Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Tabi canım işin sonu hep tatlıya bağlanıyor sonuçta yapacak bir şey yok

Canım daha gecmedi mi yaa. Cok gecmis olsun
Muz falan yemissindir gerci ama faydasi olmadi mi
sagol canım
yedim canım yemezmiyim gunde 2 defa probiyotikte kullaniyorum bol su ama hala gecmedi
evde olctugum halde tokluk sekeri 113 cikti iyimi canim

sagol canım
yedim canım yemezmiyim gunde 2 defa probiyotikte kullaniyorum bol su ama hala gecmedi
evde olctugum halde tokluk sekeri 113 cikti iyimi canim
Ortalikta olan salgina yakalanmissin desene canım. Cok sık wc cikiyor musun serum takviyesi yaparlar belki. Bugun gitseydin keske ertelemeseydin.
Canım gayet güzel. Tokluk 140 altinda olsun 1.saat tokluk yani.

Geçen sepide söylemişti epey oldu,bugun haber sayfalari da paylaştı covid salgını varmış dikkat edelim kızlar. Toplu tasima falan kullanan arkadaslar kalabalikta bulunmak durumunda olanlar maskesiz çıkmayın dikkat edin

Ortalikta olan salgina yakalanmissin desene canım. Cok sık wc cikiyor musun serum takviyesi yaparlar belki. Bugun gitseydin keske ertelemeseydin.
Canım gayet güzel. Tokluk 140 altinda olsun 1.saat tokluk yani.
evet canim cok wc cikiyorum
yarin bakalm doktorum ne diycek cumartesi gidicektim normalde ama yarın cagirdi
1 bucuk saat sonra tokluga baktik canim cok pasta seker yememe ragmen o sekildr cikti

evet canim cok wc cikiyorum
yarin bakalm doktorum ne diycek cumartesi gidicektim normalde ama yarın cagirdi
1 bucuk saat sonra tokluga baktik canim cok pasta seker yememe ragmen o sekildr cikti
Insallah güzel haberlerle gel kuzum. Bebisten de saglikli haberlerle inşallah
Canım maşallah gayet güzel degerin o kadar yemis olmana 113 gayet güzel.
1.saat max 140
2.saat max 120

Insallah güzel haberlerle gel kuzum. Bebisten de saglikli haberlerle inşallah
Canım maşallah gayet güzel degerin o kadar yemis olmana 113 gayet güzel.
1.saat max 140
2.saat max 120
ben hamileyken cok yiyen birisiyim ya
kizimda 18 oglumda 21 kilo almıştım
yarin 25 hafta oluyorum bu haftaya kadar 10 kilo almsm
tatli pastadan hic kısmadm ona ragmen oyle cikinca sevindim de bakalm yukleme ne zaman yaparlar ve o zaman kac cikar bilmiyorum hic

Tamm cnm çok Sagol denicem inş

Canım bu konudada her dr gibi her diyestisyende aynı mantıkta olmuyor bende 1,5 kg vermişim (sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ) birde bu şeker öyle saçma sapan bişey ki gerçekten anlamak mümkün değil. Sabah açlığım 92 çıkıyor tokluğum 175 yok diyorum bi yanlışlık var. 5 dk sonra ölçüyorum 173 çıkıyor. Halbuki yediğim şey haşlanmış yumurta yarım yağlı peynir 4 az tuzlu zeytin ve yeşillik + 1 dilim ekmek birde mesela en fazla haftada 2 kırmızı et ye dedi. (İster sadece et olarak ister kıymalı yemek olarak) çünkü kırmızı ette şekeri yükseltiyor dedi banada mantıksız gelen ama diyetisyenin önerdiği bikaç bişey daha varda unuttum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…