- 5 Haziran 2021
- 5.626
- 21.589
- 298
- Konu Sahibi annabelica
- #3.301
7 haftalık dikkat ediyorum ama boş önceki kilom 63 64Oo masallah kaçıncı hafta dasınjz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 haftalık dikkat ediyorum ama boş önceki kilom 63 64Oo masallah kaçıncı hafta dasınjz
Canım bende 8+2 yim son adet tarihim 7 mart muhtemelen seninde öyle tahmini doğum 12.12.2025 çıkıyor.Olurrrr ama sat tam net belli değil ya onu anlamadik
İkinci çocuk ilki erkek
Kalp atışı 6+2
Cinsiyet tahminim karışıkbugün 8+2
Kanamanın miktarı önemli ağrın var mı ve rengi? Kanama alanları ilk oluştukları gün belli olmayabiliyormuş bi kaç gün sonra çıkıyormuş ortaya şükürki kalp atışını duymuşsun kalp atışını takip etmelisin. Karından duyduysan hemen git bence acile kalbi attığı sürece de korkma inşallah seninle kalacak bu haftalar hep zor hep riskliKorkmamaya calisiyorum hemen kesilirse devami gelip artmazsa normal olacagini dusunecegim ama insallah olumsuz birsey olmaz
Henuz 5 6 saat once muayene oldum aslinda![]()
Benimki girilmiş e nabız akıllı asistanda gözüküyor, sağlık ocağı bana da kalp atışı duyunca haber ver demişti ama unuttum, devletteki doktor girmiş sanırımKızlar benim doktorum gebeliği girmemis E nabiza. Akıllı asistan kısmında görünüyordu önceki gebeliğimde bunda yok. Acaba sağlık ocagi mi giriş yapacak. Kalp atışı duyunca haber ver diyorlardı ama unuttum ben söylemeyi. Sizinkiler girilmiş mi baktınız mı hiç
Öncelikle geçmiş olsun canım sağlıkla gelecektir inşallah korkma. Elbette müdahale ediliyor benimde riskim var ve hala yarı yarıya 3 haftadan beri yatmaktan perişanım kanamam olduğunda iç kanama durdurmak için serum taktılar. Riskim hala yüksek her gün yaşıyor mu diye endişeliyim. Ama doktor hala her kanamada müdahale ediyor. O yüzden kesinlikle başka doktor bul.Kızlar merhabâ inşallah bende aralık da bekliyorum miniğimi. Sizleri uzaktan takıp edıyorum. Saglıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah. Ben hem yarım rahımlıyım hemde istmosel var. Çok şükür ona rağmen oldu. Halıyle gebeliğim risklı. Düşük rıskın yuksek dedı Dr. Günde iki kez progestan fıtıl kullanıyorum. Kanamam olursa gelıyım mi dedim. Dr bızım sihirli bır degnegımız yok gelsende düşecek olan düşer zaten dedı. Aklım almıyor ama illakı bi müdahalede bulunuyor sanırım. Dr mu değiştirsem dıye düşünüyorum. Kanama oldıgunda müdahale ediliyor mu bilginiz var mı?
Agrim yok ama kanama olmadan bir iki dk once bagirsak agrisi yasadim. O esnada kasık agrisi da yasadiysam bilmiyorumKanamanın miktarı önemli ağrın var mı ve rengi? Kanama alanları ilk oluştukları gün belli olmayabiliyormuş bi kaç gün sonra çıkıyormuş ortaya şükürki kalp atışını duymuşsun kalp atışını takip etmelisin. Karından duyduysan hemen git bence acile kalbi attığı sürece de korkma inşallah seninle kalacak bu haftalar hep zor hep riskli
Teşekkür ederım canım.hemen Dr araştırayım ben.zaten o günden sonra hıc aklıma yatmadı. İnşallah kısa surede bıter gıder sende bebişde rahatlarsınız.Öncelikle geçmiş olsun canım sağlıkla gelecektir inşallah korkma. Elbette müdahale ediliyor benimde riskim var ve hala yarı yarıya 3 haftadan beri yatmaktan perişanım kanamam olduğunda iç kanama durdurmak için serum taktılar. Riskim hala yüksek her gün yaşıyor mu diye endişeliyim. Ama doktor hala her kanamada müdahale ediyor. O yüzden kesinlikle başka doktor bul.
