• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Vurdugum yerde bi agri aci yok canim hafif bi yeri belli sekilde morarma var dun de kirmiziydi 😕 ama alt karnimda sanci oluyor simdi biraz
Morarma varsa sert bi darbe almış olmalısın canım sen bence hastaneye git için rahat etsin ihmal etme kuzum

Ay kızlar şöyle bir sayfaya denk geldim, her yerde olmayan pikeler falan gördüm severseniz 😍
Bebikisi ismi

Eklentiler

• 1000159830.webp
    1000159830.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 41
  • 1000159817.webp
    1000159817.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 40
  • 1000159816.webp
    1000159816.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar hiç doğum şekline takılmayın salın gitsin nasipte ne varsa öyle olur. Tek isteğimiz bebeklerimizin sağlıkla gelmesi olmalı bence. Doğum şekli şu zor bu kolay diye tartışılacak bişey değil ama kk'da inatla bunu tartışmaya devam ediyor insanlar. Bu sonucu olan bir tartışma değil ikisi de zor çünkü 🤣🤣 Bir de bazı karakterler hayatta herşeyi abartmayı büyütmeyi çok seviyor. Doğum hikayesini de abartıyor. Acı çekmediler demiyorum tabiki zor olmuştur ama herkes bu acıyı çekiyor sonuçta. Anlatım şeklinize göre hikaye o kadar değişiyor ki. Doğum çok büyük bir olay ama bir o kadar da sıradan bişey. Milyarlarca kadın yapıyor bu işi. Nasıl dayanılmaz bir acı olabilir ki. Hepimiz buna dayanabilecek kadar güçlüyüz. Ben de çok korktum ilk doğumumda. En büyük korkum da suni sancıydı. Ve başıma o geldi 🤣 yaaa ama bişey diyim mi bebeğinizi kucaklayıp koklamak emzirmek dünyanın açık ara en mükemmel duygusu. Yemin ederim herşeye değer. Başka bişeyi de düşünmeyin en önemlisi bu 🥰❤️❤️❤️

Kızlar hiç doğum şekline takılmayın salın gitsin nasipte ne varsa öyle olur. Tek isteğimiz bebeklerimizin sağlıkla gelmesi olmalı bence. Doğum şekli şu zor bu kolay diye tartışılacak bişey değil ama kk'da inatla bunu tartışmaya devam ediyor insanlar. Bu sonucu olan bir tartışma değil ikisi de zor çünkü 🤣🤣 Bir de bazı karakterler hayatta herşeyi abartmayı büyütmeyi çok seviyor. Doğum hikayesini de abartıyor. Acı çekmediler demiyorum tabiki zor olmuştur ama herkes bu acıyı çekiyor sonuçta. Anlatım şeklinize göre hikaye o kadar değişiyor ki. Doğum çok büyük bir olay ama bir o kadar da sıradan bişey. Milyarlarca kadın yapıyor bu işi. Nasıl dayanılmaz bir acı olabilir ki. Hepimiz buna dayanabilecek kadar güçlüyüz. Ben de çok korktum ilk doğumumda. En büyük korkum da suni sancıydı. Ve başıma o geldi 🤣 yaaa ama bişey diyim mi bebeğinizi kucaklayıp koklamak emzirmek dünyanın açık ara en mükemmel duygusu. Yemin ederim herşeye değer. Başka bişeyi de düşünmeyin en önemlisi bu 🥰❤️❤️❤️
Geçen okuduğum bir kitapta tam da böyle diyordu biz kadınlar zaten varoluşsal olarak bunun için yaratıldık ve aslında o çok mucizevi an o kadar sıradan bir olay ki 🤍 ve cümlenin sonu içimi ısıttı 🥹😍

Kızlar yeni bir konuyla geliyorum bebek kamerası 😅 biz bebevoya baktık ama başka alternatif sunmak isteyen varsa dinlemek isterim 🤣 wifisiz bir model istiyorum bu arada şu skandal haberlerden sonra 😬

