Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Başka bir bulgu yok beyninde su olmaması guzel dedi vermian hipoplazi yazmis kağıda amniyosentez istedi :/ sen biliyor musun canim bu konuda bisey
Canım başka bulgu yoksa izole bir durumdur yani sendrom dışı içini ferah tut bu güzel bir şey .Mutlaka çok iyi doktorlara git bu 2 kişiden birine gidebilirsin.Gelişimi tamamlanmamış da olabilir belki henüz bununla ilgili bir fikrim yok .Benim bebeklerim de vardı fakat sendrom eşlik ediyordu bir çok bulgu vardı .

Canım eğer sizin için uygunsa mutlaka Recep Has’a git, acıbademdeki doktorlar bile eğer ikilemde kalırsa ona yolluyorlar
Ben bu defa gitmicem demiştim ama yine içim rahat etmedi Recep bey’e gittim, pelvik böbrek teşhisini o koydu, bugün kendi doktoruma gittim, onun tavsiyesiyle haftaya başka bir perinatoloğa daha gidicem.

Selam herkese, okuyamadım hiç iki gündür, bugün kendi doktoruma gittim, pelvik böbreği göremedi pozisyon uygun değildi. Moral verdi sağolsun, kız bebek olsaydı başka organlar yerli yerinde mi var mı diye endişe ederdim, erkek bebek olması avantaj dedi. Amniyon sıvısının normal olması çiş yaptığını ve böbreklerin çalıştığını gösterirmiş. Haftaya başka bir perinatoloğa daha gidicem, doktorum tavsiye etti.

Kanka bazen 18-22 haftalarda görülmeye biliyormuş, biraz daha büyüyünce görünüyormuş
Benim bildiğim 20.hafta gibi artık tamamen oluşmuş olması bekleniyor canım .Tabi aslında bunun en iyi teşhisini mr çekerek koyuyorlar .Ben Allah’ın izniyle bir şey çıkacağını sanmıyorum ya başka bulgu olmadığı için .Ben olsam bir an önce giderdim .Belki de bu doktor net göremedi yanlış yorumladı vs.Perinatalog muydu doktorun morceylan ?

Ben bu defa gitmicem demiştim ama yine içim rahat etmedi Recep bey’e gittim, pelvik böbrek teşhisini o koydu, bugün kendi doktoruma gittim, onun tavsiyesiyle haftaya başka bir perinatoloğa daha gidicem.
Canım peki kendi doktorun ne dedi onun yorumuna
Benim bir tanıdğım ona gitti baya kötü bir teşhisi o koydu 10 haftalık bebeğe, başka bir perinatologa daha gitmişler adam zaten Recep hoca dediyse bize laf düşmez ama yinede bakayım demiş aynı şeyleri söylemiş ki 10.haftada farkedilecek bir şey değilmiş onun farkettiği adam gerçekten iyi

Selam herkese, okuyamadım hiç iki gündür, bugün kendi doktoruma gittim, pelvik böbreği göremedi pozisyon uygun değildi. Moral verdi sağolsun, kız bebek olsaydı başka organlar yerli yerinde mi var mı diye endişe ederdim, erkek bebek olması avantaj dedi. Amniyon sıvısının normal olması çiş yaptığını ve böbreklerin çalıştığını gösterirmiş. Haftaya başka bir perinatoloğa daha gidicem, doktorum tavsiye etti.
Böyle konularda 2 göz mutlaka önemli canım çok iyi yapıyorsun, bende ilk gebeliğimde aynı gün 3 profa gittim inanamadım kalp durmasına ikizlerin

Canım peki kendi doktorun ne dedi onun yorumuna
Benim bir tanıdğım ona gitti baya kötü bir teşhisi o koydu 10 haftalık bebeğe, başka bir perinatologa daha gitmişler adam zaten Recep hoca dediyse bize laf düşmez ama yinede bakayım demiş aynı şeyleri söylemiş ki 10.haftada farkedilecek bir şey değilmiş onun farkettiği adam gerçekten iyi
Yanıldığını pek düşünmüyorum zaten ama ne bileyim bir umut, doktorum istersen şuna da görün için rahat etsin diyince karar verdim hemen. Keşke yanılmış olsa Recep bey 🤲

Böyle konularda 2 göz mutlaka önemli canım çok iyi yapıyorsun, bende ilk gebeliğimde aynı gün 3 profa gittim inanamadım kalp durmasına ikizlerin
Haklısın canım, beşer şaşar neticede, bir de insan köyü şeylere inanmak istemiyor, diğeri bir umut belki başka bir şey söyler diye.

Devam ediyormuş aradim canim gidicem inşallah 1- 2 hafta içinde ama beklemek çok zor
Benim üzerinden çok zaman geçti ..unutmuşum çoğu şeyi .insan başa gelince her şeyi biliyor maalesef .o zamanlar İbrahim hocayla konuşurken siz doktor musunuz demişti bana hiç unutmuyorum .Bebeğimdeki tüm anomalilileri tek tek tıbbi isimleriyle biliyordum ..Şimdi araştırdım biraz yine bak ne diyor canım içini rahat tut Allah’ın izniyle hiç bir şey olmayacak
IMG_2033.webp

Haklısın canım, beşer şaşar neticede, bir de insan köyü şeylere inanmak istemiyor, diğeri bir umut belki başka bir şey söyler diye.
Canım evet, bizim için sana söylemesi kolay geliyor ama sen bu durumun içinde olarak ne kadar stres yaptığını anlayabiliyorum. Ama çok şükür kendi doktorunda o kadar kötü şeyler söylememiş hatta erkek olması avantaj demiş

Canım evet, bizim için sana söylemesi kolay geliyor ama sen bu durumun içinde olarak ne kadar stres yaptığını anlayabiliyorum. Ama çok şükür kendi doktorunda o kadar kötü şeyler söylememiş hatta erkek olması avantaj demiş
Kesinlikle, bugün biraz daha rahatladım, hayati bir durum olmaması içimi rahatlatıyor, teşekkür ederim desteğin için 💜

Back
X