- 16 Eylül 2024
- 5.611
- 4.999
- 113
- Konu Sahibi annabelica
- #3.141
Kizlar uzayan akıntı yaşayan var mı? Normal uzayan seffaf akıntı. Gerci sürekli akıntı var da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar uzayan akıntı yaşayan var mı? Normal uzayan seffaf akıntı. Gerci sürekli akıntı var da
Benim su gibi beyaz geliyor miktar olarak çok arttı dünden beri. Hatta bazen regl gibi birden fazlaca geliyor kanamam mı var diye korkarak gidiyorum lavaboyaKizlar uzayan akıntı yaşayan var mı? Normal uzayan seffaf akıntı. Gerci sürekli akıntı var da
Benimki de oyle bazen kasindiriyor gerçekten cok islaniyor. Benim seffaf oluyor bazen beyaz gibi oluyor. Bir ara sarı da oldu ama o su an yok. Antibiyotik kullaniyorum belki o kesmistir sarı olanini bilemiyorum ama. Hic idrar tahlili vermis miydin canim ?Benim var tam da bunu soracaktım, beyaz kremsi ve sarı renkte çok yoğun akıntı var, hatta bazen kaşındırıyor ıslaklığı![]()
Ya aynıyım bendee.. hele disarda ve wcye gidemeyecegim bir yerdeysem wc gidene kadar icim icimi yiyor ne akti acaba diye.. baktigimda normal yaziyor ama insan bi tedirgin oluyor isteBenim su gibi beyaz geliyor miktar olarak çok arttı dünden beri. Hatta bazen regl gibi birden fazlaca geliyor kanamam mı var diye korkarak gidiyorum lavaboya
Benimki de oyle bazen kasindiriyor gerçekten cok islaniyor. Benim seffaf oluyor bazen beyaz gibi oluyor. Bir ara sarı da oldu ama o su an yok. Antibiyotik kullaniyorum belki o kesmistir sarı olanini bilemiyorum ama. Hic idrar tahlili vermis miydin canim ?
Ay anormal birseyler olmasin hersey yolunda olsun inşallahYok canım vermedim ama akıntı beklenen bir durum, kaşıntı çok olsa ama veririm enfeksiyon olabilir çünkü, inşallah yoktur, antibiyotik kesmiş olabilir evet
Ay anormal birseyler olmasin hersey yolunda olsun inşallah![]()
Kesinlikle anın tadını çıkartın, ilk gebeliğimde bende öyle sürekli zaman geçsin istiyordum sürekli bir şeyler araştiriyordum derken 36 haftalık doğum yaptım ,Amin canım, hep iyi düşünelim iyi olsun, banada arada geliyorlar, böyle huylanıyorum, kafama nir sürü şey takılıyor, sonra diyorum ki sakin ol ve işin ilginç yanı, zaman geçmiyor yapıştım kaldım sanki ilk haftalara bir an önce doğurmak istiyorum![]()
Ben ilk gebeliğimde karnım çıkmıştı ve kapiya çarptım karnımı yanlışlikla günlerdir kendimi yemiştim ya bir şey olduysa falan şimdi oğlumu uyuturken ayaklarıyla her yerimi tekmeliyor öyle rahatlık varAmin canım, hep iyi düşünelim iyi olsun, banada arada geliyorlar, böyle huylanıyorum, kafama nir sürü şey takılıyor, sonra diyorum ki sakin ol ve işin ilginç yanı, zaman geçmiyor yapıştım kaldım sanki ilk haftalara bir an önce doğurmak istiyorum![]()
7 ay sonra anlayacaksın beni canımDaha önce deneyimlemediğim için pek anlayamıyorum ama seni böyle duygulandırdıysa zor olsa gerekdoğumdan sonraya bırakmayacağın için şimdiden yavaş yavaş alıştırmaya başlayabilirsin belki
Kesinlikle anın tadını çıkartın, ilk gebeliğimde bende öyle sürekli zaman geçsin istiyordum sürekli bir şeyler araştiriyordum derken 36 haftalık doğum yaptım ,şimdi hiç acelemiz yok yavaş yavaş yani geçsin biraz zorluyor ama bu zamanlar da çok kıymetli
![]()
Ben ilk gebeliğimde karnım çıkmıştı ve kapiya çarptım karnımı yanlışlikla günlerdir kendimi yemiştim ya bir şey olduysa falan şimdi oğlumu uyuturken ayaklarıyla her yerimi tekmeliyor öyle rahatlık var![]()
Benimde yokmuş hepatit aşım. Sağlık ocağına gittim bana 18. haftalara denk geliyor sanırım o zamana randevu verdi yapmak için canım gebelikte yapılmasının bir sakıncası da yokmuşKızılay bir şey soracağım tahlillerimde dr farketti benim hepatit aşım yokmuş o değerde bağışıklık çıkmayınca ordan anlamış. Nasıl yok senin aşın falan dedi bende şaşırdım bilmiyordum var mı yok muneyse sonradan olursun sorun değil dedi ama ilk doğumda falanda gözden kaçtı demekki herkes oluyor mu bu aşıyı? Ben bir tetanoz biliyordum onuda gebeliğin sonlarına doğru yapıyorlar
E nabıza girince olduğum aşıları göremedim sağlık ocağı görrür mü acaba
Ya ilk haftalar zaten hic gecmiyor ki. Gercekten sanki her gun ayni günü yaşıyor gibiyimAmin canım, hep iyi düşünelim iyi olsun, banada arada geliyorlar, böyle huylanıyorum, kafama nir sürü şey takılıyor, sonra diyorum ki sakin ol ve işin ilginç yanı, zaman geçmiyor yapıştım kaldım sanki ilk haftalara bir an önce doğurmak istiyorum![]()
Aaaa Çok uygunmuş hangi hastane acabaNormal muayene ücreti sanırım 1000 tl ama benim ekstra anlaşma indirimim var 800 tl ye geliyor. Gerçi ben ankaradayım burda da pahalı hastaneler var benimki görece uygun bir hastane işte
Ya ilk haftalar zaten hic gecmiyor ki. Gercekten sanki her gun ayni günü yaşıyor gibiyimtamam ilerliyoruz ama cok yavas sanki. Bide kafaya takilan seyler olunca inan hic gecmiyor zaman....
Kiz dur daha yeni hamile kaldik az hamileligin tadini cikaralim![]()
Listeye yazalim mı seni artıkKızlar bende doktordan çıktım, 8+2 olmuşuz karnından baktı çok gazim olduğu için net goremedi ama vajinal baktı orda net gördük kalp atışını da duyduk çok şükür her şey güzel gidiyor kan tahlili yaptirmami istedi bir daha bir ay sonra gideceğim
Ölü aşı mı acaba zararı yoksa iyi yaptıralım öbür türlüsü fazla risk, bende pazartesi gideceğim sağol dönüşün içinBenimde yokmuş hepatit aşım. Sağlık ocağına gittim bana 18. haftalara denk geliyor sanırım o zamana randevu verdi yapmak için canım gebelikte yapılmasının bir sakıncası da yokmuş