Ya erkeklerin askerlik, kadınlarında doğum anısı bitmez diye bir laf duymuştum o hesap 🤣

Kızlar yeni bir konuyla geliyorum bebek kamerası 😅 biz bebevoya baktık ama başka alternatif sunmak isteyen varsa dinlemek isterim 🤣 wifisiz bir model istiyorum bu arada şu skandal haberlerden sonra 😬
Kuzu wifisiz alacaksan bebevo ve weewelli beğenmiştim ben ama sonra bizim için wifili olanlar daha kullanışlı geldi Xiaomi aldık 🌸 sen wifisiz istersen bunlara bak derim en iyisi ikisiydi🤍

Geçen okuduğum bir kitapta tam da böyle diyordu biz kadınlar zaten varoluşsal olarak bunun için yaratıldık ve aslında o çok mucizevi an o kadar sıradan bir olay ki 🤍 ve cümlenin sonu içimi ısıttı 🥹😍
Kitabım yakında çıkıyor kızlar 🤣🤣 şaka bir yana sizi rahatlatayım diye değil gerçekten böyle olduğu için söylüyorum. Hepimiz çatır çatır doğurcaz gaza getirelim birbirimizi 😍

Kendi adıma çok teşekkür ederim canım ♥️
Bazen instada görüyorum sinir oluyorum gerçekten kadın kadının düşmanı.Kendine vakit ayıramadığı için dert yanan mı dersin, çok zor çok zor deyip doğumu kötüleyen mi dersin, eşiyle olan bağının çocuktan dolayı bitmiş olduğunu yada aşkın azaldığını söyleyenler offf o kadar sinir oluyorum ki , söz verdim kendime asla böyle biri olma , heleki ilk kez anneliği tadacak birisine güzel yanlarından bahset diye söz verdim. Kimse güzel yanlarından bahsetmiyor çünkü 🙁

Herkes yaşadığını paylaşsın tabi ki ama mesela biz burada kaç haftadır artık birbirimizin iyi gününü de kötü gününü de gördük birbirimizi tanıyor gibiyİz artık sirinm sirinm dediği gibi. Mesela tam şuan grupta olmayan hiç mesaj bile yazmamış tanımadığımız biri gelip çok kötü bir tecrübesini buraya yazsa hepimiz dumur oluruz moralimiz alt üst olur ve içten içe ya bende yaşarsam diye endişeleniriz, öyle kişilerin iyi niyetli olmadığını düşünüyorum ben. Yada gelip buraya kaos çıkarmaya çalışan biri olsa yine aynı şekilde. Neyse okuduğum şey öyle bişeydi o yüzden yazayım dedim 😂
Dediğin şeyi bende okudum 1 saat nefesim kesildi yazamadım yani buralara, bir ay önceki gruptan gelip öyle bir şey yazmak ne alaka yani, gerçi üzüntüden belki ne yaptığını bilmiyorda olabilir ☹😔

Dediğin şeyi bende okudum 1 saat nefesim kesildi yazamadım yani buralara, bir ay önceki gruptan gelip öyle bir şey yazmak ne alaka yani, gerçi üzüntüden belki ne yaptığını bilmiyorda olabilir ☹😔
Pamlok bana yolladı asla kınamak istemiyorum Rabbim sabır versin, acısını dindirir ama bugün üye olup gruplara bunu yazmak bana iyi niyetli gelmedi. Psikologa gidebilir ne bileyim destek gruplarına vs. bunun yeri birkaç haftaya doğum yapacak annelerin olduğu bu gruplar olmamalıydı bence..

Pamlok bana yolladı asla kınamak istemiyorum Rabbim sabır versin, acısını dindirir ama bugün üye olup gruplara bunu yazmak bana iyi niyetli gelmedi. Psikologa gidebilir ne bileyim destek gruplarına vs. bunun yeri birkaç haftaya doğum yapacak annelerin olduğu bu gruplar olmamalıydı bence..
Bende onu diyorum yani, 26.haftayı geçtik diye sevinirken birde bunu okumak biraz ağır geldi 😔

Back
X