Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
kafa büyük olursa doktorum beklemeye gerek yok diyebilir
Allah kolaylik versin simdiden nefesini dogru ayarla nefesini sakin alip vermekte rahmi guzel aciyor

suni sanci almadim ben kimi hissediyomus zor dio kiminede İşlemiyor Mecburi yatirirsa seni suni vercek ozaman

Allah kolaylik versin simdiden nefesini dogru ayarla nefesini sakin alip vermekte rahmi guzel aciyor

suni sanci almadim ben kimi hissediyomus zor dio kiminede İşlemiyor Mecburi yatirirsa seni suni vercek ozaman
Evet eger bana bırakırsa ben bir hafta daha beklerim 41 e kadar Ama eskiden doğumlar nasıl oluyordu eskilerde diyor oğlan geç gelir biraz daha dursa oğlan olacaktı falan diye ama Rabbim kolaylığını versin inşaallah hepimize

D Dilan Nur canım ne yaptın doğurdun mu uzun zamandır sesin çıkmadıı
Kızlar dün gece 1.43 de acilen sezeryana alındım bebeğim bir türlü gelmiyordu normal yolla ebelerin ihmali yüzünden doktora da haber verilmedi doktor gelip baktığı an bebeğim kalp atışları düştüğü için sezeryana aldi 34 saat suni sancı çektim hele o son beş saati o kadar kötüydü ki anltamam hayatımda böyle bir ağrı yaşamadım Rabbime şükürler olsun oğluma sağlıkla kavuştum şimdi yanımda uyumuş Rabbim bütün hamilelerin karşısına iyi doktor hemşire ve ebe çıkarsın

Sağlıkla büyütün canım. Kaçıncı haftadaydım neden acil sezeryan oldun

Herkese günaydın arkadaşlar ben de dün 39+2 de aniden doğuma gittim ve kızımı kucağıma aldım.Ne zaman gelecek deyip dururken tuvalete gittiğimde çamaşırımda ıslaklık ve hafif kan gördüm suyumun geldiğini anladım zaten hemen sonrasında sancım başladı dakika tuttum 10 dakikadan 5 dk ya o kadar hızlı düştü ki hemen hastaneye gittik 2 cm açıklık vardı ama sancıların sıklığı 2 dakikaya düşmüştü çok az suni samcı başladılar ama sonrasında kestiler çünkü 4 tr hastaneye girdik 6.05 te kızım doğdu .Miniğim iki eli yüzünde doğunca beni zorladı tabi ama o mis kokusu her şeye bedel.Darısı doğumu yapmamış arkadaşlarıma olsun

Asıl bebeğini görünce uyuyamıyorsun
Evett beklenen oldu, uyuyamıyorum:))

Bugün 12.45'te doğdu Leyla ,

3.380 gram, 50 cm

Akşama kadar her şey yolundaydı ama gece zorlu geçti, çok çok az emiyor ve uyuyor.Sonra yine uyanıyor. Sütüm az az gelmeye başladı neyse ki. Dikişler, gaz sancısı, yeniden yıkılmadım ama ayakta da değilim:))

Amin cnm

Biz de mama değiştirdik ondan mı oldu ki hepsini yaptım ben de valla doktor sadece probiyotik verdi gaz damlası vermedi bize. Sorayım ben de mutlaka tesekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…