- 4 Ekim 2024
- 3.229
- 1.558
- 48
- 28
- Konu Sahibi annabelica
- #4.941
Hangisinden canım tuzlu olan mı kavrulmuş olanı mıLeblebi al canım hem bastırıyor hem tok tutuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangisinden canım tuzlu olan mı kavrulmuş olanı mıLeblebi al canım hem bastırıyor hem tok tutuyor
Bende beyaz leblebi işe yaradı canımHangisinden canım tuzlu olan mı kavrulmuş olanı mı
Ben de 8 mayısta gittim sonraki randevu 10 haziran dedi.Kızlar selam 8. Hafta randevudan sonra 12. Haftaya çağırdı doktor bir daha .Normal mi sizce çok uzun değil mi ?
bende bugün gittim beni de öyle çağırdı bende 8+4 üm şu anKızlar selam 8. Hafta randevudan sonra 12. Haftaya çağırdı doktor bir daha .Normal mi sizce çok uzun değil mi ?
peki perinatoloji için bilgilendirme yaptı mıBen de 8 mayısta gittim sonraki randevu 10 haziran dedi.
Hayır yapmadı her gebelikte gitmek gerekiyor mu kipeki perinatoloji için bilgilendirme yaptı mı
Beni testler konusunda bilgilendirdi .Fakat benim geçmişte 2 tane anomalili bebek kaybım olduğu için perinatologa gideceğim 12.haftada bana da dua edin tekrar aynı şeyleri yaşamayayım güzel haberler alayım bebeğim sağlıklıdır inşaallahpeki perinatoloji için bilgilendirme yaptı mı
ikili tarama için beni yönlendirdi benimde bilgim yok :)Hayır yapmadı her gebelikte gitmek gerekiyor mu ki
Ederiz tabi inşallah sağlıkla ilerleyecek hamileliğinBeni testler konusunda bilgilendirdi .Fakat benim geçmişte 2 tane anomalili bebek kaybım olduğu için perinatologa gideceğim 12.haftada bana da dua edin tekrar aynı şeyleri yaşamayayım güzel haberler alayım bebeğim sağlıklıdır inşaallah
Amin inşaallah canım cümlemizin inşaallah çok korkuyorum maalesef .Bayramdan sonra giderim artık benim de 8+3 ama ultrasonda 8+0 dediEderiz tabi inşallah sağlıkla ilerleyecek hamileliğin![]()
Tarama testlerini yaptırır mıyım bilmiyorum bazen insanı gereksiz strese sokuyorlar gibi geliyor çevremde sonucu riskli çıkıp bebeği sağlıklı doğanlar oldu ama hamilelikleri hep stresli geçti bu sebepleikili tarama için beni yönlendirdi benimde bilgim yok :)
O kadar sapmalar normaldir canım benim de 7+1 olması gerekirken 6+0 çıktı ileriki haftalarda o fark kapanıyormuş merak etmeAmin inşaallah canım cümlemizin inşaallah çok korkuyorum maalesef .Bayramdan sonra giderim artık benim de 8+3 ama ultrasonda 8+0 dedi
inşallah vakti geldiğinde bebeğini sağlıkla kucağına alıcaksın canımBeni testler konusunda bilgilendirdi .Fakat benim geçmişte 2 tane anomalili bebek kaybım olduğu için perinatologa gideceğim 12.haftada bana da dua edin tekrar aynı şeyleri yaşamayayım güzel haberler alayım bebeğim sağlıklıdır inşaallah
evet öyle olabiliyomuş ben zaten takıntılı biriyim düşüncem biraz, devlette yaptırırm belkiTarama testlerini yaptırır mıyım bilmiyorum bazen insanı gereksiz strese sokuyorlar gibi geliyor çevremde sonucu riskli çıkıp bebeği sağlıklı doğanlar oldu ama hamilelikleri hep stresli geçti bu sebeple
Gebelik sonlandırmayı düşünmedikçe erken öğrenmenin faydası var mı bilmiyorum sonuçta tedavisi yok. Detaylı ultrason yeter gibi geliyor bilmiyorum tabi eksik bilgiyle konuşuyorum sonuçtaevet öyle olabiliyomuş ben zaten takıntılı biriyim düşüncem biraz, devlette yaptırırm belki
sonlandırmayı düşünmüyorum bende her şey rabbimden ama doktor diyince napcağımı bilemedimGebelik sonlandırmayı düşünmedikçe erken öğrenmenin faydası var mı bilmiyorum sonuçta tedavisi yok. Detaylı ultrason yeter gibi geliyor bilmiyorum tabi eksik bilgiyle konuşuyorum sonuçta
Yok canım sana demedim zaten. Doktorun bilgilendirmesi normal sonuçta yaptırmak isteyen ya da öncesinde sağlıksız gebelik tecrübesi olanlar yaptırabilir. Belki ben de yaptırırım kararsızım sadecesonlandırmayı düşünmüyorum bende her şey rabbimden ama doktor diyince napcağımı bilemedim
Seni sevse söylecgi şey bu olmaz Dı canım böyle insanlar benimde hayatımda var bu şekil konuştuklarında anlaki dogru insanlar degiller insan tebrik eder güzel şeylerden bahseder destek olurÇok haklısın canım,hâla insanlara ne kadar değer vermem gerektiğini öğrenemedim://
Vallahi pişman oldum bende ama eşim aradı zaten aramada denmiyor,bundan sonra fazla fedakarlık yapmamaya çalışacağım inşallah
Estağfurullah doğru olabilir çünkü dediğin gibi çok saçmaydı ne yeri ne zamanı bebek haberinde bu mu konuşulur![]()