- 26 Temmuz 2019
- 48
- -2
- 88
- 32
- Konu Sahibi annabelica
-
Yapınca haber ver mutlaka allah isteyen herkese nasip etsin ilk bebeğim olacak umarım benimde tutmuşturBenim ilk gebeligimde de lekelenme benzeri bı şey olmuştu ama adet tarihimden sonra oldu diye hatırlıyorum yani gebeliği öğrendikten sonra. Bu seferde adete 6 gün kala yasadim bunu. Yerleşme kanaması mi yoksa regl başlangıcımiydi bilemedim. Regl öncesi belirtilerim şu anki durumumla ayni ama. ruhsal değişim. Göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı. Tek farklı olan göğüs hassasiyeti regle bi hafta kala biterdi ama iki gün kalmasına rağmen hala goguslerde acıma devam ediyor. Sanırım dayanamayip yarın test yapacağım. Çıkar mı bilemiyorum.
Nasipte varmış demek ki, Allah tamamına erdirsin, kaç yaşındasınız?Ben de aranıza katıldım, henüz doktora gitmedim erken gitmek istemedim ama içim içimi yiyo9 yaşında bir çocuğum var bu hiç beklenmedik bir anda oldu şoku atlatamadım sanırım, yaşım kilom herşey sorun ağız tadıyla sevinemiyorum kötü ihtimalleei aklımdan çıkaramıyorum
Evet ulaştım. Yerleşme kanaması olabilir dedi. Kullandığım ilaçların dozunu arttırdı. Doktor muayenesine gittim keseyi de gördük çok şükürmrvmsi01 merhaba, merak ettim, doktorunuza ulaşabildiniz mi?
Aa hadi hayırlı olsun gözünüz aydınEvet ulaştım. Yerleşme kanaması olabilir dedi. Kullandığım ilaçların dozunu arttırdı. Doktor muayenesine gittim keseyi de gördük çok şükür
38Nasipte varmış demek ki, Allah tamamına erdirsin, kaç yaşındasınız?
Hayırl olsun rabbim bereketiyle göndersin
Ben 6 yaşına kadar çok istemiştim olmadı, eşimin sperm sayısı çok düşüktü ilki de bizim için mucize gibi olmuştu zaten. Nasıl olsa olmuyo diye biz de korunmuyorduk. 10 yaş ara çok geliyo ben rahata alıştım, ben geçen ay sahura bile zor kalktım ya şimdi uykusuz geceleri düşünmesi bileHayırl olsun rabbim bereketiyle göndersinbence mutlu olun benim kayın balidem 42 de doğurmuş görümcemle kaynım arası 23 yaş iyi ki doğurmuşum diyor sürekli
Ben de 37 yaşındayım, yaşla ilgili bir endişem yok, umarım olmaz da
Ben bşyler okudukça stres sardı, 35 yaşın üstünde gebeliklerde yapılan testler yüksek riskli çıkıyormuş vs. Umarım sorunsuz sağlıkla kucağımıza alırızBen de 37 yaşındayım, yaşla ilgili bir endişem yok, umarım olmaz da
Annem 41 de kardeşime hamile kaldı 42 de doğurdu. Ve şu an 4.5 yaşında. Gayet sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirdi. Hiç olumsuz düşünecek bir şey yok. Canınızı sıkmayın
Beta değerin kaç canım kaç haftalıksınAnnem 41 de kardeşime hamile kaldı 42 de doğurdu. Ve şu an 4.5 yaşında. Gayet sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirdi. Hiç olumsuz düşünecek bir şey yok. Canınızı sıkmayınBen de hamileyim öğreneli 3 gün oluyor. Salı günü kese görmeye gideceğim. Hayırlı olsun size de
Yaşınız kaç sakıncası yoktur inşAllah sormamin? Hayırlı sağlıklı bir evlat olsun.Ben de aranıza katıldım, henüz doktora gitmedim erken gitmek istemedim ama içim içimi yiyo9 yaşında bir çocuğum var bu hiç beklenmedik bir anda oldu şoku atlatamadım sanırım, yaşım kilom herşey sorun ağız tadıyla sevinemiyorum kötü ihtimalleei aklımdan çıkaramıyorum
Amin hepimiz hayırlısıyla alalım inşallah.Beta değerin kaç canım kaç haftalıksınsağlıcakla kucğaına al
Ben kan verdim 40 çıktı ilk önceAmin hepimiz hayırlısıyla alalım inşallah.
1 Nisanda kaset ve strip testte gördüm hemen kan verdim 507 idi. Sat 26 şubattı. Regl döngüm 29-32 gün arası. İlk gebelik olacak senin nasıldı canım
Geç döllenme olmuş ve gayet iyi bir değer. Ben 14.gün yumurtlamıştım. Sağlıkla gelsinler inşallah yavrularımız.Ben kan verdim 40 çıktı ilk önce… normalde 14. Gün yumurtlarım bu ay 26. Gün yumurtladım suan değerim perşembe 164 tü .
İnşallah ya dokltora gitmeden içim rahat etmeyecek. Kanamam oldu çünkü ayın 28nde beta vermeden önceGeç döllenme olmuş ve gayet iyi bir değer. Ben 14.gün yumurtlamıştım. Sağlıkla gelsinler inşallah yavrularımız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?