• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    209
Evet canım aynı doktor
Hep bir hafta önde giderdi zaten bebeğim, ama bugünki farka kendisi bile şaşırdı.
Ben vajinal doğuma engel olur mu diye sorunca “2 hafta sonra kontrole geldiğinde kafası belki haftasıyla uyumlu olabilir, şimdiden doğum şeklini bilemeyiz” dedi.
Canım doktorlar hep en kötüsünü söyler. Sorun yok diyorsa bence yoktur kalbini ferah tut ❤️

Kızlar yapı krediden kartopu setini alan oldu mu. Burada kim paylaştı hatırlamıyorum. Bebeğin doğum tarihini istiyor. İlk kızımı girdim ama 3 yaşından küçük diye otomatik olarak 0-3 yaş setini veriyor. Ben 3-6 yaş setini istiyorum nasıl yapabilirim acaba
Ben benim doğmayan bebiş için 0-3 yaş set istedim, sallamasyon doğum tarihi girdim hatta Balıkesir şubesine ulaşmış ama ben gidip alamadım 🥹

Ben benim doğmayan bebiş için 0-3 yaş set istedim, sallamasyon doğum tarihi girdim hatta Balıkesir şubesine ulaşmış ama ben gidip alamadım 🥹
Kızlaar ben kaçırmışım nasıl başvuru yapıyrouz ileri dönük doğum tarihi yazıp da seti alabiliyor muyuz?

Kızlaar ben kaçırmışım nasıl başvuru yapıyrouz ileri dönük doğum tarihi yazıp da seti alabiliyor muyuz?
Yok ileri tarih kabul etmiyor ben o yüzden bebeğim doğmuş gibi bi tarih girdim, doğumdan sonra merkeze gidip seti almaya fırsatım olmaz diye 🫠
yarınlara kartopu sitesine giriyorsunuz kayıt olduktan sonra 60 adet videoyu izlemenizi istiyor, sonrasında set alma hakkı veriyor. O setler seçtiğiniz banka şubesine 1 ayda ulaşıyor kimlik göstererek seti alabiliyorsunuz.

Yok ileri tarih kabul etmiyor ben o yüzden bebeğim doğmuş gibi bi tarih girdim, doğumdan sonra merkeze gidip seti almaya fırsatım olmaz diye 🫠
yarınlara kartopu sitesine giriyorsunuz kayıt olduktan sonra 60 adet videoyu izlemenizi istiyor, sonrasında set alma hakkı veriyor. O setler seçtiğiniz banka şubesine 1 ayda ulaşıyor kimlik göstererek seti alabiliyorsunuz.
Aaa şubeye mi teslim oluyoor

Eklentiler

• IMG_2626.webp
    IMG_2626.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 30
Ben teslim aldım kızlar bende tarihi yakın tarih yaptım sistemden baktı onayladı verdi kimlik falan istemedi

Eklentiler

• F916E1B2-E3C3-47D8-8E8F-2DF9A40E9C1B.webp
    F916E1B2-E3C3-47D8-8E8F-2DF9A40E9C1B.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 20
kızlar uyku setini ne aldınız? bu beşiklerin korkuluklarını koruyan pedli kumaşlar oluyor ya da örgülü, onları nasıl tercih ettiniz? ben pek beğenemedim trendyoldan baktıklarımı

Canım doktorlar hep en kötüsünü söyler. Sorun yok diyorsa bence yoktur kalbini ferah tut ❤️
Canım cevap yazdığın için sağol daha iyiyim şimdi🤗❤️ biraz araştırdım forumlarda, kafanın önde gitmesi tek başına bir şey ifade etmiyormuş. Ayrıca ölçümler de hafta ilerledikçe yanılma payı daha fazlaymış. Eşime koca kafalı derlermiş küçükken, doktorun dediği gibi genetik galiba…

mega daha yakın olduğu için megaya gidicem ama doktora henüz karar vermedim kime gidiyordunuz acaba
songül yılmaz canım bende tavsiyeyle gitmiştim rastgele değil işinin ehli bi doktor mesela bazı zor dönemler geçirdim ama çok sakin karşıladı abartmadan olabilcek durumlar derdi hep sağ olsun şimdi işte doğumu bekleme zamanımız geldi bile🥲

songül yılmaz canım bende tavsiyeyle gitmiştim rastgele değil işinin ehli bi doktor mesela bazı zor dönemler geçirdim ama çok sakin karşıladı abartmadan olabilcek durumlar derdi hep sağ olsun şimdi işte doğumu bekleme zamanımız geldi bile🥲
Teşekkür ettim bakayım bende, çok az kaldı zaten 🥹

Back
X