Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Kızlar bunlardan hangisini almak mantıklı. Ikiside temiz icerik mi yoksa normal şampuan olan mi temiz içerik?

Eklentiler

• Screenshot_20250823-185042_Trendyol.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_20250823-185058_Trendyol.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 17
Kızlar bunlardan hangisini almak mantıklı. Ikiside temiz icerik mi yoksa normal şampuan olan mi temiz içerik?
Canım ikisi de temiz içerik. Köpük olan yenidoğana daha uygun ama diğeri hem bebek hem çocuk kullanımı için ideal. Normal formda olanın konak oluşumunu engellediği söyleniyor. Bebeklerde çok şampuan kullanmayacağımız için 1-2 ay içinde de bitmeyecek o yüzden ben köpük almadım direkt normal formda olanı aldım. Ama ikisi de temiz içerik

Kesinlikle güzel güzel bir motivasyon oldu teşekkür ederim

Tamam canım çok sagol. Bende normal şampuanı almayi düşünüyordum ama bu köpük formu yeni gördüm o yüzden bir sormak istedim.

Önceki doktorda. daha olumlu bir tablo çizmiş en azından, iyi ki gitmişsin. Ben çok güveniyorum ona. Böyle durumlarda Çapa’da heyete alıyorlar dediği gibi, istersen git bir konuş, konuşmaktan zarar gelmez, kararını sonra verirsin. Dandy walker sendromunu ilk kez duydum, başka bulgu da olmadığına göre içini ferah tutmaya çalış canım. Amniyosentez yaptırsan şüphelerin kalkar ortadan

Belki fetal mr cektiririm canim ilerleyen haftalarda evet Recep hoca bana da güven verdi ilgisini yok sayamam gerçekten farklı diğer doktorlardan

morceylan canım öncelikle geçmiş olsun, gitmişsin içini rahatlamışın, çok güzel yazmışsın ben sonlandırmayı düşünmüyorum demişsin, sana naçizane tavsiyem heyeti tavsiye etmiyorum, ders mahiyetinde seni alıp bir sürü kişinin önünde gösteriyorlar vs ( ben heyete çokça çokmış biri olarak tecrübelerimi söylüyorum, şimdi ki aklım olsa asla gitmezdim asla), psikolojik zor bir süreç, amniyosentez de yaptırmak istemiyorsun madem tavsiye etmem o halde, sürecin sağlıklı geçer ve inşallah bebeğin duru bir şekilde kollarına doğar inşallah, içini ferah tut, ona güzel dualar et

G gebesurec canım sen güçlü bir annesin, ne kadar güzel düşünüyorsun evladın için, eğer imkanın varsa bir klima al ama şöyle düşün sobaya da alışsan, ne kadar hoş anılar biriktireceksin, ileri de bebeğin anlatırken ne kadar güzel şeyler anlatabilecek maşallah ona ya çok şanslısın, eşinle arandaki bağınızı güçlendirecek şu süreç hep bu yönlerinden bakmalısın olayı bence gerçekten çok güzel bir şey doğanın ortasında bebeğini büyütebilmek

Kızlar bugün, bebek odasını düzenledik biraz, beşiğini çıkarıp kendi yatak odama koydum, yavaştan alışverişe başlarım diye odaya çeki düzen verelim dedik, kalçama ağrı girdi ama yarım kaldı devam edeceğiz inşallah tül falan almaya karar verdim, stor vardı şu an da orada ç, değişiklik olsun dedim

Tamam canım edeyim çok sagol. Ay bir gecseydi etkisi. Seninki karma aşı mıydı bu arada benimki tdap 3lü
He yok kuzum ben 2 li olan tetanoz ve boğmaca .Geçer canım hiç kafana takma yan etkisi olmuyor öyle kolay kolay benim kolumun 2 gün acıması dışında bir şey olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…