Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Bende çok gerginim:( oğlumda ne rahattım sadece detaylı foto alcam sanıyordum Ne güzel cahildim şimdi her bir haltı bilmek tedirgin ediyor yok kalpte parlaklık yok kordon kan akışı beyinde kist herşey geçiyor kafamdan hep kötüyü çağırıyorum gibi 😪😪😪😪
Sorma ya bir saat boyunca yayılıp bebeğimi izlemek istiyorum ama muhtemelen doktorun gözlerine mimiklerine bakıp durcam kötü bişey var mı diye 😕 senin ne zamandı aldin randevunu dimi

Bende çok gerginim:( oğlumda ne rahattım sadece detaylı foto alcam sanıyordum Ne güzel cahildim şimdi her bir haltı bilmek tedirgin ediyor yok kalpte parlaklık yok kordon kan akışı beyinde kist herşey geçiyor kafamdan hep kötüyü çağırıyorum gibi 😪😪😪😪
Aklımda deli düşünceler benimde kanka, tek değilsin 😔bende detaylıyı hamilelikten önce renkli foto sanıyordum sadece kime benzediğine bakılıyor diye düşünüyordum

Sorma ya bir saat boyunca yayılıp bebeğimi izlemek istiyorum ama muhtemelen doktorun gözlerine mimiklerine bakıp durcam kötü bişey var mı diye 😕 senin ne zamandı aldin randevunu dimi
Hele benim dr detaylı bitene kadar ağzını açmıyor 😒 her organa o kadar detaylı ve uzun bakıyor ki, her organdan sonra 3 kelam ediyor iyi diye

Aşko ama çok yorulmakta uyku yapmıyor biliyorsun dimi, vucut bu sefer yorgunluktan uykuya geçemiyor
Bende uzun zaman sonra dün akşam uyumuşum nasıl güzel dinlenmiş kalktım ama benimki net sıcak havadan dün ankara baya serinledi yağmur kokusuyla mis gibi uyudum darısı başınıza inşallah. Uyku nimet yemin ederim

doğru kız sen bide emzirmeyi yeni bıraktın alışkanlığını bırakmak zorunda kaldın birden birazdaha rahatlat kendini her konuda son 4 ayın güzel gecsin ama şöyle bişey var son 2 ay zor geciyor göbüşden dolayı nefes darlığı wc sorunu derken benimki zor gecmişti az uyordum🤣
Benim çok rahattı ya şöyle 3-4 ay daha hamile gezebilirdim herhalde çok sevmiştim. Zaten normalde de 10-20 kilo alıp veren bir insanım vücut hamileliği sallamadi herhalde. Umarım yine öyle olur 🤣🤣 demet1374 demet1374 cezerye_ cezerye_ Cherry Mom Cherry Mom sizin de oyle olur umarım. Çok kilo alıp veriyoruz demiştiniz ya 🤣

Aklımda deli düşünceler benimde kanka, tek değilsin 😔bende detaylıyı hamilelikten önce renkli foto sanıyordum sadece kime benzediğine bakılıyor diye düşünüyordum
Ya vallla çok okumayacaksın bilmeyeceksin,şimdi instagramda orda burda bütün kadın doğumcular bilgi pompalıyor öğreniyouz 😐 rabbim tez zamanda hepimizin içine su serpsin inşallah benim detaylı salı günü :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Benim çok rahattı ya şöyle 3-4 ay daha hamile gezebilirdim herhalde çok sevmiştim. Zaten normalde de 10-20 kilo alıp veren bir insanım vücut hamileliği sallamadi herhalde. Umarım yine öyle olur 🤣🤣 demet1374 demet1374 cezerye_ cezerye_ Cherry Mom Cherry Mom sizin de oyle olur umarım. Çok kilo alıp veriyoruz demiştiniz ya 🤣
🤣 inşallah inşallah canım

Hele benim dr detaylı bitene kadar ağzını açmıyor 😒 her organa o kadar detaylı ve uzun bakıyor ki, her organdan sonra 3 kelam ediyor iyi diye
Ben üniversitede olacağım için yanında asistanı oluyor. Onunla konuşurken ben de dinliyorum en azından o iyi gelmişti bana. Şurası şöyle böyle diye anlatırken ben de rahatlamış oldum. Sadece doktor olsa dediğin gibi hiç bişey soylemiyorlar hastaya genelde

