdi firt firt atiyor.parmakla hafif destek olunca atamiyor ama kollar iptal. Popoyu mu pispislasin, emzik mi tutsun tumgun bebe tasiyan bu bitkin eller kollar🥱
Bugun ben de pert oldum ya uyuyamadi bir turlu

Bizimkinin de hafiften kakasi kokuyor altina yaptigini anliyorum disaridan kucagimdaysa. Ek gidaya kadar kokmaz diye hatirliyordum ama degisik bunlar. Dogdu dogali buyuk gegirmesi de alttan cikarmasi da. Oteki odalardan duyuluyor🤣 evde kim gaz cikarirsa bir havalarda otekimiz tebrik ediyoruz falan🤣

Ben de aynen oyleydim. Benimki de uyanmiyordu. 45 dakika 1 saat soyma ayaklarin altina vurma vs hepsini yaptim sert vurdugum da oldu cocuk sanki hissetmiyor gibiydi. 10 gunlukken idrar yolundan suphelendiler. Yogun bakima yatirdilar antibiotik yenidoganda sadece oyle veriliyormus. Orada doktorumuz sarilik riski gectiyse 2 saatte bir kaldirma 3 hatta 3.5 saati bulabilir kendine de cocuga da eziyet etme dedi. Sonra ben de 3 saatte bir baktim daha cabuk uyandi emdi. Ama kilo alimi vs iyiydi o onemli acliktan ve sicaktan uykusu gelmediginden emin olmak lazim. Bazen idrar yolu enf uyku ve halsizlik yaparmis belki bir tahlil verirsiniz. cok az emdiginde siringa ile sut sagip destek verdim ilk ay dakikalari takip ettim. Uyusa da onu emiyordu elimi damagina sokup emmesini sagladim siringa ile de kenardan doktum onu deneyebilirsin. Kilo alimi konusunda endiseliysen once siringa ile destekle sonra 2 saatte kaldiramiyorsan 2.5 saati bir dene istersen ya da bir sefer 3 saat dene.2 saatte kalkinca az emiyorlar bir de.

Ayyyy yicemmmmm
Tamamdır sağıp destek vereyim bu süreçte

Doktor muayenede nasıl korunmayı düşünüyorsun spiral takalım mı dedi.
Ay o beni korkutuyor dedim
Doğum kontrol hapı dedi. Annemin hastalık geçmişi var dedim.
Kondom, ama yok o da sevilmiyor dedi. Yani dedim.
O zaman rabbime dua etmekten başka şansın yok dedi. İyi dileklerle ayrıldık 😂

bu bilgiyi ilk kizimda bilseydim keskeeee. Baska bir seye bakarken tesaduf okudum kizlar. Emzik tutmayan bebeker oguruyorsa emzik istemediginden ya da hosuna gitmediginden degilmis. Buyuk kizim hep ogurup kusuyordu bir cok cesit denedim ama demek hepsi buyuk geliyordu

Eklentiler

• IMG_4253.webp
    IMG_4253.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 36
Ay şu instada ‘yok bebemi akşam 8 de yatıyorum sabah 9 da uyanıyor. Aralarda rüya beslemesi yapıyorum. Onlarda da hiç uyanmıyor.’ Videolarını gördükçe deliriyorum ya. altında da benimkide öyle benimkide öyle yorumları hele🙄 hiç mi gazı yok bu bebelerin. Hiç biri mi kendini yumruklamıyor uyurken? Bi benimki mi deli ya🤪 valla moraller bozuka
Dünkü yaptığım gece beslemesiyse eğer, uyanmadan biberon verdim çünkü. 4ten öğlen 1e kadar uyumadı.
Lanet olsun oyle gece beslenmesine

bu bilgiyi ilk kizimda bilseydim keskeeee. Baska bir seye bakarken tesaduf okudum kizlar. Emzik tutmayan bebeker oguruyorsa emzik istemediginden ya da hosuna gitmediginden degilmis. Buyuk kizim hep ogurup kusuyordu bir cok cesit denedim ama demek hepsi buyuk geliyordu
O zaman bebelerin büyümesini mi beklicez 🥲🥲🥲 avent var, bips var, soothie var. En az tepkiyi soothiede verdi. Bipste direkt öğürdü 🥲🥲

