Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Sorma kuzum vallahi ne isterse yapiyor bizde onun keyfini yerinde tutmak icin uğraşıyoruz 🤗
Sağlıklı olsun da.
Evet kuzum burda cok kisi yaşadığını yazdi bende ondan biraz rahatım aslinda. İnşallah sağlıklı olsun da napalim canı nerde durmak isterse dursun 🙏
Sen nasilsin kuzum
Evet aşkım seni çok rahatsız etmediği sürece bencede korkma, akıntın falan yok dimi?
Aşkım iyiyim bende takılıyorum buralarda 😂
Bizim kız akşamlar salsa yapıyor , 2 hafta geçsin diye bekliyorum 🤦‍♀️

Kızlar bu aralar bende de aralıklı sertlikler olmaya başladı. Canımı sıkmıyor değil. Ama doktoruma yazdım gebelikte normal dedi. Bir de bir haftadır özellikle uykudan uyanmaya yakın alt bacağımda ve elimde kramp gibi kasılmalar hissetmeye başladım. Doktorum magnezyum kullanabilirsin dedi. Bugün alıp başlayacağım inşallah. Hem sertiklere hem de kramplara iyi gelir iyi gelir inşallah. Bu haftalarda bebekler artık belirgin bir şekilde büyüme başladı galiba ve anneciğim biz büyüyoruz diyorlar galiba bize 🥰
Ara ara yumruk gibi sertleşiyor sonra yumuşuyor bende normal diye düşünüyorum canım yarın ayrıntılıda dr a söyliyeceğim yinede

Canım en son gittiğimde sormuştum. O da bana kramplar başladı mı diye sordu. O zaman daha başlamamıştı. Başlayınca haberleşiriz diye konuştuk. Diasporal şase önerdi. Bugün alıp başlamayı düşünüyorum ben de. Seni de rahatsız ediyorsa bence mesaj atabilirsin canım 🌸
Anladım canım demek ki kramp vs durumlarinda ihtiyac halinde öneriyor magnezyumu. Yoksa ben erken haftalarda baska birsey için sordugumda gerek yok demisti.
Dedigin gibi yeniden kramp yasadigimda sorayim mesaj atıp. Teşekkür ederim Canım 🤗

Evet aşkım seni çok rahatsız etmediği sürece bencede korkma, akıntın falan yok dimi?
Aşkım iyiyim bende takılıyorum buralarda 😂
Bizim kız akşamlar salsa yapıyor , 2 hafta geçsin diye bekliyorum 🤦‍♀️
Kuzum akıntım her zamanki gibi. Artış yok. Bastan beri bende akıntı hep var zaten sizde durumlar nasil bilmiyorum ama.
Aksamlari coşuyor bizim bebisler galiba 😍 ay hareketli olsunlar bosverrr. Diger türlü hareket hissetmedikce daha fazla stres yükleniyor.
Detayliya 2 hafta mi kaldı kuşum

Kuzum akıntım her zamanki gibi. Artış yok. Bastan beri bende akıntı hep var zaten sizde durumlar nasil bilmiyorum ama.
Aksamlari coşuyor bizim bebisler galiba 😍 ay hareketli olsunlar bosverrr. Diger türlü hareket hissetmedikce daha fazla stres yükleniyor.
Aşkım öyle su gibi çok akıntın yoksa korkma zaten, bendede var seninki kadar hamilelerde oluyormuş ama
Ay kanka iki hafta değil 12 gün kalmış 😂 yüreğim elimde detaylıyı atlatana kadar 🥹
Sen kaçına aldın? Birde şu hamilelik takvimini eklesene aşko

Progestanı bıraktın mı canım o akıntı yapıyor diyordun sanki

uf öyle şeyler görüncede oda yapasım geliyor çok ikilemde kaldım ya 🙆‍♀️
Oda yapma imkanın varsa bence yap zaten aşko. Zaten dolabı olmazsa esyalarini nereye koyacaksın bebişin. Benim kendi dolabımda yer yok koymaya valla. Sifonyer falan da yine epey kalabalik toplar içine. Tercih etmezsen beşik almazsin sadece park yatak alacaksan ama bence sonucta bebisler beşik de kullanıyorlar. Ilk zamanlar yanımda park yatakta yatiracagim ben galibs, sonra da yaza dogru odasina geçiririm park yatagi da kstlar kaldırırım. Artik odasinda yatar beşiginde diye düşünüyorum. Odası olsun istiyorum açıkçası 🥰

Progestanı bıraktın mı canım o akıntı yapıyor diyordun sanki
Canım tek doza düştüm. 1 hafta tek doz kullancam. Yarin doluyor 1 haftam. Yarindan sonra tamamen birakayim mi birakmayayim tereddüt ediyorum hala. Onun sebep oldugu yogun akıntı azaldi mesela. Simdi yine akıntı oluyor da normal her zamanki akıntı.

