• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
O zaman dogru canim ya doktorum da bana dedi , genetik yapısı bünyesi belli sen dünyayı da yesen kilo yatkinligi ve bünyesi neyse onu alır diye.
Senin çocuklar da güzel ornek oldu buna.
Teşekkür ederim kuzum cevabin icin😍
Grubun en hassas annesi çok az kaldı biraz daha dayan kuzucugun iki ay sonra ellerinde için rahat olsun canım tamamen genetiktir :KK200:

Kız ben 62kg ile hamiş kaldım şimdi güncel 71kg yane +9kg benden kaldı benimde 8haftam😍
bence gayet iyisin kuzum aynıyız süperiz motive olalım😌🤌🏼 kalcada kız bebekde çok büyürmüş öyle derler annem bana hamileyken kalcası çok büyümüş🤣
Kız ben bu bebegim de şükrediyorum oğlumda kalçam bunun 3 katı olmuştu :dua: ama yinede eskiler daha iyi bilir sanki resmen göbekten kalçadan yanlardan şiştim biraz erken oldu buna kiloya gelince kilon çok iyiymiş hatta harika :nazar:

İkinci evliliğimiz canım bizim benim bir kızım var onunda bir oğlu bu hamileliğim ortak bebek olucak sanki torunlarına kuma getirmişim gibi davranıyorlar çocuk istemiyorum diyor kıskanıyor biraz ama alışır yani ben buraya sanki sadece o çocuğa bakıcı gelmişim gibi düşündükleri için çocuk yapmama razı olmadilar
Sanki onlardan destur alan oldu 😂 boşversene arkadaşım sen hiç sıkma canını, senin yolculuğunu bilmeleri için önce senin ayakkabılarını giyip aynı yolu yürümeleri lazım. O yüzden bırak sussunlar, konuşmalarından iyidir.
Acaba kendi kızları varsa şayet ya da olsaydı ve senin yaşadığın süreçleri yaşasalardı aynı tepkiyi verirler miydi

cok sukur canim icimizi rahatlatti isimsiz kızım
hala isime karar veremedik de

en sevdigim cok severim günleri ya

ben tam haftami doldurmus 5 kilo dogmusum
oglum 38.haftada 3500 gr
kızım 38.haftada 3165 gr

kesin canim artik kan serum ne gerekiyorsa versinler bize de

cok sagol canim sonunda tam icime sinecek şekilde yazdm hemen size🥰
Bilmiyorum inşallah iyi oluruz bu arada bizde isime karar vermedik henüz ay bebek doğck ortada isim yok kız olunca daha bir heyecan yaptım illa ismi güzel olsun farklı olsun

Kızlar bu beşik nasıl sizce

Eklentiler

• IMG_9201.webp
    IMG_9201.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_9202.webp
    IMG_9202.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 14
Kızlar ortalikta yokken bikac sey aldim 🥲
Skip hop forma anne bebek cantasi aldim cok begendim ama tabi kullandikca belli olur. Bir tane de zaradan su modellerden almayi dusunuyorum

Hmden pijama ve catherines gecelik aldim pijama asiri iyi, gecelik biraz ince ama bi de sabahlik aldim onla giyerim dedim

Bebege ilays kundak aldim onu da begendim

Uyku tulumu, isimli takim, deterjanlar, bebek bakim urunleri, puset ortusu kaldi gibi simdilik ama baska biseylere influence ederseniz yine de alirim 😬

Kızlar ortalikta yokken bikac sey aldim 🥲
Skip hop forma anne bebek cantasi aldim cok begendim ama tabi kullandikca belli olur. Bir tane de zaradan su modellerden almayi dusunuyorum

Hmden pijama ve catherines gecelik aldim pijama asiri iyi, gecelik biraz ince ama bi de sabahlik aldim onla giyerim dedim

Bebege ilays kundak aldim onu da begendim

Uyku tulumu, isimli takim, deterjanlar, bebek bakim urunleri, puset ortusu kaldi gibi simdilik ama baska biseylere influence ederseniz yine de alirim 😬
Kanka çanta nasıl peki skip hop kaliteli duruyor mu

Evet aile hekimim yazdı canım çoğu sağlıkçı ve eczane de bilmiyor ben araştırıp gittim bir de bunu söyledim. Karşılamasa yine sorun değil ödeyecektim ama böyle bir imkanımız varsa neden değerlendirmeyelim☺️☺️
Ben de yazdırdım aslında asm’de ama sanırım kod girmemiş ödemedi. Rapor diyor sana ayrı bir rapor vs verdiler mi? Tabii ki ödeniyorsa yazdırmak lazım, aynı fikirdeyim 👌

Askim baya kaliteli bence kumaslari dikisleri vs cok begendim
Güle güle kullan aşkım hepsini 😍
Anne yanı için düşündüm cnm kendi odası için mobilya aldım
kanka mağazada ağaçları çıkmıştı tırtıklı böyle nasıl anlatsam kılçık türünden eline batan, çok sallanıyordu, ama idarelik dersen yinede bir gözle görüp öyle al derim 🙁
Ayyyy Allahımmm beni hatırlayan biri çok duygulandım kızzzz 😍 işlerd dolayı yazamıyorum fazla ama okuyorum 😂 şimdi de kontrolden çıktımm çok şükür oğluşum iiyi 37 cm 1225 gr olmuş 😍🧿
maşallah tosuncuka 🤩 kız hatırlanmana gerek yok arada bir nokta atta sende bizi hatırla yahu 🤩 merakta bırakma 😍
seninde sınırdaymış aşko 🙁

Back
X