Ya vallla çok okumayacaksın bilmeyeceksin,şimdi instagramda orda burda bütün kadın doğumcular bilgi pompalıyor öğreniyouz 😐 rabbim tez zamanda hepimizin içine su serpsin inşallah benim detaylı salı günü :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Ayyy çok az kalmış hadi seni de köprüden geçirelim hayırlısıyla. Detaylilar da bitince iyice keyiflenir grubumuz insallah 🤣🙏🏼

sen kac kilo aldın adminnim bizi aydınlat🤣

Canım benim de hiç bir belirtim yoktu rutin kontrole 18 haftalıktım gittiğimde açılmam olduğunu acil serklaj olmam gerektiğini söyledi doktorum kaç cm di neydi ya söylemediler yada acil ameliyat dediğinden sonra algımı kaybettim. Açıklık olmadan olanlarda varmış hatta onların daha güvenilir işe başlayan bile olmuş 10 gün dinlenip benim açılmam olduğu için daha riskli olduğunu söyledi doktorum yukarı çıkmışsa ilk gebelikte sadece yatış önerip serklaj yapmayabiliyorlarmış ama ben gibi sürekli yatmanı isteyebilir ve sık sık kontrole çağırabilir doktorun tutumuyla alakalı belki kesenin dinlenince toplanıp toplanmamasını takip etmiştir dikişe gerek olup olmadığını yarın güzel haberler verir inşallah 🙏
İnşallah canım ben şu an 20. haftanın içindeyim umarım en az etkiyle devam eder sürecimiz💖hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah😍🙏🏻

Ben akrabalar yani kV görümce temizlik yaparsa evde rahatsız olurum ya 😬😬 girmesinler evimin her köşesine 🙄😂
+1 🙈 isteseler bile ne anneme ne kayınvalideme yaptırmam. 15 günde bir yardımcı abla gelip dip köşe yapıyor, kalan günlerde de eşim sağ olsun yapar oldu bitti 😬

Kızlar isimlerden, kv lere, eltilere kadar neleer konuşulmuş neleeer 🤣🤣 öncelikle suuuduru68 suuuduru68 ben olsam beğendiğim isimden vazgeçmezdim bunu sana böyle söyleyen yüzsüz bence insan nasıl böyle bişey söyler ya 🤣 sana ne istediğim ismi koyarım 😅
Bizde taşındık dünden beri yorgunluktan mahvoldum yaa cidden hamileliğin son zamanlarında hayatta taşınamazmışım iyi ki aradan çıktı 🤣 kendime de hiç dikkat etmedim bu süreçte umarım her şey yolundadır ama bebeğim kendini hatırlatıyor tekmelerini hissediyorum çok şükür 🥹🙏 9unda burada bir doktora randevu aldım gideceğim bakalımm. Detaylı için de randevu alırım diye düşündümm.
annabelica annabelica kuzu bende dün akşam saçma sapan rüyalar gördüm bebekle ilgili değil ama kötü şeylerdi dün gece bi gezegen olayı mı oldu acaba 😅

Kızlar tatilde olunca telefona pek bakamadım şimdi okudum yazdıklarınızı 😍 suuuduru68 suuuduru68 canım ben ne olursa olsun gönlümdekini koyardım, doğmamış çocuğa neyin donunu biçiyorlar, ha çok istiyorlarsa da onlar da koysun. Kayınvalide, görümce, elti olaylarını şokla okudum. Şükür görümcem de eltim de yok. Kayınvalidemin de kızı olmayınca kızım kızım etrafımda dolanır. Kendi ailemde de 3 kız kardeşiz en küçük ben olunca orda da rahatım 🙈 daha önce de yazmıştım, bence herkese karşı mesafe koymak en güzeli. Herkes sınırını bilsin, her şeye burnunu sokmasın. Benim ailem ben, eşim ve artık minik oğlumdan ibaret. Gerisi kim olursa olsun 2. plandadır ve asla söz hakkı yoktur.

Ayyy inşallah bizim de öyle rahat geçer yaaa ben aslında genelde kilo veren değil de alan insanım 😂 ama bu sefer 4 kilo almıştım şimdiye kadar bir kilo verdim 3 kilo kaldı 😂 şuanlık benlik sıkıntı yok da doktorum isyanlarda 😂

İnşallah canım ben şu an 20. haftanın içindeyim umarım en az etkiyle devam eder sürecimiz💖hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah😍🙏🏻
Aminnn amin inşallah 😍❤️
Rabbim sağlık sıhhat sabırla yavruya kavuşmayı nasip etsin canım yolun sonu çok güzel bütün dertlerine değecek inan 🥰
Tek tesellim bu en azından süreç belli sebep belli Allahım herkese kolay gebelik ve doğum nasip etsin inşallah 🙏 😍

Back
X