Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Bunu bende odasına düşündüm yatak odasına da küçük anne yanı 🤔 ama hala kafam çok karışık sonucunda ne yaparım hiç belli olmaz 🤣
Kanka ben bu yatağın içine yataş twiny sünger birde nevresim bile baktım 😂😂 1 ay sonra falan alacam ama şu an evde boşuna durmasın diyorum

Anne yani ne düşünüyorsun aşko

Sağol canım 🫂ay ne bileyim ya hem üzmek istemedim hem daha önemli şeyler konuşuldu filan. Ben biraz ince detay düşünüyorum sanırım ama geçti çok şükür iyiyiz şimdi 🙏🏻
Gerçekten canım sadece senin için değil, tüm kızlar için, öyle başınıza bir şey gelince paylaşın, burda tecrübeli anneler var belki daha önce yaşadı onlarda, bilemeyiz, modumuz o an düşüyor sonra güzel haberler alınca sizden yine yükseliyor bir şey olmaz, burada gülmek bir yatak meselesine bakar 😂

Aşkım şifa olsun inşallah, alışkın değilsin ama en azından detaylın geçene kadar birkaç gün yat öyle, detaylıda net belli olur her şey. Aynı doktormu bakacak yoksa farklı mı?
Farklı doktor canım. Benim doğum paketim var aynı doktor olsaydı dışarıdan doktor araştıracaktım ağzından lafı zor alıyorum benimkinin ama detaylıya prof bakıcakmış yorumlarına baktım güzeldi inş memnun kalırım ben de
🙏🏻🙏🏻

Teşekkür ederim canm Pamlok Pamlok kimse hiç sıkıntı yaşamasın kolaylıkla atlatalım inş bu süreci 🙏🏻🙏🏻

Kanka ben bu yatağın içine yataş twiny sünger birde nevresim bile baktım 😂😂 1 ay sonra falan alacam ama şu an evde boşuna durmasın diyorum

Anne yani ne düşünüyorsun aşko
Prego carmela ya da maxi cosi lora bakıyordum ben ama sirinm sirinm huggy moon u söyleyince ona baktım. Hepsi benzer zaten belki temiz bir 2. El bulursam öyle de alabilirim kuzu sonuçta kısa süre kullanılacak bişey ve herkes kısa süre kullandığı için çok yıpranacak birşey değil gibi. Dediğim gibi kafalar karışık 😅

Gerçekten canım sadece senin için değil, tüm kızlar için, öyle başınıza bir şey gelince paylaşın, burda tecrübeli anneler var belki daha önce yaşadı onlarda, bilemeyiz, modumuz o an düşüyor sonra güzel haberler alınca sizden yine yükseliyor bir şey olmaz, burada gülmek bir yatak meselesine bakar 😂
Yatak bizim milli meselemiz oldu 😅😅

Kızlar merhaba, bende detaylımı yaptırdım bugün eve geldiğimden beri ağlıyorum baş çevresi 8 gün geriden geliyor dedi ve 2 hafta sonra tekrar çağırdı beni neden olur dediğimde bisürü sebep söyledi doktorumuz düzeledebilir dedi tabii ki ama 8 gün çok geldi kulağıma ben mi abartıyorum sizce hepinizi tanıyor takip ediyorum burayı yoğun iş sürecim olduğu için yazamıyorum sadece, deneyimli çok arkadaşımız var illa ki fikri olan vardır 😔

Kızlarrr ben de şimdi çıktımmm 🙈 çok şükür oğluşum iyi çoook mutlu oldum 😍 plesentam öndeymiş o yüzden hissedemedim bu hafta hiç. Herşeyi de iyi çıktı şükürler olsn, bir damarından oksijen girişi az görülüyor dedi ama çok büyük sorun değil bebek aspirini verdi onun için tansiyon yüksekliği yapabilir yapmasın diyeymiş. Plesenta önde olduğu için görüntü alamadık ama sağlıklı ya bına da şükür olsun. Onun dışında 3 hafta sonra şeker yükleme yaptırcam. Ayyyy nasıl rahatladım anlatamam 😍😍 ben stres yaşarken oğluşum da elini kafasının altına koymuş keyif yapıyordu 😍😍😂
Oy ben yerim onu ya maşallah şükürler olsun kuzum çok sevindim🎆😍 bir tane daha bitti çok şükür hadi bitsin artık detaylilar 🤣