Ya senin adına çok sevindim içine sinen bir doktor bulduğunaCanim evet Ertugrul hocamizla devam edecegiz hamileligimde galiba. 1 haftalik zamanimiz var ama doktorumuz heeer acidan rahatlatti o nedenle pekte degistirmeyi de aklimizdan gecirmiyoruz. Aklimizdaki sorulara bile cevap verdi biz sormadan harika birisi![]()
Henüz paket yaptirmadik. Haftaya onun kararini da vermis olacağız mecburen. Tetkikler isteyecek çünkü. Ama dogum paketi 115 ile 125 bin arasinda. Bu sekilde fiyat bilgisi verdiler.. muayenelerde falan pek kisitlama yok ve hoca baya detayli inceleyecek takibini sıkı yapacak. Iletisim numarasini da hemen paylasti bizimle. Ve cok samimi bir doktor. Sormak istedigin ayrica birsey varsa cevaplarim. Muayene ucreti 5.500 tl bu arada.
Asla korkma rabbime şükür kalbini duymuşsun bu çok güzel bişey ve gerçekten oluyor bunlar bak bana iki defa kanama yaşadım hala yatakta yatıyorum seni çok iyi anlıyorum korkma nice nice kişi var böyle sağlıkla bitiren. Sadece takibini yap kırmızı olması aktif olması demek progestanı bu dönemde fitil kullanamazsın ama bugün gittiğin doktora ulaş ulaşabilirsen yoksa acil kadın doğuma git kalbini duyduğu an aktif kanama riskine karşı muhakkak bişey yapacaktır ama kendini korkutma inan genelde basit dinlenme biraz ilaçla hepsi geçiyorAgrim yok ama kanama olmadan bir iki dk once bagirsak agrisi yasadim. O esnada kasık agrisi da yasadiysam bilmiyorum
Rengi bayagi kirmizi ve icinde kilcal gibi uzanan seyler vardi. Pesinden acik pembe gibi oldu. Bir daha da wcye gitmedim korkudansu an agri olmamasi veya yogun bir kanama olmamasi umutlarimin diri olmasina sebep olsun degil mi. Iyi birseyler duymaya ihtiyacim var gercekten
netten baktigimda 8.haftaya kadar normal diyorlar. Hatta ilk 12 hafta. Yani bilmiyorum iyi düşünmek istiyorum galiba..
Ah kuzum aynen cok detay detay arastrip bulmaya calistik doktorumuzu olumsuz bir gecmisimiz olunca insan simdi riske girmek istemiyor. Önce Allaha sonra da Emin ellere bilgili doktorlara emanet edip saglikla kucagimiza almak icin ne gerekiyor yapmak istiyoruz.. bence de kesinlikle perinatolog ile ilerle. Gercekten normal kadin dogumdan detay inceliyor..Ya senin adına çok sevindim içine sinen bir doktor bulduğuna
Buradan gördüğüm kadarıyla sen ince eleyip sık dokuyan birisin ve senin içine sindiyse mutlaka iyi olmalı diye düşünüyorum.
Benim de ikiz gebelik olduğu için perinatolog ile ilerleme fikrim var ve bu doktor da aklımdaydı.
Fiyatı da muayenehanesi olan doltorlarla aynı aslında.
Bu ücrete doğum da dahil değil mi?
Bir de görüşmeniz toplamda kaç dk sürdü?
Canım benim teşekkür ederim hepimizin sağlıkla geçiririz inşallah bebişleri alırızTeşekkür ederım canım.hemen Dr araştırayım ben.zaten o günden sonra hıc aklıma yatmadı. İnşallah kısa surede bıter gıder sende bebişde rahatlarsınız.
Progestan kullaniyorum aslinda fitil olarak yatarken yine kullanacagim ama vajinal almayi daha dogru buluyorum bugunde, sence agizdan mi almaliyim. Bilemedim ki onun da etki etmesi zaman alir diyorlar ya agizdan olunca..Asla korkma rabbime şükür kalbini duymuşsun bu çok güzel bişey ve gerçekten oluyor bunlar bak bana iki defa kanama yaşadım hala yatakta yatıyorum seni çok iyi anlıyorum korkma nice nice kişi var böyle sağlıkla bitiren. Sadece takibini yap kırmızı olması aktif olması demek progestanı bu dönemde fitil kullanamazsın ama bugün gittiğin doktora ulaş ulaşabilirsen yoksa acil kadın doğuma git kalbini duyduğu an aktif kanama riskine karşı muhakkak bişey yapacaktır ama kendini korkutma inan genelde basit dinlenme biraz ilaçla hepsi geçiyor
Yok yok artmayacaktır inşallah uzan dinlen sadece kanamam varken aktifken vajinal işe yaramaz dedi benim doktorum biraz haklıda çıktı çünkü hiç emilmiyordu o dönemde iğnesini yapsınlar bi kere çok daha etkili ve rahatlatıcı muhtemelen yarın kahverengine dönecek kahverengi olunca tekrar vajinal başlarsınProgestan kullaniyorum aslinda fitil olarak yatarken yine kullanacagim ama vajinal almayi daha dogru buluyorum bugunde, sence agizdan mi almaliyim. Bilemedim ki onun da etki etmesi zaman alir diyorlar ya agizdan olunca..