Aşkım öyle su gibi çok akıntın yoksa korkma zaten, bendede var seninki kadar hamilelerde oluyormuş ama
Ay kanka iki hafta değil 12 gün kalmış 😂 yüreğim elimde detaylıyı atlatana kadar 🥹
Sen kaçına aldın? Birde şu hamilelik takvimini eklesene aşko
Aynen kuzum hamilelikte akıntı normal oluyormus. Allaha şükür öyle aşırı fazla degil aman normal olsun🙏
Ay daha da az kalmiss cok güzel 😍😍 ay valla benimde öyle. Ilk zamanlar heyecan vardi sadece simdi dedigin gibi yüreğim kalbimde bi sağlıkla atlatalım diye bekliyorum.
Bende 12sine gidecegim canım haftaya. Cok uzun zaman oldu beboşumu görmeyeli. Ekliycem kuzum 💗

Canım tek doza düştüm. 1 hafta tek doz kullancam. Yarin doluyor 1 haftam. Yarindan sonra tamamen birakayim mi birakmayayim tereddüt ediyorum hala. Onun sebep oldugu yogun akıntı azaldi mesela. Simdi yine akıntı oluyor da normal her zamanki akıntı. İlac oglene kadar geri gelmis oluyor gece kullaniyorum ya, gec uyaninca anca oglene tamamen kalıntılar bitiyor gibi oluyor.
Canım bırak onun ilgili bi video denk geldi bana anne çok sıkıntı yaşamış,o hap sanırım kasları gevşetiyor ağrı sızı vs olmasın diye doğumda da güçlü kaslara ihtiyaç olduğu için kanama durmuyormuş bu sebeple dr un da demiş zatn bırak diye bi cesaret bırak canım 🥰

Oda yapma imkanın varsa bence yap zaten aşko. Zaten dolabı olmazsa esyalarini nereye koyacaksın bebişin. Benim kendi dolabımda yer yok koymaya valla. Sifonyer falan da yine epey kalabalik toplar içine. Tercih etmezsen beşik almazsin sadece park yatak alacaksan ama bence sonucta bebisler beşik de kullanıyorlar. Ilk zamanlar yanımda park yatakta yatiracagim ben galibs, sonra da yaza dogru odasina geçiririm park yatagi da kstlar kaldırırım. Artik odasinda yatar beşiginde diye düşünüyorum. Odası olsun istiyorum açıkçası 🥰
Aşkım şöyle şu an bizim boşta bir tek misafir odamız var hatta ilk zamanlar söylemiştim diğer odalar gereksiz keyifler için gereksiz şeylere çevrilmiş diye😂
Şimdi misafir odasında yatak var, birde büyük dolap var zaten, kiyafetlerini o dolaba koyarım, yatakta iki tane alacam yani beşik, biri yatak odasına biri salona, çünkü gündüzleri ben hep salonda oluyorum, gündüz uykusunda gözümün önünde olsun diye hep yanımda salonda yaptırırım beşikte. O yüzden misafir odasını yıkıp baştan yapmayım diye düşündüm ☹️ biraz büyüyünce ayıracam odasını, o zaman tam çocuk odası düzenlerim dedim

Canım biz de dolap ve şifonyer yaptırıyoruz eşyalar için. Misafir odam vardı. Oradaki bazayı da tutacağım. Park yatak almayı düşünüyorum. Ama yatak odasında duracak. Biraz büyüyünce de odalarına geçiririm diye düşünüyorum. Eşyalar için illa ki bir alan oluşturmak gerek bence ama burada dikkat edilmesi gereken nokta alınacak olan dolap veya şifonyerin çok bebek bebek olmaması. İleride de kullanılabilmesi. Bebek odası olduğunu oyuncak ve objelerle de gösterebiliriz bence 🌸
Mantıklı canım çok iyi düşünmüşsün.

Aynen kuzum hamilelikte akıntı normal oluyormus. Allaha şükür öyle aşırı fazla degil aman normal olsun🙏
Ay daha da az kalmiss cok güzel 😍😍 ay valla benimde öyle. Ilk zamanlar heyecan vardi sadece simdi dedigin gibi yüreğim kalbimde bi sağlıkla atlatalım diye bekliyorum.
Bende 12sine gidecegim canım haftaya. Cok uzun zaman oldu beboşumu görmeyeli. Ekliycem kuzum 💗
Ay kanka sen benden önce görücenn 🥹😍😍

Kuzum iyi diyelim ya.
Kendimle alakali kısım bebisim asagilarda olunca daha çok bi stres oluyor ister istemez. Hareketleri bazen sert oluyor ve o sert hareketi asagi dogru yapinca geriliyorum baya.
canım benim kızım da hep asagıda hic gobek deligi hizasında 1 kere bile hareket hissetmedim hep asagıda sezeryan diksiimin orda ve onun altında
her hafta kontroldeyim ben doktorum ultrasonla bakincada hep oradan bakiyor kasıklarimdan yani
doktorum ters birsey olsa soylerdi ama hep gayet iyi diyor
bugn orada daha sert hareket hissettim ama hic kafaya takmiyorum iyidir diye dusunuyorum
karnım kocaman ama bebek asagida yukarida ne var bilmiyorum😅
sende icini ferah tut inan hareket etmezse daha cok kafaya takılırdı en azindan hareketlerini hissediyoruz kanama yok dayanilmiycak agrilar yok sukur diyoruz yola devam diyoruz
😇
Allaha emanet olsunlar insallahhh
10 tane ayetel kursi okudum paşaya seninde icin ferahlasın diye

Canım bırak onun ilgili bi video denk geldi bana anne çok sıkıntı yaşamış,o hap sanırım kasları gevşetiyor ağrı sızı vs olmasın diye doğumda da güçlü kaslara ihtiyaç olduğu için kanama durmuyormuş bu sebeple dr un da demiş zatn bırak diye bi cesaret bırak canım 🥰
Bu gibi bilgiler benimde karsima çıkıyor canım evet. Ama iste birde doguma kadar kullananlar var mesela o geliyor aklıma. Bilemiyorum ki.
Ama dedigin gibi bir cesaret edip bırakmak çok istiyorum. İnşallah bırakırım. Çünkü bende hoşlanmıyorum sonucta sürekli bir fitil kullanmak durumunda kalıyorum keyifsiz birsey.

Back
X