- 25 Şubat 2025
- 1.327
- 1.778
- 48
- 34
- Konu Sahibi annabelica
- #3.221
Bence biz şanslı kedimiz şansımız daim olsunCok ayniyiz. Acıkınca bulaniyor. Hatta yemege biraz gec oturduysam midem karisiyor yemekten de zevk almiyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence biz şanslı kedimiz şansımız daim olsunCok ayniyiz. Acıkınca bulaniyor. Hatta yemege biraz gec oturduysam midem karisiyor yemekten de zevk almiyorum.
Kesimiz*Bence biz şanslı kedimiz şansımız daim olsun![]()
Önce bebeginin sagligi ve senin sagligin önemli geri kalan tüm ihtiyaclar 2.3. Planda artikAyynen öyle canım, çok haklısın valla. Zaten bende de en ufak bir istek kalmadı o konuyla ilgili.
Bugün kahverengi akıntıyı görünce tedirgin oldum , karar aldım. Kendimi yormuyordum , dikkat ediyordum ama bundan sonra daha da dikkatli olucam.
Hiçbir şey bebegimden önemli değil.
Anladım canım, olsun sağlıklı olsun, sağlıkla devam etsin de zaten dediğin gibi inşallah kalp atışını duyarsan tam olarak belli olur.
Benim de sata göre 6+5 ama doktor yuvarlak söylemek mi istedi bilmiyorum 6 haftalık dedi. Ben de sormadım .
Ultrason görüntüsü de vermedi doktor onu da sormayı unuttum, çıktıktan sonra aklıma geldi.
Ay oyle mi diyorsun canımBence biz şanslı kedimiz şansımız daim olsun![]()
Aynen öyleAy oyle mi diyorsun canımsaglikla gelsin miniklerimiz yeter ki
onlar icin yasadigimiz herseye değer
![]()
Ayy sağlıklı olsun bebişlerimiz ya kilo alınır da verilir dehiç canını sıkma bak dediğin gibi birsürü ilaç kullanmıssın hem bende ilk hamileliğimde 25 kilo aldım zor geldim bu kiloyave şimdi yine hamileyim
![]()
Merhabalar .Benim de çok bulantılı geçiyor sanki midemde duruyor bulantı .Fakat bu sabah ne hikmetse yok böyle olunca da korkuyorum bir şey mi oldu bir sorun mu var diye acaba bu bulantılar birden mi geçiyorKızlar dün gece afedersiniz çok kustum içim çıktı sandım , çok kötüyüm şuan işteyim zor duruyorum sizin nasıl gidiyor
Hafta kaç canımMerhabalar .Benim de çok bulantılı geçiyor sanki midemde duruyor bulantı .Fakat bu sabah ne hikmetse yok böyle olunca da korkuyorum bir şey mi oldu bir sorun mu var diye acaba bu bulantılar birden mi geçiyor![]()
7+1 sat a göre canımHafta kaç canım
Merhaba kaçıncı haftandasın inşallah geçiyordur senin çok zor gerçektenMerhabalar .Benim de çok bulantılı geçiyor sanki midemde duruyor bulantı .Fakat bu sabah ne hikmetse yok böyle olunca da korkuyorum bir şey mi oldu bir sorun mu var diye acaba bu bulantılar birden mi geçiyor![]()
Sat a göre 7+1 canım ama nerdeyse 1 haftadır hiç durmadan olduğu için .bu sabah birden hiç bir şey yok olunca korktum .Zaten kanamalı geçiriyorum gebeliğimi bir de tüp bebek filan olunca hepten evham üst düzeydeMerhaba kaçıncı haftandasın inşallah geçiyordur senin çok zor gerçekten
Canım korkma azalıyor belki de hemen kötüyü düşünmeSat a göre 7+1 canım ama nerdeyse 1 haftadır hiç durmadan olduğu için .bu sabah birden hiç bir şey yok olunca korktum .Zaten kanamalı geçiriyorum gebeliğimi bir de tüp bebek filan olunca hepten evham üst düzeyde![]()
Benim tüp olduğu için çok fazla ilacım var o yüzden bulantıya katlanayım bir de o ilaç çıkmasın başıma dedim doktora yazdırmadım .Fakat bulantı çok kötü gerçekten günlük hayatımı çok olumsuz etkiliyor .Sadece yoğurt yiyesim geliyor soğuk soğukBen 6+6 dayım bugün . Midem kaynıyor sürekli sabahtan akşama kadar yani. Üstelik bulantı ilacı kullanıyorum günde 1 tane prilam anlamadım bu bile kesmiyor
aynen canım vallah öyleAyy sağlıklı olsun bebişlerimiz ya kilo alınır da verilir de![]()
Arkadaş bahsetmiş zatenKızlar gebeliğinizi öğrendikten sonra özel sigorta yaptırabildiniz mi?
Dün sadece yoğurt yedim desem inanır mısın bide bi tane yeşil elmaBenim tüp olduğu için çok fazla ilacım var o yüzden bulantıya katlanayım bir de o ilaç çıkmasın başıma dedim doktora yazdırmadım .Fakat bulantı çok kötü gerçekten günlük hayatımı çok olumsuz etkiliyor .Sadece yoğurt yiyesim geliyor soğuk soğuk
Ben de öyle yoğurt güzel geliyor canım ben de yoğurdun yanına çilek doğradım onu yedim sadeceDün sadece yoğurt yedim desem inanır mısın bide bi tane yeşil elma
az yemek daha iyi bu süreçteBen de öyle yoğurt güzel geliyor canım ben de yoğurdun yanına çilek doğradım onu yedim sadece