• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Eşimde diyor doğumdan sonra geçer dimi gruptaki arkadaşlarında varmı diyor😂😂😂😂 bende bu zaten bende hep vardı spreyle geçiyordu alerji için olanla ama şu an yapamıyorum o yüzden ekstra göze çarpıyor 😂😂😞😞 kanka burnumu çek çek kulağıma zarar verecem diye korkuyorum 🫠🫠
Kuzu akmıyor mu? O benim nem spreyi mi alsan o akıtıyor

Banada atarmısın 😂😂😂 karşına çıktıkça
Atarım aşkom
Ay bu arada aşkım bende hala burun tıkanıklığıyla mücadele ediyorum, o spreyler banamısın demiyor 😞😞 hatta geçen dedim ki hamileliğimin son aylarını yaza denk getirecem sonbahar alerjisiyle uğraşamıyorum. Sen neler yapıyorsun şu an ekstra?
Ay ben hamileliğin sonlarında o sıcağı hiç çekemem valla 😅 yürüyüşe düzenli çıkmıyorum kuzu ben zaten haftada 4-5 kere dışarı çıkıyorum o sayılır mı 😃 birde pilates topuyla haşır neşirim 😅

Çok üzülüyorum bu duruma ya 🙄 gerçekten artık yorulmaya başladım, 32 bence idealmiş izin için. Parayı da geçtim çok önemli değil şu anki durumunda ama 16 hafta iznimden düşüyorsa nasıl alayım 🥹 sonrasında çocuğumla kaldığım 1 gün 1 gündür

Tabi işte ben de ona üzülüyorum, yıllık izinle tamamlarım diyorum, aslında erkenden çıkmayı ben de istemiyorum ama eşim izin vermiyor izne ayrıl diye canımı yedi 🥺 korkuyor, evde ol lütfen diyor işte 🥲 izin çok az canım haklısn bu sefer bebem daha 3 aylık olmadan başlamak zorunda kalacağım 32 de çıkarsam neredeyse

Dün de dedik ya kuzu kasım indiriminde bazı şeyler gerçekten güzel düşüyor ama bazıları da böyle 3 kata çekip sonra indirim diyor, bindirimden indirim

Ben de böyle düşünüyorum canım, zaten indirim kovalayacak zamanım da yok aldım çoğu şeyi, biberon falan kaldı da o da acaba ilk etapta kullanır mı kullanılmaz mı nasıl olacak bilmiyorum annem eğer meme almazsa kaşık biberon mu ne dedi onunla vermeye çalışalım diyor, biberon bence kullanma kızım dedi 🤔

Ben de böyle düşünüyorum canım, zaten indirim kovalayacak zamanım da yok aldım çoğu şeyi, biberon falan kaldı da o da acaba ilk etapta kullanır mı kullanılmaz mı nasıl olacak bilmiyorum annem eğer meme almazsa kaşık biberon mu ne dedi onunla vermeye çalışalım diyor, biberon bence kullanma kızım dedi 🤔
Canım ben de mama kaşığı aldım. Eve hastanede emmezse insülin enjektörleri ile veriyoruz dedi. Evde de süt kaşığı kullanırım deneme yaparken. Ne olur ne olmaz diye bir tane de comotomo biberon aldim

31+6 dan merhaba 37. haftaya kadar rapor aldım 5 hafta sonra izne ayrılıyorum tasınma telasları vs. düzensizlikten dolayı su iki hafta iyi beslenememisim kendim kilo almışım haftasına gôre kilosu biraz düsük dedi iki hafta sonra tekrar gidicem sütlac ceviz günde bir önerdi doktorum sizin de önerileriniz varmı proteinden zengin bebisi besleyecek alternatifler kilosu 1600 ama haftasına göre internette durymu normal
ben anlamadım sanırım
bebis bir kac gün önden gidiyor diye öyle yorumladı
Allah'ım bu doktorlar niye böyle Yarabbi 30. Haftada 1500 için bana iri bebek dikkat et dedi korkuttu 31 de 1600 e küçük diye korkutuyorlar hepsi ayrı kafadan yani bence korkma ama beslenmene dikkat et muz meyve ye bol bol tahinle pekmez de aldırır diyorlar cnm

O sırada her teneffüs asansör kullanan ben 🤣
Gayet yeterli 🤣😂

Atarım aşkom

Ay ben hamileliğin sonlarında o sıcağı hiç çekemem valla 😅 yürüyüşe düzenli çıkmıyorum kuzu ben zaten haftada 4-5 kere dışarı çıkıyorum o sayılır mı 😃 birde pilates topuyla haşır neşirim 😅
Tam olarak haşır neşirliğin 2 kere zıplamak mı😂😂

Eşimde diyor doğumdan sonra geçer dimi gruptaki arkadaşlarında varmı diyor😂😂😂😂 bende bu zaten bende hep vardı spreyle geçiyordu alerji için olanla ama şu an yapamıyorum o yüzden ekstra göze çarpıyor 😂😂😞😞 kanka burnumu çek çek kulağıma zarar verecem diye korkuyorum 🫠🫠
Selam kızlar
Bende de fena burun tıkanıklığı var gece ağzım açık uyuyorum resmen nazal nem kullanıyorum ama yok ne fayda.sabah kalknca açılsın diye öyle bi sümkürüyorum ki burnumu kanatıyorum.hiç olmazdım ben böyle aleji falan da yok tamamen hamilelikten :(

Selam kızlar
Bende de fena burun tıkanıklığı var gece ağzım açık uyuyorum resmen nazal nem kullanıyorum ama yok ne fayda.sabah kalknca açılsın diye öyle bi sümkürüyorum ki burnumu kanatıyorum.hiç olmazdım ben böyle aleji falan da yok tamamen hamilelikten :(
Aşkım evet ama sümkürürken dikkat et bendede öyle maalesef 😔😔 kulak kristallerini oynatabiliyor muşsun 😔 benimde kanıyordu , 4-5 gündür çok zorlamamaya dikkat ediyorum. Evin nem dereceside iyi bizde 55% ama uyandığımda boğazım sahara çölü sanki

Back
X