• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Kızlar bu arada gebe okulu eğitiminde emzik biberon önermiyor ebeler. Meme reddi olabileceğinden. Ama bazı anneler de olmadığını yazmıştı diye hatırlıyorum
Yine bebeğin keyfine bağlı herhalde😄

Kızlar bu arada gebe okulu eğitiminde emzik biberon önermiyor ebeler. Meme reddi olabileceğinden. Ama bazı anneler de olmadığını yazmıştı diye hatırlıyorum
Yine bebeğin keyfine bağlı herhalde😄
Ya bu konudada ikiye ayrılmış herkes, uzman olanlar önermiyor ama anneler hastaneye bile yanında getir hemen ver diyorlar 😒

Aşkım Ezmu0810 Ezmu0810 kendisi sana daha sağlıklı cevap verir 😍 ama bildiğim kadarıyla kefiri muzu yumurtayı çok yedi
etiket yaptign icin cok sagol canim🥰
S smilelife
evet canım benim kızımın kafası ve karın çevresi 9 gun geriden geliyordu
her hafta gittigimde gerilik vardi ama bu gerilik arası acilmadi her hafta buyuyordu ama haftasiyla uyumlu ilerlemiyordu
sagolsun kızlar kefir ceviz muz kaşar yumurta yazdilar hergun tukettim sonra arayi kapattik hatta son kontrolde haftasi ileri cikti cok sevindim
insallah senin de oyle olur beslenmene özen goster farki kapatir insallah guzel haberler ver bize de
hergun duzenli olarak bu saydiklarimi yemeye calis canım

Geri gidip bulamadım kim yazdı egebaby yataksız 2 bin fark var diye 🥹🥹 el kaldır pilisss. Yataksız satıyorlar mı? Öyleyse bende yataksız alacam
Linkine ulaşmışsın sepidoş
Ya evet doğal ahşap olanlardan 1-yataksız modeli var 2- yataklı takım modeli var bir de boyalı vernikli çeşitleri var onlar 20 bin. Aslında renkliler çok güzel duruyor özellikle meşe ahşap renkli olana bayıldım ama güvenemiyorum. Kimyasal bişiler salar şimdi hiç kafamı bulandıramam🙃

Kızlar bebek hareketleri aşırı olup sizi de tedirgin ediyor mu? Belki de kafa aşağıda olmadığı içindir ama yok böyle bi tepme ya
Normal mi bu haftalarda siz de yaşıyor musunuz merak ettim

Linkine ulaşmışsın sepidoş
Ya evet doğal ahşap olanlardan 1-yataksız modeli var 2- yataklı takım modeli var bir de boyalı vernikli çeşitleri var onlar 20 bin. Aslında renkliler çok güzel duruyor özellikle meşe ahşap renkli olana bayıldım ama güvenemiyorum. Kimyasal bişiler salar şimdi hiç kafamı bulandıramam🙃
Aşkım bende doğal ahşap almak istedim ama içim rahat değil boya olmadığı için acaba kılçık gibi ağaç çıkarmı bebeğe batar mı diye korkuyorum ☹️ o yüzden Vernikli alacam

Kızlar bebek hareketleri aşırı olup sizi de tedirgin ediyor mu? Belki de kafa aşağıda olmadığı içindir ama yok böyle bi tepme ya
Haftan kaç canım? Benim kız maşallah hareketli son 2 haftadır

suan o durumdayım canım cok yoruluyorum bu aralar aksam uzanıp dinlenmeye gecince felaket hareket ediyor 😅

Evett işbirden bahsettiğini hatırlıyorum. Peki sen eğimli mi alacaksın canım?
Canım ben işbiri odasında kullanacağım montessori yatak için aldım eğimli dediğin yatak mı hiç bilmiyorum öyle eğimli yatak.
Peki aşkım sen bununda içine işbirmi alacaksın? Ben yataş twiny düşünmüştüm 🥲
Kuzu bende egebaby için yataş twiny düşündüm ama daha almadım alacağım zaman detaylı bakacağım, kızlar çok önermişti yataşı gerçi muhtemelen onu alırım

Aşkım bende doğal ahşap almak istedim ama içim rahat değil boya olmadığı için acaba kılçık gibi ağaç çıkarmı bebeğe batar mı diye korkuyorum ☹️ o yüzden Vernikli alacam
Aşko bizim montessori yatakta ham ahşap orda özellikle sordum ben kıymık meselesini, satıcı çok iyi zımpara yapıldığı için bıçakla vs kazınmadıkça çok zor dedi ki vernikliyi de bıçakla kazınsa onda da çıkar. O yüzden verniksiz alcam ben

Aşko bizim montessori yatakta ham ahşap orda özellikle sordum ben kıymık meselesini, satıcı çok iyi zımpara yapıldığı için bıçakla vs kazınmadıkça çok zor dedi ki vernikliyi de bıçakla kazınsa onda da çıkar. O yüzden verniksiz alcam ben
Kanka ama işte egebaby için bilmiyoruz ya, o yüzden yarın bir arayıp konuşayım diyorum, aynı şeyleri söylerse bende doğal alacam

Back
X