Bende bugun biraz yordum kendimi. Ilk defa bu kadar ayakta kaldim gezdim hemen simardim yaa.. gunlerdir dinleniyordum evde. Yemek bile yapmıyordum hep yatiyorum o derece... kendime kiziyorum simdi. Market alisverisini bugune sıkıştırmak zorunda miydim diye. Kanama azaldi gibi. Su an pembe geldi. Insallah artmaz![]()
Galiba seninde bu konuda ne yazik ki tecruben olmus. Ama yazdiklarin iyi geliyor cok teşekkür ederimYok yok artmayacaktır inşallah uzan dinlen sadece kanamam varken aktifken vajinal işe yaramaz dedi benim doktorum biraz haklıda çıktı çünkü hiç emilmiyordu o dönemde iğnesini yapsınlar bi kere çok daha etkili ve rahatlatıcı muhtemelen yarın kahverengine dönecek kahverengi olunca tekrar vajinal başlarsın
Hemde ne tecrübe canım malesef. hala yaşıyorum ben üç haftadır hastane yollarındayım sürekli artık adım adım kullanılan ilaçları bile öğrendim düşün geçen iç kanama yaşayan kişilere verilen bi serum var onu bile yaptılarGaliba seninde bu konuda ne yazik ki tecruben olmus. Ama yazdiklarin iyi geliyor cok teşekkür ederim
Bu kanamalar riskler hic olmasa. Hersey toz pembe ilerlese keske
O zaman ben yatana kadar takip edeyim artis olmazsa azalma olursa vajinal yine koyayim ama tam tersi olursa agizdan alayim haklisin. Insallah hemen simdi dönsün kahverengiye ve yok olsunkalbim nasil sızladı anlatamam elim ayagim titriyor hala
Merhaba benim yakından tanıdığım arkadaşımın 7. Haftada kanaması olmuştu yoğun ve pıhtılı bir şekildeydi doktora gitti ve kanamasını durdurdular sıkıntı yaşamadan doğum yaptı inşallah şeninde sorun yoktur ama devam ederse acilden gitmen daha iyi olur en azından müdahale gerekirse geç kalınmamış olurAgrim yok ama kanama olmadan bir iki dk once bagirsak agrisi yasadim. O esnada kasık agrisi da yasadiysam bilmiyorum
Rengi bayagi kirmizi ve icinde kilcal gibi uzanan seyler vardi. Pesinden acik pembe gibi oldu. Bir daha da wcye gitmedim korkudansu an agri olmamasi veya yogun bir kanama olmamasi umutlarimin diri olmasina sebep olsun degil mi. Iyi birseyler duymaya ihtiyacim var gercekten
netten baktigimda 8.haftaya kadar normal diyorlar. Hatta ilk 12 hafta. Yani bilmiyorum iyi düşünmek istiyorum galiba..
Ah canim.. sana sarılıyorum kocaman.. Allahım korkuları bizden uzak tutsun bu kanamalari falan herkesten uzak tutsun.. bebeklerimizde bizde saglikli olalim inşallahHemde ne tecrübe canım malesef. hala yaşıyorum ben üç haftadır hastane yollarındayım sürekli artık adım adım kullanılan ilaçları bile öğrendim düşün geçen iç kanama yaşayan kişilere verilen bi serum var onu bile yaptılarriskim çok yüksek nasıl endişelendiğini çok iyi anlıyorum şu an o yüzden. anlattığın beni çok korkutmadı daha fazlasını yaşayıp nice kişi var sağlıkla devam eden hızlıca kesileceğine eminim
ama bugün bahsettiğin doktordan devam et korkma inan bana iyi olacaksın. Şimdi gitmeyeceksen tekrar ederse kırmızı olarak hemen git hiç bekleme inşallah devam etmeyecek ama
![]()