- 23 Mart 2016
- 30.767
- 91.816
- 598
- Konu Sahibi annabelica
- #3.041
Nereye ne yazdın bdv ye miay kızlar yanlış gruba yazdım bir öncekini![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nereye ne yazdın bdv ye miay kızlar yanlış gruba yazdım bir öncekini![]()
Tüp bebek grubuna yazacaktım buraya yazmışımNereye ne yazdın bdv ye mi![]()
Kaçıncı haftaya çağırdı canım ? İkili test falan dedi miBen kontrolden geldim kızlar 6 mm olmuş
Kalp atımı artık karından duyuluyorvajinalden kurtulduk şükür.her şey yolunda 1 ay sonra tekrar randevu ama 1 ay gelde dayan
![]()
maşaallah, artık sabırsız geçen günler bekliyorBen kontrolden geldim kızlar 6 mm olmuş
Kalp atımı artık karından duyuluyorvajinalden kurtulduk şükür.her şey yolunda 1 ay sonra tekrar randevu ama 1 ay gelde dayan
![]()
Ayyy öylemi oluyormuşş benim de çok sivilcelendi kalbimde de kız yatıyor ne yalan söyliyimKızzz geliyor![]()
İkiĺi için erken olur sanırımKaçıncı haftaya çağırdı canım ? İkili test falan dedi mi
Sanırım 12. Haftada yapıyorlar evet o zaman da erken olur.İkiĺi için erken olur sanırım
Bayram öncesi giderim herhalde bayramda yokum çünkü. 10.hafta içerisinde giderim gibi mayıs sonu herhalde ondan 2 hafta sonrada 2 li yaparız
Ay evett sormamaşaallah, artık sabırsız geçen günler bekliyor![]()
Evet kız bebek annenin güzelliğini çalarmış :) bende etrafımda öyle gördüm gerçekten kız bebek annelerinin cildi bozuluyor biraz bende henüz bir bozulma olmadı benimde gönlümde kız var hani sivilce çıksa sevincem :)))))Ayyy öylemi oluyormuşş benim de çok sivilcelendi kalbimde de kız yatıyor ne yalan söyliyim![]()
Bir kaç kişiden daha duydum ya sağlıklı olsun ama benimde gönlümden kız geçiyorKızzz geliyor![]()
Ay maşallahBen kontrolden geldim kızlar 6 mm olmuş
![]()
İnş canım herkes güzel haberlerle gelsin inşallahAy maşallahdarısı başımıza inşallah
![]()
Canım nipt falan yaptırmayı düşünüyormusunİnş canım herkes güzel haberlerle gelsin inşallah
MaşallahKızlar bugün 6+1 vajinal kalp atışını duyduk çok şükürannabelica
3 hafta sonra çağırdı doktorum. Magnezyum yazdı bide kullandığım folik asiti değiştirdi. Kan testi istedi 3 hafta sonra götüreceğim hepsini
![]()
Düşünüyorum canım ama tam kararımı sanırım 2 liden sonra vercem sadece yaş riski çıkarsa yaptırmayabilirim. Yada ankaradayım eskişehir bana yakın osmangazi ünide 1000 tl gibi bir rakammış orda yaptırabilirim :)Canım nipt falan yaptırmayı düşünüyormusun