- 2 Aralık 2023
- 245
- 265
- 23
- Konu Sahibi annabelica
- #44.121
2 tog olanı hiç elinle tuttunmu bana kalın geldi ya. Pişer gibi içindeAy ben de 2 tog alicam galiba en kotu icine ince bi zibin giydirir oyle uyuturum baktik ki kalin geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 tog olanı hiç elinle tuttunmu bana kalın geldi ya. Pişer gibi içindeAy ben de 2 tog alicam galiba en kotu icine ince bi zibin giydirir oyle uyuturum baktik ki kalin geldi
Buldum aşkım, sadece bşik yazıyorr2 bin farkı ben yazmadım ama kendi sitesinde yataksız satılıyor kuzum ben direk ordan öyle alcam
Aynen aşkım buBuldum aşkım, sadece bşik yazıyorr
Evett işbirden bahsettiğini hatırlıyorum. Peki sen eğimli mi alacaksın canım?Canım ben yataksız olanından alıp içine kendim yatak almayı düşünüyorum. Pek güvenmiyorum böyle markaların yataklarına
Peki aşkım sen bununda içine işbirmi alacaksın? Ben yataş twiny düşünmüştüm
Ya bu konudada ikiye ayrılmış herkes, uzman olanlar önermiyor ama anneler hastaneye bile yanında getir hemen ver diyorlarKızlar bu arada gebe okulu eğitiminde emzik biberon önermiyor ebeler. Meme reddi olabileceğinden. Ama bazı anneler de olmadığını yazmıştı diye hatırlıyorum
Yine bebeğin keyfine bağlı herhalde![]()
etiket yaptign icin cok sagol canimAşkımEzmu0810 kendisi sana daha sağlıklı cevap verir
ama bildiğim kadarıyla kefiri muzu yumurtayı çok yedi
Linkine ulaşmışsın sepidoşGeri gidip bulamadım kim yazdı egebaby yataksız 2 bin fark var diyeel kaldır pilisss. Yataksız satıyorlar mı? Öyleyse bende yataksız alacam
Aşkım bende doğal ahşap almak istedim ama içim rahat değil boya olmadığı için acaba kılçık gibi ağaç çıkarmı bebeğe batar mı diye korkuyorumLinkine ulaşmışsın sepidoş
Ya evet doğal ahşap olanlardan 1-yataksız modeli var 2- yataklı takım modeli var bir de boyalı vernikli çeşitleri var onlar 20 bin. Aslında renkliler çok güzel duruyor özellikle meşe ahşap renkli olana bayıldım ama güvenemiyorum. Kimyasal bişiler salar şimdi hiç kafamı bulandıramam![]()
Haftan kaç canım? Benim kız maşallah hareketli son 2 haftadırKızlar bebek hareketleri aşırı olup sizi de tedirgin ediyor mu? Belki de kafa aşağıda olmadığı içindir ama yok böyle bi tepme ya
Normal mi bu haftalarda siz de yaşıyor musunuz merak ettim
Hıı ama onu zımparalıyorlardır ya. BilemedimAşkım bende doğal ahşap almak istedim ama içim rahat değil boya olmadığı için acaba kılçık gibi ağaç çıkarmı bebeğe batar mı diye korkuyorumo yüzden Vernikli alacam
Bende bilemiyorumHıı ama onu zımparalıyorlardır ya. Bilemedim
29+2. Benim de öyle. Hala yeri geniş demek kiHaftan kaç canım? Benim kız maşallah hareketli son 2 haftadır
suan o durumdayım canım cok yoruluyorum bu aralar aksam uzanıp dinlenmeye gecince felaket hareket ediyorKızlar bebek hareketleri aşırı olup sizi de tedirgin ediyor mu? Belki de kafa aşağıda olmadığı içindir ama yok böyle bi tepme ya
Normal mi bu haftalarda siz de yaşıyor musunuz merak ettim
Canım ben işbiri odasında kullanacağım montessori yatak için aldım eğimli dediğin yatak mı hiç bilmiyorum öyle eğimli yatak.Evett işbirden bahsettiğini hatırlıyorum. Peki sen eğimli mi alacaksın canım?
Kuzu bende egebaby için yataş twiny düşündüm ama daha almadım alacağım zaman detaylı bakacağım, kızlar çok önermişti yataşı gerçi muhtemelen onu alırımPeki aşkım sen bununda içine işbirmi alacaksın? Ben yataş twiny düşünmüştüm![]()
Aşko bizim montessori yatakta ham ahşap orda özellikle sordum ben kıymık meselesini, satıcı çok iyi zımpara yapıldığı için bıçakla vs kazınmadıkça çok zor dedi ki vernikliyi de bıçakla kazınsa onda da çıkar. O yüzden verniksiz alcam benAşkım bende doğal ahşap almak istedim ama içim rahat değil boya olmadığı için acaba kılçık gibi ağaç çıkarmı bebeğe batar mı diye korkuyorumo yüzden Vernikli alacam
Kanka ama işte egebaby için bilmiyoruz ya, o yüzden yarın bir arayıp konuşayım diyorum, aynı şeyleri söylerse bende doğal alacamAşko bizim montessori yatakta ham ahşap orda özellikle sordum ben kıymık meselesini, satıcı çok iyi zımpara yapıldığı için bıçakla vs kazınmadıkça çok zor dedi ki vernikliyi de bıçakla kazınsa onda da çıkar. O yüzden verniksiz alcam ben