Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim doktor fazla buldu gebelik boyu Max 15 kilo isteriz dedi. Doğru olan doktorun dediği aslında. Çünkü son aylar asıl kilolar alınıyor. Tatlıyı azalt dedi sadece.
İnanın ben de çok araştırdım. Ama maxi cosinin oturma kısmı bize çok küçük geldi. 1.5 yaşında bir bebek vardı onu oturttuk ancak sığdı. Oturma kısmının büyüklüğüne de mutlaka bakın. İri bir çocuk olursa uzun soluklu olmayabilir
Yaa teşekkür ederim biz henüz mağazada bakmaya başlamadık önce kullanıcı yorumlarını okuyayım dedim ama kafam çok karıştı Beğendiğiniz başka marka model oldu mu?
Yaa teşekkür ederim biz henüz mağazada bakmaya başlamadık önce kullanıcı yorumlarını okuyayım dedim ama kafam çok karıştı Beğendiğiniz başka marka model oldu mu?
Rica ederim peg perego vivace aldık biz. Hem sağlamlığı hem de genişliği hoşumuza gitti. Onun harici cybex eezy Twiste bakmıştık. Onun da tekerlekleri biraz küçük geldi. Özellikle Arnavut kaldırımı vs sıkıntı olur gibi düşündük. Chico bellagio da fena değil ama ağırlığı biraz fazla geldi Onun da. Genel olarak tekerleği ne çok küçük ne çok büyük olsun dedik, ki kilosu da çok ağır olmasın istedik ben yalnız taşırken zorlanmayım diye. Haftalarca dolaştık açıkçası, en çok içimize sinen kalitesi olarak da peg perego oldu. Baby malldan aldık. İndirim de yaptılar.
Rica ederim peg perego vivace aldık biz. Hem sağlamlığı hem de genişliği hoşumuza gitti. Onun harici cybex eezy Twiste bakmıştık. Onun da tekerlekleri biraz küçük geldi. Özellikle Arnavut kaldırımı vs sıkıntı olur gibi düşündük. Chico bellagio da fena değil ama ağırlığı biraz fazla geldi Onun da. Genel olarak tekerleği ne çok küçük ne çok büyük olsun dedik, ki kilosu da çok ağır olmasın istedik ben yalnız taşırken zorlanmayım diye. Haftalarca dolaştık açıkçası, en çok içimize sinen kalitesi olarak da peg perego oldu. Baby malldan aldık. İndirim de yaptılar.
Ayy çok teşekkür ederim cybex eezy twist listemdeydi diğer ikisine de bakayım. Bizim için de katlanınca çok yer kaplamaması önemli bagajımız çok geniş değil çünkü. Güle güle güzel günlerde kullanın
Ya kızlar bizim doğum ayımız çok karışık
Şöyle ki ben kısa kollu mu uzun kollu mu alsam bilmiyorum
Ya siz nasıl alıyorsunuz?
Bebekler hızlı büyüyor diyorlar 3-6 ay biraz fazla alayım diyorum onda da kısa kollu alıyorum haziranda uzun kollu giymez çocuk demi
Ay aydınlatın beni
Bebek arabasında ben de hem bilgisiz hem kararsızım. Bugün ebebekte baktık ama hiç içime sinen olmadı her araba için illa olumsuz yorum oluyor ben de hemen etkileniyorum
Chicco bellagio, maxi cosi leona, peg perego city loop. Üçü arasında kalmıştım ben. Kapanma olarak en kolayı chicco. Ağırlık olarak benzer geldiler bana, kişiden kişiye değişebilir belki. İndirimde peg perego olunca bir tık daha çok içime sinince onu aldım ben
Peg perego da iyi onu internette yorum okumuştum ama gittiğim yerde aşırı az vardı model . İnşallah böyle İzmir’e falan geçebilirsem daha da bakmak istiyorum
Ben bebek arabası bakarken, işte başka insanlara da denk geldiğimiz için tabi kulak misafiri oluyordum. Çiftlileri çok önermiyorlardı, aparatlar ile birleşilenleri öneriyorlardı. Tabi yine siz bilirsiniz
Ya kızlar bizim doğum ayımız çok karışık
Şöyle ki ben kısa kollu mu uzun kollu mu alsam bilmiyorum
Ya siz nasıl alıyorsunuz?
Bebekler hızlı büyüyor diyorlar 3-6 ay biraz fazla alayım diyorum onda da kısa kollu alıyorum haziranda uzun kollu giymez çocuk demi
Ay aydınlatın beni
Ben Muğla da yaşıyorum , burda mart soğuk yapar sadece en son, nisandan sonra çiçek böcek genelde ondan uzun kollu çok almadım ufaktan 3-6 ay elbiseler e şort takımlara falan bakıyorum Ama bence 3-6 ay haziran sonrasına denk geleceği için hayırlısıyla bence de kısa kollu bakılabilir diye düşünüyorum ama bakalım sağlıkla gelsinler tabi de bizi şaşırtmasın
Prego üst üste düşünüyorum çoğu zaman tek olacağım daha rahat market vs yapabiliriim kaldırımlar dar kapılar dar malum istanbul heryer araba dolu eni genişledikçe sıkıntı olur gibime geliyor
Prego üst üste düşünüyorum çoğu zaman tek olacağım daha rahat market vs yapabiliriim kaldırımlar dar kapılar dar malum istanbul heryer araba dolu eni genişledikçe sıkıntı olur gibime geliyor