- 23 Mart 2016
- 32.103
- 94.834
- 598
- Konu Sahibi annabelica
- #51.821
Benimkilerde 50 :) 3 5 gün giymelikYenidoğan 52 cm değil miydi canım. Benim kızım 51 doğmuştu hastane çıkışı giyebildi. Birkaç kez giyebildik o ayrı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkilerde 50 :) 3 5 gün giymelikYenidoğan 52 cm değil miydi canım. Benim kızım 51 doğmuştu hastane çıkışı giyebildi. Birkaç kez giyebildik o ayrı![]()
Oyy gözün aydın arkadaşımKızlarrrrr 9:55 te kızım dünyaya geldi. Henüz koklayamadım ama durumunun iyi olduğunu söylediler. Bende şimdi kendime gelebildim. Çok panik yaptım, tansiyonum 16ya çıktıçok üşüdüm.ama şimdi biraz daha iyiyim şükür. Henüz uyuşukluğum devam ediyor. Kızımı getirdiklerinde sizede atacağım
![]()
Merhaba canım, tecrübem yok bu konuda ama anlattıklarından yola çıkarak hem o riski göze almazdım hem de aynı anda bebeğimi sağlıkla doğurup miyomlarımdan kurtulma şansım varsa kesinlikle sezaryeni seçerdimKızlar merhaba yorumlarınıza ihtiyacım varşu an 36+4 üz şükürler olsun her şey yolunda bebeğimi normal doğurmak istiyorum fakat çok gazla miyom var bebeğin etrafında doktorum kararı bana bıraktı sezeryan yaparsam milyonlarını alırım dedi normal doğumda bebek dar bir yerden çıkacak miyom sayın çok fazla ve 33 yaşındayım 2 yıl denenler sonucunda hamile kaldım ilerleyen zamanlarda hamile kalmamın zorlaşma ihtimalini göz önünde bulundurmamı istedi. Normal doğum sonrası miyomdan kaynaklı çok fazla kanamamda olabilirmiş. İstersen normal doğum sonrası ameliyatla alırız milyonlarını ama aynı sezeryan gibi olur kapalı yapılan yerlerde var fakat miyom sayın fazla falan dedim kızlar sizce ne yapmalıyım lütfen deneyimli biri varsa bana yol gösterebilir mi
![]()
Canım hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydınn olsunKızlarrrrr 9:55 te kızım dünyaya geldi. Henüz koklayamadım ama durumunun iyi olduğunu söylediler. Bende şimdi kendime gelebildim. Çok panik yaptım, tansiyonum 16ya çıktıçok üşüdüm.ama şimdi biraz daha iyiyim şükür. Henüz uyuşukluğum devam ediyor. Kızımı getirdiklerinde sizede atacağım
![]()
3 yıl geçti. Beni düşündüren karnım hiç yumuşamıyor sürekli sert o sıkıntı yapabilir sanırımCanım dr un yönlendirmelerini dikkate al şuan sancı olmasa bile ilerleyen günlerde seni sıkıntıya sokabilir dr kontrolünde olmakta fayda var. Önceki sezeryanın üzerinden ne kdr zamn geçmişti
Deneyimim yok canım miyomda bildiğim bi konuda değil ama sezeryanla 1 taşla 2 kuş vurmak varken ben olsam hiç düşünmezdim. Sezeryan istememe durumun nedir? Benimde ilk doğumum sezeryan ve inan çok rahat geçirdim öncesi sonrası benim için hep güzeldi. Başta normal yapamayacağım diye ağlarken sonradan iyi ki böyle olmuş dedim.vücudum, sağlağım doktorumun yönlendirmesi ne ise ona göre davrandım sende altında başka bir neden yoksa dr tavsiyesine uy canımKızlar merhaba yorumlarınıza ihtiyacım varşu an 36+4 üz şükürler olsun her şey yolunda bebeğimi normal doğurmak istiyorum fakat çok gazla miyom var bebeğin etrafında doktorum kararı bana bıraktı sezeryan yaparsam milyonlarını alırım dedi normal doğumda bebek dar bir yerden çıkacak miyom sayın çok fazla ve 33 yaşındayım 2 yıl denenler sonucunda hamile kaldım ilerleyen zamanlarda hamile kalmamın zorlaşma ihtimalini göz önünde bulundurmamı istedi. Normal doğum sonrası miyomdan kaynaklı çok fazla kanamamda olabilirmiş. İstersen normal doğum sonrası ameliyatla alırız milyonlarını ama aynı sezeryan gibi olur kapalı yapılan yerlerde var fakat miyom sayın fazla falan dedim kızlar sizce ne yapmalıyım lütfen deneyimli biri varsa bana yol gösterebilir mi
