Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Kızlar selam 8. Hafta randevudan sonra 12. Haftaya çağırdı doktor bir daha .Normal mi sizce çok uzun değil mi ?

peki perinatoloji için bilgilendirme yaptı mı
Beni testler konusunda bilgilendirdi .Fakat benim geçmişte 2 tane anomalili bebek kaybım olduğu için perinatologa gideceğim 12.haftada bana da dua edin tekrar aynı şeyleri yaşamayayım güzel haberler alayım bebeğim sağlıklıdır inşaallah

Arkadaşlar amaaaan hiç söylenen şeyleri kafanıza takmayın, benim de hamilelik haberini duyan hayırlı olsun demeden önce aaa çok erken değil mi ne acelenizdi var kazayla mi isteyerek mi türlü türlü şeyler söylüyorlar, yani mutlu olmak isteyen zaten sizinle mutlu olur ama diğer türlüsü fesat olan da hasetliğinden kudurur😂 bir de bunlar hiç bitmiyor, doğuruyosun mesela emiyor mu mama mi veriyosunn aaa benim bir sütüm vardı duvara fışkırıyordu falanlar neler duyacağız daha neler
O yüzden hiiiiç kafanıza takmayın ben oğlumda online terapi almıştım mesela aşırı takıntılydim ama şimdi tecrübe edindiğim için umursamiyorum bile hiç bir şeyi

Beni testler konusunda bilgilendirdi .Fakat benim geçmişte 2 tane anomalili bebek kaybım olduğu için perinatologa gideceğim 12.haftada bana da dua edin tekrar aynı şeyleri yaşamayayım güzel haberler alayım bebeğim sağlıklıdır inşaallah
Ederiz tabi inşallah sağlıkla ilerleyecek hamileliğin 🫶🏻

ikili tarama için beni yönlendirdi benimde bilgim yok :)
Tarama testlerini yaptırır mıyım bilmiyorum bazen insanı gereksiz strese sokuyorlar gibi geliyor çevremde sonucu riskli çıkıp bebeği sağlıklı doğanlar oldu ama hamilelikleri hep stresli geçti bu sebeple

inşallah vakti geldiğinde bebeğini sağlıkla kucağına alıcaksın canım

Tarama testlerini yaptırır mıyım bilmiyorum bazen insanı gereksiz strese sokuyorlar gibi geliyor çevremde sonucu riskli çıkıp bebeği sağlıklı doğanlar oldu ama hamilelikleri hep stresli geçti bu sebeple
evet öyle olabiliyomuş ben zaten takıntılı biriyim düşüncem biraz, devlette yaptırırm belki

evet öyle olabiliyomuş ben zaten takıntılı biriyim düşüncem biraz, devlette yaptırırm belki
Gebelik sonlandırmayı düşünmedikçe erken öğrenmenin faydası var mı bilmiyorum sonuçta tedavisi yok. Detaylı ultrason yeter gibi geliyor bilmiyorum tabi eksik bilgiyle konuşuyorum sonuçta

Gebelik sonlandırmayı düşünmedikçe erken öğrenmenin faydası var mı bilmiyorum sonuçta tedavisi yok. Detaylı ultrason yeter gibi geliyor bilmiyorum tabi eksik bilgiyle konuşuyorum sonuçta
sonlandırmayı düşünmüyorum bende her şey rabbimden ama doktor diyince napcağımı bilemedim

sonlandırmayı düşünmüyorum bende her şey rabbimden ama doktor diyince napcağımı bilemedim
Yok canım sana demedim zaten. Doktorun bilgilendirmesi normal sonuçta yaptırmak isteyen ya da öncesinde sağlıksız gebelik tecrübesi olanlar yaptırabilir. Belki ben de yaptırırım kararsızım sadece

Çok haklısın canım,hâla insanlara ne kadar değer vermem gerektiğini öğrenemedim://

Vallahi pişman oldum bende ama eşim aradı zaten aramada denmiyor,bundan sonra fazla fedakarlık yapmamaya çalışacağım inşallah

Estağfurullah doğru olabilir çünkü dediğin gibi çok saçmaydı ne yeri ne zamanı bebek haberinde bu mu konuşulur 🤷‍♀️
Seni sevse söylecgi şey bu olmaz Dı canım böyle insanlar benimde hayatımda var bu şekil konuştuklarında anlaki dogru insanlar degiller insan tebrik eder güzel şeylerden bahseder destek olur

Back
X