Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Aynen öyle canım gercekten zor oluyor insallah kimse bu tarz birsey yasamaz sekeri cikanlar da diyetle çözer.
Canım evet doktorumda önerilerde bulunmustu ben daha ilk haftalardan beri diyetisyen ve diyetle ilerledim ilerliyorum canım.
Desigin gibi biraz daha sebze agirlikli ilerliycem kabakta iyi fikir onu tuketmiyordum. Ispanak falanda yeni cikiyor malum onu da yeni ekledim tekrar menüye. Elimden geleni yapmaya devam edicem canim.
Bebegim guzel gelissin de benim kilo almamam sorun degil hic

Kuzum bugün doktorum dedi ki şu an makat gelişli bak ayakları aşağıda kafası göbeğinin üstünde o yüzden aşağıya vurursa endiselenme sakın. Ama ben hep göbek üstü hissediyorum bu ara sanırım kafa atıyor benim oğlum hahaha

Şeyde yapabilirsin salata tarifleri falan deneyebilirsin marullu içine biraz protein içeren et balık tavuk vs yada biraz mercimek nohut tarzı şeyler ilave edip limonunu bol tutarsın mesela. Yada istediğin şeyleri koyarsın içine az makarnanın yanına böyle zeytinyağlı ekşili/limonlu salatalı öğünler vs hem vücudun ve şekerin dengelenir hemde lifle tok kalırsın.

Benim oğluşumun başı aşağıda kuzum dün yine sordum ayaklar yukarda başı aşağıda. Dönerken falan demek ki ittiriyor kafasiyla veya kollariyla itiyor birseyler yapiyor. Sagolsun annesinin alt tarafina temasi hic kesmiyor

Güzel fikir canim dogru ama iste bu kadar cesitli seyler yapabilmem icin kendim ugrasmam lazim ama ben serklajdan dolayi pek kalkmiyorum, anneme de eziyet oluyor gibi geliyor siparis veriyor gibi her isimi annem yapiyor çünkü gün boyu.
Ama dedigin mantıklı tavuklu salatalar vs aklima gelmemisti. Teşekkür ederim

Korkum şekerli içecekten cnm migdemden zaten problemim var
Canım aclik tokluk baktır bir sorun cikmazsa doktoruna soyle yaptirmak istemedigini.
Ama bence yaptirman daha dogru olur.
En fazla istifra edersin yapamadigin icin elenirsin. Yeniden yapalim da demezler. Ama öncesinde aclik tokluk baktir bir zarar olmaz onda

babylovee gebelik diyabeti konusunda uzman bir diyetisyen bulmalısın kendine. Dün bizim eski grupta bu konuda konuştuk. Bir arkadaşım gebelik diyabeti olmasına rağmen 30 kilo almış ve diyetine de uymuş. Çünkü uzman bir diyetisyenle çalışmış. Çok fazla yemesine rağmen şekeri kontrol altına almışlar. Yeri gelmiş sütlü tatlılar da yemiş. Hiç bir zaman aç kalmamış. Benim diyetisyenin verdiği diyeti de çok yanlış buldu herkes. Grubumuzda diyetisyen de var. Beni de rahatlattilar açıkçası. Çünkü benim diyetisyen resmen kilo verme diyeti gibi birşey vermiş. 2000 kalori diye kaloriyi bile kısıtlamış. Ki hamilelikte amaç kilo kontrolü değil. Kaşar et ceviz yumurta bunlardan kısmamak gerekiyor. Mutlaka sevdiğin besinlerle seni doyuracak ve karnını doyuracak bir plan yapılabilir. Rastgele bir diyet yerine bir uzmanla çalışman faydalı olabilir. Online danışmanlık da veren diyetisyenler var evden çıkmana gerek yok. Bir araştırabilirsin istersen

Alternatif fikir olsun diye bende aklıma gelenleri yazıyorum canım. Hani salata 5 dakikalık iş hem pratik hem doyurucu ve besleyici diye diyorum illa et tavuk balık gerekmiyor aslında dondurucuda haşlayıp koyduğumuz fasulye buğday nohut mercimek vs bunlar bile besin değeri arttırıcı şeyler olduğu için 2-3 kaşık eklemek bile yeter. İnternetten vs de bakabilirsin aslında hamilelikte besleyici öğünler yada şekeri yükseltmeyen öğün önerileri olarak. Bir an önce düzelir inşallah şekerinde

Canım benim listeme ben uysam kilo alırım öyle soyleyim o kadar yiyemiyorum bile. Benim listem güzel orda sıkıntı yok ama iste demek ki var bir hayır benim yaşamam gerekiyormus bunu da. Sağlığımız yerinde olsun oglumla

Sabah bence stresten yüksek çıktı, oglen de de aksam da aclikta toklukta güzel çıktı.

Aa olabilir canım, ben de neden sürekli tuvalete gidiyorum diyorum ishalde değilim halbuki gidiyorum çok az yapıyorum demek kızımın işleri bunlar, ya annesiyle oyun mu oynuyor bu kız yerim ben bu kızı ya

Cok sagol kuzum. Güzel fikirler tuketmeyi sevdigim ürünler de söyledin çok sagol
Bugun mercimek yemegi yaptirdim mesela dedigin gibi bolca haslayip hazirda tuttugum baklagillerim.var zaten onlarla salatalari cesitlendirip oglen yemegimi o sekilde yiyebilirim. Aksamlari zaten illa et tavuk köfte birsey yiyorum tok kalmak icin.
Amin canım benim cok sagol

Maşallah oğluşun tüm tuşlara basmış

Son bir aydır benim kızda öyle duruyor

Aa olabilir canım, ben de neden sürekli tuvalete gidiyorum diyorum ishalde değilim halbuki gidiyorum çok az yapıyorum demek kızımın işleri bunlar, ya annesiyle oyun mu oynuyor bu kız yerim ben bu kızı ya
Muhtemelen sana popisini dönmüş. O zaman hareketler biraz daha güçsüz gibi geliyor iste disardan. Normalde daha sert olan hareketler biraz narinlesiyor.
Biraz da bagirsaklarimizla mesanemizle oynamak istemisler annesi

Benim oğluşum grubun ennnn yaramaz bebiskosu su an teyzesi annesini hoplatmakta üstüne yokk. Bi vuruyor vajinaya dogru ben bacaklari birlestiriyorum bi sıçrıyorum bir dahaa
Ay evet ya bencede,maşallah hamilelik boyunca senin adrenalini hiç düşüttürmedi dolu dolu yaşıyorsun gebişliği :))) saksııı değilim ben anne hizaya gel diyor resmen :)

Ay evet ya bencede,maşallah hamilelik boyunca senin adrenalini hiç düşüttürmedi dolu dolu yaşıyorsun gebişliği :))) saksııı değilim ben anne hizaya gel diyor resmen :)
Vallahi parmaginda oynatiyor bizi oyy anasi totosunu yesin onunnn. Canı sagolsun napalim teyzesi. Bize adrenalin dolu bir hamislik yasatiyor yavrum.. arada annesi düşüyor ama geri kalkıyor sağlık olsun
Enerjisi yüksek bir anneye daha cok ihtiyaci var bebisimin dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…