AdChoices
ADVERTISING
Evet sürekli sert olması bencede pek normal değil canım,benimde 9 yıl oldu sezeryanım anlık 2 3 saniye sertleşiyor o bile beni rahatsız ediyor seni düşünemiyorum çok geçmiş olsun hastaneyi ihmal etme3 yıl geçti. Beni düşündüren karnım hiç yumuşamıyor sürekli sert o sıkıntı yapabilir sanırım
Çok teşekkür ederim. Gideyim o zamanEvet sürekli sert olması bencede pek normal değil canım,benimde 9 yıl oldu sezeryanım anlık 2 3 saniye sertleşiyor o bile beni rahatsız ediyor seni düşünemiyorum çok geçmiş olsun hastaneyi ihmal etme![]()
Anladım kuzum içinin rahat olmasına sevindim çok önemliBeybim iki doktora paralel gidiyorumbu biraz daha tahliller vs konusunda dikkatli takip ediyor icim rahat ediyor
![]()
Geçmiş olsun canımmm bebeğini getirirler yanına hemen görürsün inşallahKızlarrrrr 9:55 te kızım dünyaya geldi. Henüz koklayamadım ama durumunun iyi olduğunu söylediler. Bende şimdi kendime gelebildim. Çok panik yaptım, tansiyonum 16ya çıktıçok üşüdüm.ama şimdi biraz daha iyiyim şükür. Henüz uyuşukluğum devam ediyor. Kızımı getirdiklerinde sizede atacağım
![]()
Çok sağol canım, insan anneliğin ne kadar zor bir duygu olduğunu öyle durumlarda anlıyor. Allah hiçbirimize acı yaşatmasınOyçok geçmiş olsun canım okuyunca içim cız etti çocukluk kazalarından çok korkarım
Allah korumuş,sende korkmuşsun çok çok geçmiş olsun
Herkes normal doğumdan sonra daha rahat edeceğimi söylüyor bilmiyorumDeneyimim yok canım miyomda bildiğim bi konuda değil ama sezeryanla 1 taşla 2 kuş vurmak varken ben olsam hiç düşünmezdim. Sezeryan istememe durumun nedir? Benimde ilk doğumum sezeryan ve inan çok rahat geçirdim öncesi sonrası benim için hep güzeldi. Başta normal yapamayacağım diye ağlarken sonradan iyi ki böyle olmuş dedim.vücudum, sağlağım doktorumun yönlendirmesi ne ise ona göre davrandım sende altında başka bir neden yoksa dr tavsiyesine uy canım![]()
Canım sertlik geçmiyor mu bir süre sonra? Hepimizde oluyor sertleşme ama, daha mı sık sende yoksa sürekli mi?Evet canım gittim doktora. Nstye bağladı sancı çıktı mı bilmiyorum ama oturduğum yerde yenidoğan yoğun bakım yok merkeze araştırmaya ya da şehir hastanesine git bugün dedi.
Sanırım sancı yok ya da bir iki defa çıktı bilmiyorum ama karnım çok sert doktor da sert olduğu için sancın çıkabilir dedi. Bir de önceki doğumum sezaryen bu karnımın sertliği dikişlere zarar verebilirmiş bunu da ilk defa duydum. Ne yapsam bilemiyorum
Canım benim de hiç tecrübem yok miyomla ilgili ya da doğumla ilgili ama çevremde sezeryanla miyomu temizlenen arkadaşlarım oldu. doktorunun anlattıklarına bakarsan ben olsaydım sezeryanı tercih ederdim tabi ki bu tamamen sana kalmış bişey çoğunluk normalden sonra rahat toparlanıldığını söylüyor ama çocuğun dar bi yerden çıkacağını söylemiş bu da doğum anında belki bi riske neden oluyor olabilir, normalde kanaman fazla olabilir demiş belki o kanama miyom kaynaklı ağrın olursa o falan da zorlaştırabilir. Bir de ilerde de çocuk düşünürsen düşünmesen dahi sonuçta miyomların bi yerde alınması şart haline gelicek yine ameliyat olucaksın o yüzden bi seferde çıkarıp bebeğine de en az riskle kavuşman bana daha mantıklı geldi açıkcası. Yine de hangisi hayırlıysa ve senin içine siniyorsa o olsun. Çevrendekiler keyfi sezeryana karşı böyle bi yorum yapıyolardır belki ama burda bi çok arkadaşımız sağlık sorunları nedeniyle sezeryan oluyor/olacak. Normal bile başlasa sezeryana dönme ihtimali yine oluyor. Senin riskin ve sonrasındaki durumun göz önünde bulundurulduğunda bunu yaşamayan kişilerin çok yorum yapıp da seni etkilemesine izin verme bence sonuçta öncelik sizsinizHerkes normal doğumdan sonra daha rahat edeceğimi söylüyor bilmiyorum![]()
