Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
inşallah, şu an 8+4 deyim 7 ikende gittim ama kese çok büyük değildi haliyle küçülme yok demişti şimdi küçültük şükür
bi sonrakinde yok olur diye düşünüyorum çünkü 12 haftalıkken gel dedi :(

İnşallah canım, 6. Haftayım ben de, yarın kalp atışı için gideceğim inşallah ağrı hissediyorum ama o tarafımda belli yani gerçekten kist var

Geçmiş olsun canim sana da gercekten bunu yasayinca insanın tüm modu yerle bir oluyor.. evet kullaniyorum fitil canim. Kirmiziydi benimki. Gecen haftada parlak kirmiziydi. Iste dedigin gibi insan rahat edemiyor ki boyle birsey yasayinca. Allahıma emanet yavrularimiz inşallah saglikla kucagimiza alırız 🙏
Sağol 🥰 Amin canım moralini bozma stres yapma yat boşver kalkma aç bi dizi izle vakit geçer

Sağol 🥰 Amin canım moralini bozma stres yapma yat boşver kalkma aç bi dizi izle vakit geçer
Haklisin canim moral bozmamak lazim.. dedigin gibi actim dizi uzandim. Kendimi yormayacagim dinlenecegim. Bana ne iyi geliyorsa onu yapcam hep. Hepimiz bunu yapalım 🙏 sagol canim💗

Birde herkesin mide bulantısı kusması kaçıncı haftada başladı. Ben 5 hafta dayım ama hiçbir belirti yok. Sadece halsizlik var oda progestanın etkisi diye düşünüyorum
Canim herkeste bulanti kusma da olmuyor. Ben 5.haftanin ortasinda mide karismasi yaşıyordum 7.haftaya kada falan sürdü. Kusmadim ama midem karisiyordu. Yani merak etme olmazsa da bulantin :)

Sagol canim.. yok doktorumla komusmadim. Cumartesi yeniden kontrolüm var zaten. Insallah tekrarlamaz kesilip gitmistir de dr.a sormama da gerek kalmaz..
Olabilir canim dr.a gidecegimiz günün gecesi sabaha kadar uyuyamadim stresten.. orda da yine ayni sekilde stresle atesim yuksek bekledim resmen..
Birde biraz ayakta kaldim dün falan.. bana gelmiyor ayakta kalmak anladigim kadariyla. Yatcam hep. Napayim. Gezmeye de cikmayacagim. İnsanın icinden de gelmiyor bi hava alayim diye cikmistim guya pismanim simdi mesela. Yatsana evinde...
Stres yönetimi için yardım almayı düşünebilirsin canım. Sık sık kontrole gidiyorsun eğer kanama alanı olsa doktor mutlaka söylerdi. Kendini iyice eve de kapatma eğer riskli bir durum olduğunu doktor söylemiyorsa yorulmadan arada bir hava almak iyi gelir

Canim bende bilmiyorum denk mi geliyor ne oluyor dr.dan sonra yasiyorum boyle bisey. Artik usg nin iyi gelmedigini düşüneceğim.. ben vajinal muayene olmayi tercih etmiyorum canim hamile iken. Karindan bakiyor, herhangi bir kanama alani yok dedi. Ama 12.haftaya kadar bu tarz kanama lekelenmeler normalmis araştırıyorum sürekli. Bebek yerlestigi icin hala yerlesme kanamasi sürüyormus ve birde bebek tutundukca kilcal damarlarda catlama oluyormus. Yani senin dedigin sey aslinda. Gittigimde konusacagim doktorla bu konuda detayli sekilde.
lekelenmelerin mi oluyor canım ağrıların oluyor mu ? ne yapacağız nasıl yöneteceğiz bu süreci bilmiyorum ama çok üzülüyorum benimde öyle ve ağrılı
senin kahverengi mi ? kalçadan iğne verdi bana birde

Sunsun9 Sunsun9 canım 12.hafta kadın doğumm dr mutlaka seni yönlendirecektir perinatoloğa çünkü 12.hafta organ gelişimi olduğu için perintalog bakıyor her şey yolundamı diye, ikili test falan değil ☺️

Haklisin canim moral bozmamak lazim.. dedigin gibi actim dizi uzandim. Kendimi yormayacagim dinlenecegim. Bana ne iyi geliyorsa onu yapcam hep. Hepimiz bunu yapalım 🙏 sagol canim💗
Canım evet senin kesinlikle çok yorulunca oluyor bencede zaruri olmadıkça çok yorulmamaya çalış, evede tıkanıp kalma ama çıktığındada ne bileyim 15-20 dk yürü çok abartmadan, arabada gez hava al deniz kenarında, sürekli evde olmakta psikolojik olarak yorar seni

ben bugün doktora gittim ve dediklerinizi anlattı adınında ikili tarama olduğunu perinatoloğa gitmem gerektiğini söyledi 11 ile 14 arası, bilmediğim bir şey mi var acaba
Size çok açıklama yapmak istememiş olabilir doktorunuz kafanızı karıştırmamak için, çünkü ikili testi normal kadın doğum dr yapıyor, perinatolog daha detaylı bir izlenim yapıyor, ve iki test karıştırılıyor, benim dr böyle bir açıklama yaptı bana. İkili testte kan testi ve ense kalınlığı ölçülüyor sadece, perinatolog ek olarak yapısal anomali varmı ve organ gelişimi nasıl diye daha detaylı bakıyorlar

Back
X