Kızlar çok şükür kızım iyi 😍tek tek organlarına baktı bana gösterdi doktor yüzünü görünce çok duygulandım ağladım🥹🫠 haftasına göre 1 hafta ilerde normal herşey gayet iyi dedi. Bebeğimin suyu da normale dönmüş🤲🏻🤗
Allah'ım çok şükür ya muhteşem bir gün haydi halaya 🤣🤣🤣

Kızlar merhaba, bende detaylımı yaptırdım bugün eve geldiğimden beri ağlıyorum baş çevresi 8 gün geriden geliyor dedi ve 2 hafta sonra tekrar çağırdı beni neden olur dediğimde bisürü sebep söyledi doktorumuz düzeledebilir dedi tabii ki ama 8 gün çok geldi kulağıma ben mi abartıyorum sizce hepinizi tanıyor takip ediyorum burayı yoğun iş sürecim olduğu için yazamıyorum sadece, deneyimli çok arkadaşımız var illa ki fikri olan vardır 😔
Canım çok geçmiş olsun, 8 gün bir hafta yani, çok uzun arada değil, doktorun ne diyor bu konuda olumlu olumsuz bir şey olur dedimi

Prego carmela ya da maxi cosi lora bakıyordum ben ama sirinm sirinm huggy moon u söyleyince ona baktım. Hepsi benzer zaten belki temiz bir 2. El bulursam öyle de alabilirim kuzu sonuçta kısa süre kullanılacak bişey ve herkes kısa süre kullandığı için çok yıpranacak birşey değil gibi. Dediğim gibi kafalar karışık 😅
Canım bu dediklerine bende bakayım 🥰

Kızlar hello ben geldim
Yine ben yine ben 😂😂
Çok şükür çıktık canlarım eve gelir gelmez size yazdım hemen, kızım o kadar uslu ki her şeyi zorlamadan gösterdi, sağlığı organları her şey çok iyi çok şükür bir problem yok, serviks uzunluğun gayet iyi rahim ağzı kapalı dedi, sedyeye yatar yatmaz sorduğum soru o oldu, boyu 26 cm kilosu 460 gram dedi🥹🥹 amniyon sıvısı iyi bir problem görülmedi, çok şükür güzel geçti her şey, darısı inşallah tüm bekleyenlerin başına kızlar, o kadar rahatladım ki 😍🥰
Kime benzediğini çözemedim ama tam olarak 😂😂
Kuzumm çok şükür bunu da atlattık 😍 maşallah prensese yaaaa ne güzel göstermiş de kendini 🥰
Ay kızlar karnımı sütaş ayran gibi çalkaladı adam ya, sizinkide öyle yaptımı 😂😂
Benim de öyle yaptıı yaaa göbeğim bir o yana bir bu yana gitti 😂😂 bir de fazla net göremediği için ayağa kalkıp cihazı iyice batırdı göbeğime çok canım yandı ama görmesi de lazımdı hala canım acıyor 😂😂
Kızlar çok şükür kızım iyi 😍tek tek organlarına baktı bana gösterdi doktor yüzünü görünce çok duygulandım ağladım🥹🫠 haftasına göre 1 hafta ilerde normal herşey gayet iyi dedi. Bebeğimin suyu da normale dönmüş🤲🏻🤗
Ohh maşallah kuzum çok sevindim hayırlı haberlerine 😍
Kuzum hassasız hepimiz bir de bundan daha önemli şeyler konuşuluyordu daha fazla can sıkılsın istemedim. Doktoruma yazdım ama çok önemsemedi kanama artarsa gel dedi ben de üstüne gidince e gel bari bakalım dedi de dün sabah erkenden gittim. Çok şükür bi sorun yok ama progestan verdi. Bebeğin suyunu ve servikal uzunluğunu da sordum her şey yolunda şükür🙏🏻
Cano benim de 12. Haftamda kanamam oldu dediğin giibi pıhtı geldi çok korkmuştm ama gittiğimde bebiş iyiydi çok şükür bence kendini yordun yada ters bir hareket yaptın ondandır, progestan fitil kullanmıştm iki hafta sonra geçti zaten. Hiç korkmaa içini rahat tut. Böyle şeyleri de paylaş bizimle ♥️

