Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar giremedim hiç merakta bıraktm sizleri de kusura bakmayın, sorduğunuz için de teşekkür ederim. dün eve gittim herşeyi denedim sola yatışta bir iki bişey sanki hissettim ama hissetmek istediğim için psikolojik de olabilir çok net değildi. sabaha kadar başım ağrıdı düşünmekten :( bugün ara ara sağ kasığıma da ağrı giriyor bu da beni epey korkuttu açıkcası. yine de pozitif düşünmeye çalışıyorum. yarın kontrolüm var yarına kadar bekleyecem. inşallah iyidir oğluşumm annesiyle saklambaç oynuyordur
Kuzum şimdi gördüm yazdıktan sonra sıra sıra okuyorum. İyidir bebeğin kafanda kötü şeyler kurma nolursun. Yarın güzel haberler getireceksin bize inanıyorum ♥️♥️♥️

Soğuk su içersende baya etkili hareket için canım, benimki hemen kıpırdamaya başlıyor soğuk sudan sonra
kuzu ben yaz kış hep soğuk su içerim bebiş alıştı heralde soğuk suya hiç tınlamıyor ama saol yine de ♥️
Kuzum şimdi gördüm yazdıktan sonra sıra sıra okuyorum. İyidir bebeğin kafanda kötü şeyler kurma nolursun. Yarın güzel haberler getireceksin bize inanıyorum ♥️♥️♥️
İnşallah yaaa normalde çok soğuk kanlıyımdır ama galiba hamilelikte işler böyle olmuyormuş. Ben de çok inanıyorum inşallah sağlıklı güpgüzel haberlerle gelicem ♥️

Uff benim tüp bebek doktorum öyleydi, inanılmaz tatlı ve iyi anlaştığım kadın yüz yüze ama yoğundu, sabah 8’de yazarsam akşam 7 tek kelime cevap veriyordu
Ama şu an takip doktorum çok iyi o konuda max 2 saat sonra cevap veriyor detaylı, sesli mesajla
Ay sorma yaa
Benimki de öyle hattaaaa büyük harfleri kullanıyor kendisi😂 net gayet o huyunu sevdim de biraz çabuk cevap bekliyorum sadece
Yine aynı güne razıyım doktor ertesi günü bile geçiriyor bazen. Galiba arada kaynıyor mesajım😬

Bende henüz o saga sola yatma haftalarina tam gelmedik diye biraz daha rahat davraniyorum acikcasi. Ve dedik ya dikisler daha duz tutsun diye ne bileyim sanki bilimsel degil ya icimden gelen o 😁
Ayy kiyamam yaa .. seni cok iyi anliyorum bende genelde evde duran biriydim zaten bastan beri risklerden dolayi ama simdi evin icinde bile cok az ayaga kalkiyorum bi farkli hissediyor insan. Kış gelse de güzelce battaniye altinda yatma günleri baslasa 😍
Amiiin aminnn herkese yardim etsin Allahim icinde de bizeeee 🙏🙏🙏 saglikla 40 haftada doguralim 🙏
İnşallah ilk 10 gün çok kritikmiş işe başlayanlar bile varmış sonrasında benim eski doktorum bana 5 hafta ötelettiriliyor bu ameliyatla senin yapsak bile gene de tutunamaz demişti inşallah sağlıkla doğurayım da fotoğraf atayım ona 😂 aldır dediğin bebeği doğurdum diye 🙏😅

Bende de var kuzum bugün sordum doktoruma çok normal dedi 🥰
cok hareket ettikce o hissi yasiyorum nette de okudum normal yaziyordu mesela suan iyim hic o his yok
Kızlar giremedim hiç merakta bıraktm sizleri de kusura bakmayın, sorduğunuz için de teşekkür ederim. dün eve gittim herşeyi denedim sola yatışta bir iki bişey sanki hissettim ama hissetmek istediğim için psikolojik de olabilir çok net değildi. sabaha kadar başım ağrıdı düşünmekten :( bugün ara ara sağ kasığıma da ağrı giriyor bu da beni epey korkuttu açıkcası. yine de pozitif düşünmeye çalışıyorum. yarın kontrolüm var yarına kadar bekleyecem. inşallah iyidir oğluşumm annesiyle saklambaç oynuyordur
canımm anlıyorum seni nolur stres yapma bende cok stres yapiyodum gerckten bebegi etkiliyor sen cok odanlanma sakin ol kafani dagitcak seyler yap o hareket eder insallah
Canim bu igne batma hissi herkeste farkli yorumlaniyor gibi birsey. Benimde doktorum daha once normal rahim büyüyor diye oluyor demisti. Sonra mesela yasadigim olayda da kontrole gidecegim sabah olmustu yolda falan doktor bu da bir gosterge olabilir demisti. Bence her zaman cok gerilecek bir konu degil bu batma. Ve sen daha once de sormustun sanki doktoruna normal dememis miydi

Ama ben özellikle oturuyorken hic rahat edemiyordum zaten. En son bi misafirlik deneyimim oldu max 2 saat sürmemiştir yani öyle söyleyeyim, ilk 1 saat 10 dk fln gectikten sonra gidip uzanmistim icerde. Bebegim rahatsiz oluyor ben rahatsiz oluyorum gibi hissediyordum cunku.
canim o zaman anlattgm gibi bi his degil o zaman bu kadar hareket etmiyordu 3 gundur asiri hareket hissediyorum oturunca ozellikle o hissi yasiyorum hareket yokken gayet iyim nette rahim buyumesi yaziyordu genel olarak iyim sukur ama senin olaydan sonra bi acabami diyorum yani
2 dogumum var hic o durumu yasamdm hep rahim agzi ölculerim uzun cikiyor 2 dogumda da o hikayr olmaynca icim rahat degildir ya diyorum ama hep kafamada bi acabami oluyor

annabelica annabelica çok sevindim haberlerin güzel olmasina. Prensese kocaman masallah 🙏🩷
Sunsun9 Sunsun9 canim herseyin yolunda olmasi cok iyi haber. Tum kontrollerini yapti dimi doktorun. Saglikla gelsin 🙏
Evet canım her şeye baktı çok şükür. Servikal uzunluğu da ölçtü. Şimdilik yolunda gidiyor. Sen nasılsın 🥰

