• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Sırtı ağrıyan varsa mutlaka Dr unuza söyleyin kızlar, ben gebelikten normal diye düşündüm ( öncekinde olmamıştı ama bu zaten çok farklı geçiyor) , Dr a söylediğimde böbreğime baktı ve bebek baskı yaptığı için sağ böbreğimde genişleme varmış, ağrı da onun ağrısıymış, hiç birinizde olmasın, bendeki de düzelsin gitsin inşallah
Kuzu sırt ağrısı bende de oluyor ama oturma pozisyonumdan genellikle, uzanınca ya da ayaktayken geçiyor. Ama gittiğimde sorayım doktora
Bugün son olarak kendi ihtiyaçlarımı da tamamladım valla bu hafta bitmeden yıkama hazırlama işlerine başlıyorum ben 🥰
1ay sonra 4 minik ayak paylaşabilirim 🌸
Ay süper iyi yapmışsın 🤩 offf hayali bile gözlerimi doldurdu 🥹🥹🥹 sağlıkla gelsin minnoşlarımız

Kızlar bebek hareketleri aşırı olup sizi de tedirgin ediyor mu? Belki de kafa aşağıda olmadığı içindir ama yok böyle bi tepme ya
Normal mi bu haftalarda siz de yaşıyor musunuz merak ettim
Ben hissediyorum kuzum. Su an tam genital ustunde hatta 🙈 benim rutinim oldu bu durum.

Kanka önemli şeyleri almışsın gerisi incik cincik 😍 araba neye karar verdin?
Ay dimiii😍🥲 en önemlileri aldık şükür kii🙏😍
Kuzum araba Kraft Tokyo da karar kıldık. Eşim gitti baktı annemle baya manevralarini falan begenmisler.
Benide aradilar baya güzel yumusak bir sürümü var. En güzel yanı da 360 derece yerinden cikartmadan koltugun dönebilmesi. Sağlıkla kullanmak nasip olsun Allahim icinde yavrumu gezdirmeyi nasip etsin😍🙏

se25lin se25lin nasıldı canım muayene yazdın mı okuyamadım
Yazdım canım anca gördüm mesajınıda dediğimiz gibi doktor abartmış suyu falan normal diyor doktor bu seferde şükran hoca cihazdan dolay bebişin bacak boynun kısa olduğunu söyledi cem hocaya yönlendirdi gittim ama biliyosun çok yoğun oluyor ondan haftaya çarşambaya gün verdi bakalım tedbir amaçlı yönlendirdi şükran hoca benim makine küçük ölçüyor bazen dedi ona bkıcaz bakalım

Kuzu sırt ağrısı bende de oluyor ama oturma pozisyonumdan genellikle, uzanınca ya da ayaktayken geçiyor. Ama gittiğimde sorayım doktora

Ay süper iyi yapmışsın 🤩 offf hayali bile gözlerimi doldurdu 🥹🥹🥹 sağlıkla gelsin minnoşlarımız
İnşallah normal bir ağrıdır

Bir konuya yoğunlaşınca da daral geliyor demi 😅 Bana da öyle oluyordu başka bir şeye geçiyordum
Ayyy evett hemde feci bir daralll😂😂 ruhum daralıyor hemen😂 bugun ilginc bir aksamdi ama her platform indirim yapti. Neye bakacagimi şaşırdım 😂
Canım bu aralar bende de ufak yükselişler var sanki. 1-2 hafta önce yaptığım kaçamakları vücut tolere ediyordu ama artık etmiyor. Takip ettiğim bir doktor da 24.haftada şeker yükleme temiz çıksa da 30.haftadan sonra şeker çıkabilir yazmış soru cevapta. O yüzden daha dikkatli olmak lazım 🌸
Ay olabilir yaa. Benimde alakasiz sekilde yüksek cikti aksam açlık.
Sabahta tokluk yuksek çıkmıştı ama cok aç oldugum icin yemistim yani kacamak yaptim ekmegi kaçırdım.
Zaten son kontrolde gece ignemi de yükseltti doktorum. Günde 4 kez vuruyorum ve aksam aclik 110 çıktı ya 🤦🏻‍♀️
Bu hafta bir doz daha artirmaz umarim doktorum.
Arttirarak ilerleyecegiz zaten oyle duruyor dedi. Ama bu insüline vucudun alismasini da istemiyorum. Dogum sonrasi hersey yoluna girer umarim ki🙏

Kızlar civilin 29. Yılıymış indirim yapmış.
O indirim yapınca bir anda Hepsiburada da indirim yaptı. Mesela ürün 10 bin yaziyor tıklayınca 7 bine düşüyor.
Alacağınız büyük parcalar varsa bir bakın.

