- 23 Ekim 2024
- 6.202
- 10.295
- 163
- Konu Sahibi annabelica
- #42.821
Aşkım çekmeden değilde, ne bileyim sanki doğal kuruması ilk ayda daha sağlıklı gibi geldi banaÇekme ihtimali çok mu yüksek ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşkım çekmeden değilde, ne bileyim sanki doğal kuruması ilk ayda daha sağlıklı gibi geldi banaÇekme ihtimali çok mu yüksek ya![]()
Psikopat ettin beni yaCanım ben ilk zamanlar doğal kurutmadan yanayım, belli bir süre sonra kurutma makinesi. Tabi şöyle ki benim yaşadığım şehirde kar, yağmur vs çok olmadığı için normalde de kurutmayı nadir kullanırım, sizlerin yaşadığı yerlerde imkan yoksa mecbur atılır ama tavsiyem ilk birkaç ay mümkünse doğal kurutma
Çünkü ısı, bebek kumaşlarında lifleri yıpratabiliyormuş. Lif tozu ve statik elektrik nedeniyle alerjen riski de artabiliyormuş.Of ben bunları neden biliyorum diye sorguladım yazarken
![]()
Bi kısmını makineye atıp diğer kısmını atmayacağım o zamanAşkım çekmeden değilde, ne bileyim sanki doğal kuruması ilk ayda daha sağlıklı gibi geldi banasonra zaten atarım makinaya
Aynen kanka çokta takılma zaten ütü yapıyorsun ölür bakteri makteri ne varsaBi kısmını makineye atıp diğer kısmını atmayacağım o zaman![]()
Ben bir şey bilmiyorkene daha mutluydumSen bir de beni gör![]()
Evet evet çok haklısınNe mutlu bana ozaman canımGrubun en az yarısında da yoktur özel fotocu çekimi. Çektiririz telefonlarla mis gibi önemli olan o anılar
ki isimli tulum hastanede değil illa eve getirir beşiğine koyar en güzel fotoları kendimiz de çekeriz
![]()
Ütü derdinden kurtulmak için makinede kurutmak istiyordum aslında ama el mecburrrAynen kanka çokta takılma zaten ütü yapıyorsun ölür bakteri makteri ne varsa![]()
Cahillik mutlulukturBen bir şey bilmiyorkene daha mutluydumaraştırmıyorum gerçide sen döküyorsun önüme
![]()
Benim nikahımda da yoktuKız sen hastane diyorsun , benim nikahımda fotoğrafçı yoktu görümcemin fotoğraf makinesinde çekti ve emin ol o kadar güzel fotolar çıktı ki ortayatelefonlar makinadan daha iyi çekiyor şu an
O sırada fanta içtiğimde burnumdan getiren kocamCahillik mutlulukturifşa olmayacaksam bir şey anlatayım inş burada değildir
bir komşum var hamile o da bizlere yakın. Yaz boyu havuza girdi ( ve yüzme bilmediği için sidikli çocuk havuzuna
) , sigara içiyor püfür püfür, beslenme desen kafasına göre. Kitap vereyim oku diyorum umru değil, bir şey öğreneyim diye bir çaba zaten yok sulardan serin. Cahillik paçalardan akıyor ve çok mutlu
bazen diyorum ki len ne güzel dert yok tasa yok gitmiş almış dalini mis gibi en iyisi o sanıyor, cahillik mutluluk bazen yani
![]()
Hahaha benimkinde de yoktu hatta deprem olunca belki tayin hakkı tanınır diye hemen evlenelim dedik ve 24 saat sonraya nikah randevusu vermişlerdi. İlk bulduğum beyaz takımı almıştım altına vans, saç makyaj hepsi günlük
Tanıştırayım mıO sırada fanta içtiğimde burnumdan getiren kocamkız şura olmasa bende uni baby alıp yola devam ededektim
![]()
Artık geçTanıştırayım mı![]()
maşallah kız yeni gördüm senin resmi çok tatlısınızAyyy allahım bende aynıyım birde erkek bebek göbeği cidden sivri oluyormuş![]()
Peki geçen cevap vermedim diye uyuyamamanArtık geçbeni ruh hastası ettikten sonra
sana sormadan bir şey alamaz oldum
![]()
Sonrasında bebek gibi uyumamPeki geçen cevap vermedim diye uyuyamaman![]()
Yok canım almadım daha. Kendi ihtiyaçlarım kaldı bir tek ona da bir türlü karar veremiyorumÇok teşekkür ederim canım
Sen peki gecelik olarak takım aldın mı aldıysan atar mısın
Benimde göbeğim hep öne doğru aşko, geçen eşime dedim hiç yanlara yayılmadı önde top gibi diye, önden kimse anlamıyor hamile olduğumu![]()