Çok şükür kuzum sen de kavuştun yavruna. Sağlıkla büyüsün bahtı güzel olsun güzeller güzelininKızlarrrrr 9:55 te kızım dünyaya geldi. Henüz koklayamadım ama durumunun iyi olduğunu söylediler. Bende şimdi kendime gelebildim. Çok panik yaptım, tansiyonum 16ya çıktıçok üşüdüm.ama şimdi biraz daha iyiyim şükür. Henüz uyuşukluğum devam ediyor. Kızımı getirdiklerinde sizede atacağım
![]()
Gözün aydın cnm Rabbim analı babalı büyütsün inşallahKızlarrrrr 9:55 te kızım dünyaya geldi. Henüz koklayamadım ama durumunun iyi olduğunu söylediler. Bende şimdi kendime gelebildim. Çok panik yaptım, tansiyonum 16ya çıktıçok üşüdüm.ama şimdi biraz daha iyiyim şükür. Henüz uyuşukluğum devam ediyor. Kızımı getirdiklerinde sizede atacağım
![]()
Benim teyzemde 40 yaşındaydı 3 sene önce milyonları vardı ve doktorlar ona hamile kalmasını ve normal doğumla hepsinin temizleneceğini söylediler o da doktorları dinliyerek doğum yaptı ve kurtuldu tabi bu diyen Türkiye doktorları değil Avusturya da ki yabancı doktorlar söyledi buradaki doktorların düşüncesini bilemem cnmKızlar merhaba yorumlarınıza ihtiyacım varşu an 36+4 üz şükürler olsun her şey yolunda bebeğimi normal doğurmak istiyorum fakat çok gazla miyom var bebeğin etrafında doktorum kararı bana bıraktı sezeryan yaparsam milyonlarını alırım dedi normal doğumda bebek dar bir yerden çıkacak miyom sayın çok fazla ve 33 yaşındayım 2 yıl denenler sonucunda hamile kaldım ilerleyen zamanlarda hamile kalmamın zorlaşma ihtimalini göz önünde bulundurmamı istedi. Normal doğum sonrası miyomdan kaynaklı çok fazla kanamamda olabilirmiş. İstersen normal doğum sonrası ameliyatla alırız milyonlarını ama aynı sezeryan gibi olur kapalı yapılan yerlerde var fakat miyom sayın fazla falan dedim kızlar sizce ne yapmalıyım lütfen deneyimli biri varsa bana yol gösterebilir mi
AdChoices
ADVERTISING
Sürekli sert karnım bugün sadece 2 defa falan yumuşak olduCanım sertlik geçmiyor mu bir süre sonra? Hepimizde oluyor sertleşme ama, daha mı sık sende yoksa sürekli mi?
Sağol canım amin inşallahAzraemre canım benim, sağlıkla doğumunu yaptın gözünüz aydın bebeğiniz artık dünyaya geldi Allah analı babalı büyütsün inşallah
![]()
bir an önce Civan bey adı gibi toparlanıp annesine kavuşacak inşallah
![]()
Herkesin ne dediği değil senin özel durumların önemli canım. Sezeryan bir heyecan değil hayat kurtarıcı operasyondur sen şimdi vajinal doğum yapsan riskleri saydığın gibiyse nasıl rahat edeceksin ki? Önce kendi ve bebişin sağlığı sonrası sonra..Herkes normal doğumdan sonra daha rahat edeceğimi söylüyor bilmiyorum![]()
Rabbim tez zamanda kavuşmanızı nasip etsin cnm gözün aydın![]()
Dualarımız sizinle canım tez zamanda bebeğinde küvözden çıkacak inşallah![]()
Sağolun kızlar amin inşallahCanımm en kısa zamanda bebişinle buluşacaksın inşallahyoğun bakımda hemencecik toparlayıp annesinin kucağına gelecek
Çok çok geçmiş olsun canım yaa gerçekten anlık oluyor galiba önlemek kolay değil böyle kazaları
Hadi sağlıkla gelsin minişinn
Maşallahhh deniz kuzusudoktor değiştirdin galiba kuzum memnun musun doktorundan
Canım kıyafetteki boy omuzdan ayağa ölçülüyor o yüzden endişelenme olur kıyafetler ama kısa süre giyer
Bak canim boyleAy çok az kalmış, benimki de 25 ya da 26 kasımda olacak. Dediğin şeyi az önce denedim attım ama bacaklarımın ortası boşluk kaldı dümdüz yapamadım bacakları. Doğru anladıysamnasıl yapılıyor görsel atsana
![]()