Baya güzel indirimler oldu ama stoklar cok cabuk tükeniyor.

annabelica annabelica nasılsın canım? Senin mesajlarını arıyor gözlerim🌸👀
Son günlerde aktiftim yine kuzum ama 1-2 gündür iş yoğunluğundan pek gelemedim. Alışveriş konularında da çok yorum yapamıyorum okuyorum yazdıklarınızı elimden geldiğince. Sizin ve bebişlerin sağlıklı olduğunu görünce rahat bitiriyorum günü 🤣😍

Kızlar civilin 29. Yılıymış indirim yapmış.
O indirim yapınca bir anda Hepsiburada da indirim yaptı. Mesela ürün 10 bin yaziyor tıklayınca 7 bine düşüyor.
Alacağınız büyük parcalar varsa bir bakın.

Baya güzel indirimler oldu ama stoklar cok cabuk tükeniyor.
Civil nasıl bir marka buarada hiç inceleme fırsatım olmadı

Civil nasıl bir marka buarada hiç inceleme fırsatım olmadı
Kuzu civilde tüm markalari satıyor mesela bebek arabasi bebek ürünleri olarak ebebek gibi aynı.
Ek olarak tekstilde de kaliteli. Her zamanki gibi %100 pamuk secince güzel ürünler çıkıyor.
Aslında civil rekabeti artirdi böylece hb falan indirim yapmis oldu.
Mesela normal ebebekten alinacak genel ihtiyaçlar icin bakabilirsin civile de 🙏

Yazdım canım anca gördüm mesajınıda dediğimiz gibi doktor abartmış suyu falan normal diyor doktor bu seferde şükran hoca cihazdan dolay bebişin bacak boynun kısa olduğunu söyledi cem hocaya yönlendirdi gittim ama biliyosun çok yoğun oluyor ondan haftaya çarşambaya gün verdi bakalım tedbir amaçlı yönlendirdi şükran hoca benim makine küçük ölçüyor bazen dedi ona bkıcaz bakalım
Detaylı güzel geçti ya artık bu tarz konularda sorun yaşamayız bence kuzum cihazdan dolayı olmuştur doktorun dediği gibi. Cem bey baksın bakalım bu bahaneyle detaylı muayene olmuş olursun. Güzel haberler alacağına eminim🥰🥰

Kuzu civilde tüm markalari satıyor mesela bebek arabasi bebek ürünleri olarak ebebek gibi aynı.
Ek olarak tekstilde de kaliteli. Her zamanki gibi %100 pamuk secince güzel ürünler çıkıyor.
Aslında civil rekabeti artirdi böylece hb falan indirim yapmis oldu.
Mesela normal ebebekten alinacak genel ihtiyaçlar icin bakabilirsin civile de 🙏
Anladım kuzum kıyafet olarak yenidoğan için pek bişey bulamadım ama ara ara bakayım 😘

Arastircam bunu bu gece. Yarın sabaha kadar bir sonuca varirim galiba😂
Birazdan park beşik alacagiz ona yöneldim su an 😂 sabahtan beri kundaktan bunalma geldi iyice
Bunu ben de görmüştüm canım ama ayak kısmı çok dar bence. Ayaklı tulumları bile biraz küçülünce giydirmeyin diyorlar kalça çıkıklığı olabiliyormuş Allah korusun

Beyazyasemin Beyazyasemin ayy senin haftan nerdeyse 32,dogum 36 da ise senin 4 haftan mi vaaar🥲🥲 ayy yeniden yeniden okudum mesajlarini yaaa 😍duygulandım...
Bugün 32+2yim kuzum. Hedefim zaten Kasım ortasıydı. Öyle olunca 37hafta dolmak üzere oluyor. Geçen kontrolde kan akımları iyi dedi doktor. İkiz gebelikte önemli olan bu galiba. Bakalım haftaya ne diyecek. Kiloları da biraz yüksek çıkarsa tadından yenmez 🥰

Kızlar tüm gün kışlık kıyafetlerle uğraştım çok yoruldum 1 saat önce bitti 🙁 heryerim ağrıyor duş alıp uzandım. Artık çok iş yapamıyorum çok yoruluyorum bide hep akıntım geldi yorulduğum için

Detaylı güzel geçti ya artık bu tarz konularda sorun yaşamayız bence kuzum cihazdan dolayı olmuştur doktorun dediği gibi. Cem bey baksın bakalım bu bahaneyle detaylı muayene olmuş olursun. Güzel haberler alacağına eminim🥰🥰
Aynen detaylımdada sorun yoktu inşallah burdada bi sorun çıkmaz amin canım 🥰🙏

Back
X