Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Aşkım aslında rahim durumun iyiyse ısrar etseydin biraz 🤏😂
Benim rahim küçük, o yüzden tek koydu, çift olursa erken doğum ihtimali zaten var, küçük rahimle dahada artar dedi 😒
Valla doktor ne derse tamam dedik bi de İnternet'e de yasal değil diye okudum ilk denemede bilmiyorum kuzum😁

Ay evet ya ben de çift istiyordum doktor ilk deneme ve yasdan dolayi tek koyalım dedi ama instada görüyorum gençler ve ilk denemede olanlara ikizleri oluyor 😁😁 benim de geride 6 tane var insallah çift koyarlar bundan sonra
Kızlar yasalar gereği zaten en erken 3.denemede çift koyulabiliyor ama tabi özel merkezler kılıfına uyduruyor 😅
Benim ilki tekti ve maalesef 8.haftada kalbi durmuştu. Sonra biz çift istedik ama olumsuz sonuç aldık. 3.denemede ikizlerimize kavuştuk 😍

Kızlar yasalar gereği zaten en erken 3.denemede çift koyulabiliyor ama tabi özel merkezler kılıfına uyduruyor 😅
Benim ilki tekti ve maalesef 8.haftada kalbi durmuştu. Sonra biz çift istedik ama olumsuz sonuç aldık. 3.denemede ikizlerimize kavuştuk 😍
Demek ki fenomenler filan oyle kılıfına uyduruyor 🤣

çok şükür hersey yolunda plesenta yerine çıkmış cinsiyet kesin kız😅
kızım çok şükür iyidi hareketliydi surekli agzını açıp kapatıyodu elini agzına goturuyordu🥰
406 gr olmus
icim rahat bir sekilde ciktm haftaya ayrintili bakilicak artik nasipse
Maşallah canım artık inandın mı kız olduğuna😆😆

Ben de öyle duydum kuzum ama kolay geçti benimki bilemiyorum. Şöyle tarif edeyim. Doğal sancıda yavaş yavaş sancının hem sıklığı hem şiddeti artıyor. Ama doğurmak çok uzun sürüyor🤣 Benim son 2 saate kadar hiç bişeyim yoktu. Son iki saatte direkt şiddetli ve 5 dakikalık sancılar geldi. Jet doğum oldu. Bana uygun bişeymis suni sancı. Konuyu çok uzatmaya gerek yok 🤣🤣🤣
normal sancı baki bana🤣 suni sancıyı az bi hissetmem için denediler o ney öyle ya sancının iki katıydı hemen dur dedim ebeye😂 normal sancımla doğurdum uzun sürdü belki hastsaneye vardımdan itibaren 11 saatte doğurdum acelesi yok ya benim için😂 kız kardeşimde suni sancı versinler doğur artık diyor kulağımın dibinde o an ağzımı bozmak üzereydim sancıdan zaten kıvranıyom🤣 sepide sepide

Canım çok zor ya🥺 peki sezeryan sonrası normal doğuma nasıl izin verdi doktorlar, sezeryan kesiği yerin mi küçüktü normalde aslında olmuyor ya sezeryan sonrası
riskim vardı canım ama sezeryan yerim küçük değildi aslında normaldi .Bence bebeğimin haftası küçük diye .24 haftalıktı .

Uff bende bunu düşünüyorum 🤨🤣 🥲
Birde imha ederken sağlık bakanlığından geliip yapıyorlarmış, senide çağırıp izleten yerler varmış emin olmak için
Her gün yeni bişey öğreniyorum ya ama bu çok şaşırttı beni. Çok kötü izletmeleri ya öyle şey mi olur 😲

normal sancı baki bana🤣 suni sancıyı az bi hissetmem için denediler o ney öyle ya sancının iki katıydı hemen dur dedim ebeye😂 normal sancımla doğurdum uzun sürdü belki hastsaneye vardımdan itibaren 11 saatte doğurdum acelesi yok ya benim için😂 kız kardeşimde suni sancı versinler doğur artık diyor kulağımın dibinde o an ağzımı bozmak üzereydim sancıdan zaten kıvranıyom🤣 sepide sepide
O anda çok küfür ediliyor diyorlar ama 🤣🤣 7 ceddine gidenler varmış 🤣🤣

Back
X