Tamamdır sağıp destek vereyim bu süreçte
Canim eline eczaneden eldiven alip gecir steril olsun. Sag elini kullaniyorsan sol, sol elini kullaniyorsan sag elinin serce parmagini ters bir sekilde agzina sok damagina ucu degsin direk emmeye basliyor. Oteki elinle de sagdigin sutu siringaya cek parmaginin yanindan usul usul dok. Kafasi cok hafif yukarida olsun genizine kacmasin. Dizine yatirabilirsin. Agzinin kenarindan disari itene kadar sut verebilirsin iki uc kere iciyorlar emmeyen cocuktan sok performans😅 gece cok az emdigini dusunuyorsan bu sekilde destek verebilirsin bu meme reddine de neden olmuyormus benimki yogun bakimda bu sekilde beslendi arada gittim emzirdim sorun yasamadik hic. Gun icinde 2-3 kere eger az emdiyse, gece de en az bir kere boyle yap. Cok icerse 3 saat sonra emzirirsin hem uyanir bir sonraki sefere. Umarim faydasi olur

Dünkü yaptığım gece beslemesiyse eğer, uyanmadan biberon verdim çünkü. 4ten öğlen 1e kadar uyumadı.
Lanet olsun oyle gece beslenmesine
Gece beslemesi diyorsa bebesi en az bir yasindadir ya biz normal bes yuz kere kalkip emzirme asamasindayiz bosver bacim bizlik bir sey yok🤣🤣 hayir insan nazardan da mi korkmaz.
O zaman bebelerin büyümesini mi beklicez 🥲🥲🥲 avent var, bips var, soothie var. En az tepkiyi soothiede verdi. Bipste direkt öğürdü 🥲🥲
Damakli denedin mi? O yukari kivriliyor ya bogazina degmiyordur. Kaucuk yumusak oluyormus bobs anatomik emzik yaz kaucuk damaklilar cikiyor. Silikon biraz sert oldugundan cok anne memesine benzemiyo diyorlar bunda ondan direk kaucuk denedim aventden sonra. Simdi tum emzikleri veriyorum esit araliklarla firlatiyo🤣🤣🤣

Ben resmen deliriyorum o videolarda.bahtsiz bedevi iki çocuğu da gazlı biri tescilli kolik minik daha tescil almadı ama gün boyu ikinmali deliricem boş pekte akıllı sayılmam depresyon cabası.birde kayınpeder yoğun bakıma girdi bugün eşimde yok iyice deliriyorum.

Gece beslemesi diyorsa bebesi en az bir yasindadir ya biz normal bes yuz kere kalkip emzirme asamasindayiz bosver bacim bizlik bir sey yok🤣🤣 hayir insan nazardan da mi korkmaz.

Damakli denedin mi? O yukari kivriliyor ya bogazina degmiyordur. Kaucuk yumusak oluyormus bobs anatomik emzik yaz kaucuk damaklilar cikiyor. Silikon biraz sert oldugundan cok anne memesine benzemiyo diyorlar bunda ondan direk kaucuk denedim aventden sonra. Simdi tum emzikleri veriyorum esit araliklarla firlatiyo🤣🤣🤣
En son kendi mememe kalıp yapıp ondan emzik yaptırcam he yettiyse yetti 😂😂😂

Canim eline eczaneden eldiven alip gecir steril olsun. Sag elini kullaniyorsan sol, sol elini kullaniyorsan sag elinin serce parmagini ters bir sekilde agzina sok damagina ucu degsin direk emmeye basliyor. Oteki elinle de sagdigin sutu siringaya cek parmaginin yanindan usul usul dok. Kafasi cok hafif yukarida olsun genizine kacmasin. Dizine yatirabilirsin. Agzinin kenarindan disari itene kadar sut verebilirsin iki uc kere iciyorlar emmeyen cocuktan sok performans😅 gece cok az emdigini dusunuyorsan bu sekilde destek verebilirsin bu meme reddine de neden olmuyormus benimki yogun bakimda bu sekilde beslendi arada gittim emzirdim sorun yasamadik hic. Gun icinde 2-3 kere eger az emdiyse, gece de en az bir kere boyle yap. Cok icerse 3 saat sonra emzirirsin hem uyanir bir sonraki sefere. Umarim faydasi olur
Bu gece deneyeceğim tamamdır:)

Kızlar bugün bebeleriniz ne durumda. Benimki sabah 8den beri ayakta bayılcam artık 🙃🙃🙃

Back
X