• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189

Eklentiler

• 1000161532.webp
    1000161532.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 38
  • 1000161530.webp
    1000161530.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 38
Günaydın kızlar 🤗

annabelica annabelica güzel haberlerle gel canım😍 ben de yarın doktorumu arayacağım, gelmişse ve gel derse gideceğim kontrole çok özledim 🥲

babylovee babylovee canım araban hayırlı olsun🥰 Güle güle kullansın oğluşun 😇

Sunsun9 Sunsun9 canım ben de Lansinoh var elektrikli olan 🌷

sirinm sirinm canım izin işini ben sordum alabilirsin dediler sorun olmuyormul ama güven alamadım riske girmemek için iznimi diğer yıla bırakacağım, 32’ de ki durumuma göre çalışır/çalışamaz raporu alacağım 😍

Mide koruyucu sanki burdan birine daha verilmisti diye hatirliyorum ben ama. Dedigin gibi cok zorlanirsan icersin.
Sabahlari aç karnina tahin ye. Asitli yiyecekleri yememeye çalış.
Yatarken yastigin biraz dik olsun. Yani cok yapacak birsey yok ne yazik ki ilaclar dışında 😐 aynen canım kar zarar hesabi yapılıp karar veriliyor iste napalim ne gerekiyors aonu kullaniyoruz
Canm midenden rahatsizsin sanırım geçmiş olsun. Ben de 11haftalik hamileyim ekşi dokunuyor diye yemoyodum ama şimdi ekşi olmayan şeyleri yiyemiyorum desem yeridir o yüzden çok rahatsız oldum. Bana karbonatlı su çok iyi geliyor. 1cay bardağı suya 1çay kaşığı karbonat ekliyorum. Doktoruma danıştım istediğin kadar kullanabilirsin dedi. Siz de danışın istersiniz ilaçtan daha iyi olduğunu düşünüyorum

Kızlar dün ilk kez reflü yaşadım sanırım akşam yemeğinden sonra sanki yemek boruma bişey takıldı ve ne yapsam aşağı inmedi gibi hissettirdi 🥹 bu bebeler bize neler ediyor böyle 🥹

Günaydın kızlar 🤗

annabelica annabelica güzel haberlerle gel canım😍 ben de yarın doktorumu arayacağım, gelmişse ve gel derse gideceğim kontrole çok özledim 🥲

babylovee babylovee canım araban hayırlı olsun🥰 Güle güle kullansın oğluşun 😇

Sunsun9 Sunsun9 canım ben de Lansinoh var elektrikli olan 🌷

sirinm sirinm canım izin işini ben sordum alabilirsin dediler sorun olmuyormul ama güven alamadım riske girmemek için iznimi diğer yıla bırakacağım, 32’ de ki durumuma göre çalışır/çalışamaz raporu alacağım 😍
Ay Allah'ım iyice kafam karıştı yarın çalışabilir alacağım, sonra rapor oluyorsa artık alırım ya 🥹 olmuyor 16 haftadan gidiyor dediler hep
Ne zaman almıştın canım ? İyice abartmışlar ben de Kasım indirimlerini bekliyorum
Ağustosta almışım kuzum

Ay Allah'ım iyice kafam karıştı yarın çalışabilir alacağım, sonra rapor oluyorsa artık alırım ya 🥹 olmuyor 16 haftadan gidiyor dediler hep

Ağustosta almışım kuzum

Ben de dedim hatta, arkadaşım dedi olmuyormuş, kurumdan kuruma değişir dediler ama güvenemedim işte ne olur ne olmaz kullanmayayım yazık olmasın dedim, bizim İK öyle der sonradan sorun çıkarırlar diye endişelenmedim değil, ben kendi işimi takip edeceğim 👯‍♀️

Ben de dedim hatta, arkadaşım dedi olmuyormuş, kurumdan kuruma değişir dediler ama güvenemedim işte ne olur ne olmaz kullanmayayım yazık olmasın dedim, bizim İK öyle der sonradan sorun çıkarırlar diye endişelenmedim değil, ben kendi işimi takip edeceğim 👯‍♀️
Dur bir de gidip müdür yardımcısına soracağım

Sor canım 👍🏻 32 de çalışır raporu alırım diye düşünüyorum 1-2 hafta daha çalışıp ayrılacağım inşallah, bedenim ne zaman tamam derse o zaman 🤗
Çok üzülüyorum bu duruma ya 🙄 gerçekten artık yorulmaya başladım, 32 bence idealmiş izin için. Parayı da geçtim çok önemli değil şu anki durumunda ama 16 hafta iznimden düşüyorsa nasıl alayım 🥹 sonrasında çocuğumla kaldığım 1 gün 1 gündür

Dün de dedik ya kuzu kasım indiriminde bazı şeyler gerçekten güzel düşüyor ama bazıları da böyle 3 kata çekip sonra indirim diyor, bindirimden indirim
Ay bu arada aşkım bende hala burun tıkanıklığıyla mücadele ediyorum, o spreyler banamısın demiyor 😞😞 hatta geçen dedim ki hamileliğimin son aylarını yaza denk getirecem sonbahar alerjisiyle uğraşamıyorum. Sen neler yapıyorsun şu an ekstra?

Ay bu arada aşkım bende hala burun tıkanıklığıyla mücadele ediyorum, o spreyler banamısın demiyor 😞😞 hatta geçen dedim ki hamileliğimin son aylarını yaza denk getirecem sonbahar alerjisiyle uğraşamıyorum. Sen neler yapıyorsun şu an ekstra?
Kuzu sadece o nem spreyi verdi ya nazalnem onu kullanıyorum sabah akşam ve gece uyurken buhar makinesiyle bütünleşiyorum 🥹 açıkçası sanırım başka çözüm yok, bir de hafta ilerledikçe zaten nefes darlığı oluyor + burun tıkanıklığı 💩Hatta artık şey düşünmeye başladım doğumdan sonra düzelir di mi

Kuzu sadece o nem spreyi verdi ya nazalnem onu kullanıyorum sabah akşam ve gece uyurken buhar makinesiyle bütünleşiyorum 🥹 açıkçası sanırım başka çözüm yok, bir de hafta ilerledikçe zaten nefes darlığı oluyor + burun tıkanıklığı 💩Hatta artık şey düşünmeye başladım doğumdan sonra düzelir di mi
Eşimde diyor doğumdan sonra geçer dimi gruptaki arkadaşlarında varmı diyor😂😂😂😂 bende bu zaten bende hep vardı spreyle geçiyordu alerji için olanla ama şu an yapamıyorum o yüzden ekstra göze çarpıyor 😂😂😞😞 kanka burnumu çek çek kulağıma zarar verecem diye korkuyorum 🫠🫠

Back
X