- 17 Ağustos 2021
- 1.672
- 2.066
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #26.961
Yok canım 37.5 a kadar normal vücut ısısı .Sen yine takip et ateşini37.3 yüksek mi peki canım
Tamam canım edeyim çok sagol. Ay bir gecseydi etkisi. Seninki karma aşı mıydı bu arada benimki tdap 3lüYok canım 37.5 a kadar normal vücut ısısı .Sen yine takip et ateşini
Canım ikisi de temiz içerik. Köpük olan yenidoğana daha uygun ama diğeri hem bebek hem çocuk kullanımı için ideal. Normal formda olanın konak oluşumunu engellediği söyleniyor. Bebeklerde çok şampuan kullanmayacağımız için 1-2 ay içinde de bitmeyecek o yüzden ben köpük almadım direkt normal formda olanı aldım. Ama ikisi de temiz içerikKızlar bunlardan hangisini almak mantıklı. Ikiside temiz icerik mi yoksa normal şampuan olan mi temiz içerik?
Kesinlikle güzel güzel bir motivasyon oldu teşekkür ederimYa herkes böyle konularda konuşur cok düşünme, ısıtıcılar ne ise yariyor birsey olmaz alırsınız güzel güzel ısıtır. Yapacak birsey yok duvarlar da zamanla ısınır siz yaktikca. Ihtiyac halinde de sobayi yakarsınız. Mesela tavsiyem gündüz soba da yakarsınız aksam da yakarsiniz ama gece sadece klima ile ısınırsınız. Gündüz uyku halinde olunsada kısa süreli uykular olur ya strese de girmezsiniz hem. Gecede klima acik kalir rahatca ısıyı korursunuz. Sobayi yakmaya da alışırsınız. Nelere alismiyor ki insan. Hic sıkma canını bence. En azindan islerinizi kolaylastiracak bir konuma taşınmış olmanin artilarini düşün diger türlü cok daha zor olacakti canım
Tamam canım çok sagol. Bende normal şampuanı almayi düşünüyordum ama bu köpük formu yeni gördüm o yüzden bir sormak istedim.Canım ikisi de temiz içerik. Köpük olan yenidoğana daha uygun ama diğeri hem bebek hem çocuk kullanımı için ideal. Normal formda olanın konak oluşumunu engellediği söyleniyor. Bebeklerde çok şampuan kullanmayacağımız için 1-2 ay içinde de bitmeyecek o yüzden ben köpük almadım direkt normal formda olanı aldım. Ama ikisi de temiz içerik
Önceki doktorda. daha olumlu bir tablo çizmiş en azından, iyi ki gitmişsin. Ben çok güveniyorum ona. Böyle durumlarda Çapa’da heyete alıyorlar dediği gibi, istersen git bir konuş, konuşmaktan zarar gelmez, kararını sonra verirsin. Dandy walker sendromunu ilk kez duydum, başka bulgu da olmadığına göre içini ferah tutmaya çalış canım. Amniyosentez yaptırsan şüphelerin kalkar ortadanRecep hoca baya ilgilendi tam 1 saat sürdü geçen hafta yok dedikleri beyindeki vermis varmis kistten şüphelendi vermisi baskilamis normalde bu haftaya kadar geçmesi gerekiyordu dedi normalde 11 mm olması gerekirken 10 mm mis vermis . Bebeğin gelişimi 1 hafta geriden geliyormuş onu çok önemli bulmadı bu iyi ihtimal .Bi de kötü ihtimal dandy walker diye bi sendromda olabilir ama ben böyle olduğunu düşünmüyorum başka bir bulgu yok dedi diğer organları normaldi amniyosentez önerdi ben biraz yaptirma taraftarı değilim çapaya çağırdı heyet görsün filan dedi napicagimi bilmiyorum açıkçası. Plesantada da eski kanama alanları gördü biraz kalın çıktı plesanta bu şekilde yani daha çok kistten şüphelendi.
Ne denir bilemiyorum inş en doğru kararı verirsinTeşekkür ederim arkadaşlar. İnanın çok çok zor bir süreç. Doğursam zor doğurmasam zor. Allah kimseyi evladıyla sınamasın
Koroid pleksus kistiÇok geçmiş olsun canım sonradan geçiyormuş çoğu gecer inşallah blake kisti mi dediler sanada
Sen ikili test ya da fetal dna yaptırmış mıydınBenimki 14.haftadaydi sanırım rutin muayenede farkedildi canım 19.haftada mıydı neydi tamamen yok olmustu
Belki fetal mr cektiririm canim ilerleyen haftalarda evet Recep hoca bana da güven verdi ilgisini yok sayamam gerçekten farklı diğer doktorlardanÖnceki doktorda. daha olumlu bir tablo çizmiş en azından, iyi ki gitmişsin. Ben çok güveniyorum ona. Böyle durumlarda Çapa’da heyete alıyorlar dediği gibi, istersen git bir konuş, konuşmaktan zarar gelmez, kararını sonra verirsin. Dandy walker sendromunu ilk kez duydum, başka bulgu da olmadığına göre içini ferah tutmaya çalış canım. Amniyosentez yaptırsan şüphelerin kalkar ortadan
Benimmm pazartesi detaylım var çok heyecanlıyımKızlar haftaya kimlerin randevusu var?
difemmm bacım sanada diğer ay yoklama yapcamsuuuduru68 , ben mesajları yeni okuyorum, hemen yoklamaya dahil olayım, +2 kiloyla devam ediyorum yola
He yok kuzum ben 2 li olan tetanoz ve boğmaca .Geçer canım hiç kafana takma yan etkisi olmuyor öyle kolay kolay benim kolumun 2 gün acıması dışında bir şey olmadıTamam canım edeyim çok sagol. Ay bir gecseydi etkisi. Seninki karma aşı mıydı bu arada benimki tdap 3lü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?