- 23 Ekim 2024
- 3.729
- 5.827
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #2.401
Canım 1-2 damla limon suyuyla veya salatalıkla atarak içine dene istersen en azından tadı değişmiş olurKızlar ya ben su içemiyorum midemi mahvediyor nasıl içicem dilim damağım kuruyo allah aşkına bişey diyin
Tadından değil su mideme inince değişik bişey oluyor çok zorlanıyorum normalde en az 2 lt içerdim şu an içemiyorumCanım 1-2 damla limon suyuyla veya salatalıkla atarak içine dene istersen en azından tadı değişmiş olur
Pipetle içiyorum bi de azar azar ama sık sık içiyorum bardakla içince ne alakaysa midem bulanıyorKızlar ya ben su içemiyorum midemi mahvediyor nasıl içicem dilim damağım kuruyo allah aşkına bişey diyin
Denerim onuda hiç aklıma gelmemiştiPipetle içiyorum bi de azar azar ama sık sık içiyorum bardakla içince ne alakaysa midem bulanıyorpipetle hemen gidiyo
ay iyi o halde, çok teşekkür ederim canımCnm benımde sarı. Dr a sordum sorun yok her şey yolunda dedi
Ya bende artık çubuk kraker falan yiyip yatıyorum rahat uykuya dalabileyim diye sabaha karşı erken saatlerde uyanıyorum 5-6 gibi yine onda da çubuk kraker soğuk su içip bastırıp o şekilde uyuyorum umarım benimki de azalır sizinki gibi gerçekten çok kötü bir durum sanki midemi üşütmüşüm ve bu üşütme hiç geçmeyecek gibi bir hisBenim 6. Haftada cok şiddetli ydi. Kusma yaşadım. Bu hafta kusma yok ama bulantı aynı devam ediyor ve beni cok zorluyor tek istediğim bulantı gecmesi cunku gece lerı asla uyuyamıyorum uykusuzluktan agladım gecen gece artık.
Soğuk içebiliyorsanız soğuk için daha ferahlatıcı ve içilebilir oluyor bende sizin gibi günde 2 lt içerdim şu an 1 lt zar zor içiyorumKızlar ya ben su içemiyorum midemi mahvediyor nasıl içicem dilim damağım kuruyo allah aşkına bişey diyin
Onceki gebeligimde ben de çok sık muayene oldum kuruntularim yüzündenArkadaşlar merhabalar şu anda 8+3 haftalık hamileyim. İlk haftalarda sorun yoktu ama sonraki haftalarda kanama lekelenme vs gibi sorunlar çok yaşadım o yüzden sebep sık sık ultrason muayenesi oldum. ( 4 kere) Bu şekilde sık ultrason muayenesi olmak zarar vermiş midir bebeğime. Çok tedirgin oluyorum.
Canim merak etme birsey olmaz. Mecbur kalinca daha da sık muayene ediyor doktorlar. Zaten usg zararsiz diye tüm dr.lar söylüyor endise etmeArkadaşlar merhabalar şu anda 8+3 haftalık hamileyim. İlk haftalarda sorun yoktu ama sonraki haftalarda kanama lekelenme vs gibi sorunlar çok yaşadım o yüzden sebep sık sık ultrason muayenesi oldum. ( 4 kere) Bu şekilde sık ultrason muayenesi olmak zarar vermiş midir bebeğime. Çok tedirgin oluyorum.
Ayyy çok teşekkür ederim canım içime su serptin vallaOnceki gebeligimde ben de çok sık muayene oldum kuruntularim yüzündenkızım gayet sağlıklı. Ultrasonun bir sakıncası yok diye biliyorum
Evet çok şükür durdu. Şu anda lekelenme ve kanama yok. 8+3 deyim şu andaCanim merak etme birsey olmaz. Mecbur kalinca daha da sık muayene ediyor doktorlar. Zaten usg zararsiz diye tüm dr.lar söylüyor endise etmedurdu mu lekelenmeler devam ediyor mu
Yeni nesil usg’ler ses dalgalarıyla olduğu için bebeğe zarar vermiyor korkmayınArkadaşlar merhabalar şu anda 8+3 haftalık hamileyim. İlk haftalarda sorun yoktu ama sonraki haftalarda kanama lekelenme vs gibi sorunlar çok yaşadım o yüzden sebep sık sık ultrason muayenesi oldum. ( 4 kere) Bu şekilde sık ultrason muayenesi olmak zarar vermiş midir bebeğime. Çok tedirgin oluyorum.
Progestan verdiler canım hala kullanmaya devam ediyorum.Yeni nesil usg’ler ses dalgalarıyla olduğu için bebeğe zarar vermiyor korkmayın
Lekelenmelerini dr söyleyin mutlaka belki ilaç veya fitil veriri
Galiba benim üşütmesem de şişkinliğim oluyorKızlar üşütünce karın kasık ağrınız şişkinliğiniz oluyor mu yaa
Ne guzel sevindimEvet çok şükür durdu. Şu anda lekelenme ve kanama yok. 8+3 deyim şu anda
Evet onun zararı yok zaten tüp bebekte 12.haftaya kadar kullandırıyorlar, kendimden biliyorumProgestan verdiler canım hala kullanmaya devam ediyorum.
Canım ben göbekten iğne olduğum için hep şişKızlar üşütünce karın kasık ağrınız şişkinliğiniz oluyor mu yaa
Evet ya yaşayan bilir çok zor çok stresli. Siz kaçınca haftadasınız nasıl gidiyor ?Ne guzel sevindimlekelenme kanama olunca dünyanın en stresli anları oluyor.. çarpıntı yasiyorum ben direkt o anlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?