Sağol canım 🫂ay ne bileyim ya hem üzmek istemedim hem daha önemli şeyler konuşuldu filan. Ben biraz ince detay düşünüyorum sanırım ama geçti çok şükür iyiyiz şimdi 🙏🏻
Ayni düşünceye bende olumsuzluklar yasadigimda girmistim. Ama sonra farkettim ki bana özelden dahi cok mesaj atan oldu yaşadığım seylerle ilgili tecrübe sormak icin. Öyle düşün yani burda yazdigimiz seyler bizden sonra gelenlere tecrübe oluyor.
Cok sevindim canım iyi olmana 🙏 detayliya da az kalmis herseyin yolunda oldugunu görüp rahatlarsin artik o zamana

Kızlar hello ben geldim
Yine ben yine ben 😂😂
Çok şükür çıktık canlarım eve gelir gelmez size yazdım hemen, kızım o kadar uslu ki her şeyi zorlamadan gösterdi, sağlığı organları her şey çok iyi çok şükür bir problem yok, serviks uzunluğun gayet iyi rahim ağzı kapalı dedi, sedyeye yatar yatmaz sorduğum soru o oldu, boyu 26 cm kilosu 460 gram dedi🥹🥹 amniyon sıvısı iyi bir problem görülmedi, çok şükür güzel geçti her şey, darısı inşallah tüm bekleyenlerin başına kızlar, o kadar rahatladım ki 😍🥰
Kime benzediğini çözemedim ama tam olarak 😂😂

Canım maşallah kızçene, çok sevindim sorunsuz geçmesine, darısı bizlerin başına inşallah 🥰🤗🥳

Maşallah canım çok sevindim 🥰😘 Darısı bizlerin de başına inşallah 🥰

Amin canım benim inşallah, sırasıyla detaylıya gittiğimiz gibide sırayla güzel güzel doğuralım inşallah zamanında
Bizde bu cene bu muhabbet olduktan sonra doğumun içinden bile geceriz🤣 25k ney ya maşallah😍 ocak grubu daha 8k biz nördük bacılarım😂

javairia javairia bi an sen de servikal uzunluk falan diceksin sandım kız yüreğime iniyordu 🙃 çok şükür bir sıkıntı yokmuş. Bazen nedenini bulamıyorlar o kanamaların. Korkmakta haklısın ama bize yazmamakta haklı değilsin 🙈 pazartesi güzel haberler bekliyoruz senden canım🥰🥰
Peki adminim 😅😅 korktum da sordum valla 3cm normal varsayıyoruz dedi. Yine de güvenemiyorum detaylıya bi gireyim hayırlısıyla 🙏🏻
Cano benim de 12. Haftamda kanamam oldu dediğin giibi pıhtı geldi çok korkmuştm ama gittiğimde bebiş iyiydi çok şükür bence kendini yordun yada ters bir hareket yaptın ondandır, progestan fitil kullanmıştm iki hafta sonra geçti zaten. Hiç korkmaa içini rahat tut. Böyle şeyleri de paylaş bizimle ♥️
Aşkım ilk haftalarda normal filan da 22 de korktum. Ben Ege Kökenli den aşırı etkilendim asla çıkamıyorum o moddan

Back
X