Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Erken canım ilki boştu onuncu haftaya kadar bekledim doktor vazgeçti ben vazgeçmedim kendiliğinden düştü ikinci de 5.hafta yolk saçı gördük ertesi gün kanama başladı düştü 3.de kalp atışı dinledim 6.haftada 2gun sonra kanama geldi gittim baktık kalp atışı durmuş o da kendiliğinden düştü nasip şimdi 8+6dayim bugün sağlıklı ilerliyor çok şükür Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ah canim yaa boyle yazinca bir mesaj ama yaşarken ne zorluklar ne psikolojik savaşlar... Allahım bu defa yavrularımızı saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah 🙏 biz kayip yaşamış anneler her gün daha stresli oluyoruz. Bi koca göbekli olsaydik bebisimiz buyuseydi karnimizda sonra da saglikla dogsaydi iste o zaman derin bir nefes aliriz inşallah da.. elinden gelen ilac igne destegi de aliyormussun zaten. Insallah hersey yolunda devam eder canim benim💗

Geç döllenme dıye düşündü doktor 7 haftalık dedı bızde anlamıs degılız ınanın ben anladım 1 haftadır hıcbır belırtım kalmadı mıdem hıc bulanmadı hıssettım yanı
Çok gecmis olsun kuzum bos gebelik nasil oluyor benimde yarin kontrolum var 6+3olcam bebegi gorememistik en son 1 hafta önce kasiklarim agriyor o beni korkutuyor bide 1 gun lekem geldi

Şu son bir kaç sayfadaki yorunlar beni mahvetti😢 bir çoğumuz daha önce bebeğini kaybetmiş ben de onlardan biriyim:( sanki her an bir şey olacakmış gibi, ne kadar da pamuk ipliğine bağlı mutluluğumuz😢 şu gruptaki kimseye Allah’ım bir daha bu acıyı yaşatmasın, hepimiz sağlıkla doğurup sağlıkla büyütelim inşallah♥️

Benim de 3-4 gündür lekelenme vardı, bugün kanamaya az da olsa kanamaya dönünceye korktum, acile gittim.
Düşük riski var, her ihtimale karşı 1 gün yatış verdiler, progesteron iğnesi yapıldı, şu an kolumda damar yolu, kocaman bir serum alıyorum.

Geçmiş olsun canım, önlem alıyorlar, endişelenme, iyi olup çıkacaksın inşallah

Şu son bir kaç sayfadaki yorunlar beni mahvetti😢 bir çoğumuz daha önce bebeğini kaybetmiş ben de onlardan biriyim:( sanki her an bir şey olacakmış gibi, ne kadar da pamuk ipliğine bağlı mutluluğumuz😢 şu gruptaki kimseye Allah’ım bir daha bu acıyı yaşatmasın, hepimiz sağlıkla doğurup sağlıkla büyütelim inşallah♥️

Hepimiz bunu dua ediyoruz, birbirimize de dua edelim ve hep iyi şeyler düşünelim, buna inanıyorum, iyi düşünceler, iyi şeyler getirecek enerjisi 🎈

Ah canim yaa boyle yazinca bir mesaj ama yaşarken ne zorluklar ne psikolojik savaşlar... Allahım bu defa yavrularımızı saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah 🙏 biz kayip yaşamış anneler her gün daha stresli oluyoruz. Bi koca göbekli olsaydik bebisimiz buyuseydi karnimizda sonra da saglikla dogsaydi iste o zaman derin bir nefes aliriz inşallah da.. elinden gelen ilac igne destegi de aliyormussun zaten. Insallah hersey yolunda devam eder canim benim💗
Amin inşaallah 🤲

Canim seninde başın sagolsun🙏😞 ne yazik ki cok fazla acı tecrübe yasamis arkadaşlarız burada. O dedigin sey benimde hep silmek istesemde aklimdan silemedigim birsey birsey olmasin Allahım diye dua edip durarak geciyor..
Amin canim Allahım kimselere bir daha o acıları yaşatmasın.. saglikla doguralim saglikla büyütelim pesinden yeniden bebis planlari yapalım inşallah 🥰🙏

Çok gecmis olsun kuzum bos gebelik nasil oluyor benimde yarin kontrolum var 6+3olcam bebegi gorememistik en son 1 hafta önce kasiklarim agriyor o beni korkutuyor bide 1 gun lekem geldi
6+3 ıken goremedık bebegı ama benım son adet tarıhım 19 Şubat normalde 9 haftalık olmam gerekırmıs yatırdılar suan beklıyorum kürtaj olucam

alıyorsak yapcak bişey yok demi yane boşver kız🥰 peki miğde bulantın yok mu benim olduğu için🤢
ayyy yok yaaa bu sabah biraz midem karıştı ama yanmayla karışık değişik bişeydi, tabi kahvaltı yapmama engel değildi :) kaçıncı haftada başladı bulantın olsa da az zayıflasam be. gerçi çalışırken o da zor

Seninde mi lekelenmen var canım
Maalesef kahverengi, ilk 7. Haftada olmuştu, doktor küçük kanama alanları görmüştü, progestan verdi 3 gün kullanıp bıraktım, yaklaşık bir hafta sonra tekrar oldu, kendi doktoruma gittim bu defa, progestana devam dedi, o da epey sürdü az az da olsa 5-6 gün kadar. Bugün görmedim ama görmeyeceğimin garantisi yok 🤷‍♀️

6+3 ıken goremedık bebegı ama benım son adet tarıhım 19 Şubat normalde 9 haftalık olmam gerekırmıs yatırdılar suan beklıyorum kürtaj olucam
yaaa çok geçmiş olsun kuzum Allah hayırlısını versin :( kanaman mı vardı beklemediler mi bir hafta daha falan

Back
X