İnşallah ilk 10 gün çok kritikmiş işe başlayanlar bile varmış sonrasında benim eski doktorum bana 5 hafta ötelettiriliyor bu ameliyatla senin yapsak bile gene de tutunamaz demişti inşallah sağlıkla doğurayım da fotoğraf atayım ona 😂 aldır dediğin bebeği doğurdum diye 🙏😅
Vicdanini ve çöpe atmis bir doktor daha… hamile bir kadina bu soylenecek sey mi yaa 🤬 hicte degil valla daha bugun arkadasim aradi, bir arkadasi 5.5 aylikken serklaj yapilmis, 35. Haftasinda dogmus 3 gün kuvözde kalmis bebis ve su an gayet evinde saglikliymis yeni dogmus daha. Bize güzel hikayeler lazim bos konusanlardan uzak dur. İlk 10 gün mü onemliymis bu arada bilmiyordum. Senin kontrol ne zaman

Kızlar bebişim iyi çok şükür. Serviksle ilgili de hiiiç bi sorun yok 25 üstü okey dedi doktorum 😀 Progestan verdi diğer doktor dedim. Çok da kanıtlanmış bir faydası yok ama zararı da yok kullan istersen dedi ☺️
Servikali bu sefer ben de sordum önceki usglerde hep atlamıştım doktor da söylememişti. 36 mm ölçtü plesatansı ön duvardaymış hatta eliyle tutuyordu 🫠 o da normal sanırım ayrıca bir şey demedi çünkü. Senin ve bebişin iyi olmasına çok sevindim resmen yarıyı geçtik 🥰

Resim aldınız mı 😍
Maşallah 🧿 hareketli 😂 tembel tosbik değil
Evet görüntüleri ve videoları en son Whatsapptan attılar 🥰 yüzünü zor yakaladık ama hep kapatıyordu doktor ultrasonla baya bi bastırıp karnımı salladı ancak öyle açtı o da geri yumruk atmak için 🤭 doktor bastırdıkça kız içerden yumruk atıp durdu çok komikti 😅

canim o zaman anlattgm gibi bi his degil o zaman bu kadar hareket etmiyordu 3 gundur asiri hareket hissediyorum oturunca ozellikle o hissi yasiyorum hareket yokken gayet iyim nette rahim buyumesi yaziyordu genel olarak iyim sukur ama senin olaydan sonra bi acabami diyorum yani
2 dogumum var hic o durumu yasamdm hep rahim agzi ölculerim uzun cikiyor 2 dogumda da o hikayr olmaynca icim rahat degildir ya diyorum ama hep kafamada bi acabami oluyor
Canim cok ayakta kalip yorulma o zaman da oluyordur muhtemelen. Dedigin gibi gecmis bir öykün de yok bu yüzden hic stres olma hatta. Rahim büyüyor bebisler yukari cikiyor agrilar batmalar normal. Korkma korkutma kendini.

Evet görüntüleri ve videoları en son Whatsapptan attılar 🥰 yüzünü zor yakaladık ama hep kapatıyordu doktor ultrasonla baya bi bastırıp karnımı salladı ancak öyle açtı o da geri yumruk atmak için 🤭 doktor bastırdıkça kız içerden yumruk atıp durdu çok komikti 😅
Savaş verdi ya 🤣🤣

Kızlar merhaba
Benim doktorumla alakalı kafamda bir soru işareti var. Endişe ettiğim bir durum oluyor diyelim doktora mesaj atıyorum bazen dönmesi iki günü buluyor, iş gününden bahsediyorum bu arada. Arayarak belki sorabilirim ama kendisi mesaja yöneltiyor örneğin muayenede bir şeyi söylemeyi unuttuysam veya doktoru bulmuşken sormak istediklerimi sormak için bazen düşünüyorum bir şey atladım mı diye, şey diyor kafana takılanları yazabilirsin.
Çok tatlı bir kadın enerjisi güzel rahatlatıcı ama cevap alamamaktan hoşlanmıyorum😣
bilemiyorum böyle şeyler yaşıyor musunuz? Hocayla konuşsam mı acaba ama o kadar yoğun bir kadın ki çok hastası var, çok çalışıyor onu da görüyorum
Sizin doktorlarınız nasıl böyle şikayetler yaşıyor musunuz? Nasıl yaklaşsam iyi olur sizce
Özel hastane doktoru bu arada
Canım benim doktorum gün içinde mutlaka dönüyor. Sabah yazdıysam öğle arasında, öğleden sonra yazdıysam iş çıkışı

kuzu ben yaz kış hep soğuk su içerim bebiş alıştı heralde soğuk suya hiç tınlamıyor ama saol yine de ♥️

İnşallah yaaa normalde çok soğuk kanlıyımdır ama galiba hamilelikte işler böyle olmuyormuş. Ben de çok inanıyorum inşallah sağlıklı güpgüzel haberlerle gelicem ♥️
Canımm yarın randevun kaçtaydı bizi güzel haberlerden mahrum etmeyin 😍😍

Back
X