• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    211
Yani bu tip nst ile 4 hafta geçirmişliğim var ondan öyle dedim ama açılma eşlik ederse kısa sürede doğum olur🥰
Oo maşallah, benim 4 haftam da kalmadı da olsun demek ki acil durum değil 🥰 açılmaya bakar birazdan herhalde, ama hiç açılmış gibi hissetmiyorum 😅

Ya ben günde 5 lt falan su içiyorum 😅 hiç hissetmedim sancı olarak. Normal hareket gibiydi hep. Ki sertleşmem çok olur rahatsız eder, onun gibi bile değildi. Sıra bekliyorum meraktan çatlayacağım ben de 😇
Benimde dün düzensiz kasılmalarım çıktı nstde 86 ya kadar. Sadece sertleşme hissettim ki onu evde de hep hissediyorum zaten. Doktor bir problem yok deyip gönderdii. Seninde açılma yoksa gönderir muhtemelen canımm çıkınca yaz mutlakaa:KK24:

Kızlar merhaba, magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz? Doktorum sürekli devletin karşıladığı ilaçları yazmakta ısrarcı o sebeple ben magvital kullanıyordum. Ama eczacı kuzenim ocean extramag veya magnimore all day alabileceğimi bunların emilim ve faydalanımlarının çok daha fazla olduğunu söyledi. Siz bu dediklerimi kullanıyor musunuz veya ne kullanıyorsunuz?
Benim doktorum MagniFem önermişti ağrılarımı baya hafifletti memnundum canım

Ay kızlar kuzenimle konuştum kızını 4350 gram, 56 cm, oğlunu 3600 57 cm doğurmuş 😱 50 cm hastane çıkışları aramızdan ayrıldı😂😂
Oha bebiştteki boya maşallah diyim dur gözüm değmesin bende 53 yaptım doğum ama buna kısa dedi bakalım 😂 ikinci 48 cm şuan

Kızlarr ben NST deyim şu an. Sancı 100 lere vuruyor dedi ama bende tık yok. Düzensizmiş gerçi daha göremiyorum ekranı ama, bakalım doktor ne diyecek bugün doğumu konuşacağız sanırım çok he
Ay çok heyecanlı haber ver bize aşko sende Kasımda doğum yapanlar kervanın katilican sanırım 🫣😍

Benimde dün düzensiz kasılmalarım çıktı nstde 86 ya kadar. Sadece sertleşme hissettim ki onu evde de hep hissediyorum zaten. Doktor bir problem yok deyip gönderdii. Seninde açılma yoksa gönderir muhtemelen canımm çıkınca yaz mutlakaa:KK24:
Açılma yok sanırım alttan kontrol etti, normal doğum yapabilirsin dedi sadece. NST için de önemli değil o şu an dedi
O hissedilmiyor ki🙈 ama adet sancısı gibi bel sırt ağrısı var mı
😂 yok kuzum bel ağrısı yok, daha gelmemiş
ayy noluyor noluyor😍😍😍
Aşko sıkıntı yokmuş daha doğurmuyorum 😅
E erkekbebek kız doğuruyon mu?

biz aynıyız ya panik yaptım🤣
Hahaha 😂😂 daha gelen giden yok merak etme 😇
Ay çok heyecanlı haber ver bize aşko sende Kasımda doğum yapanlar kervanın katilican
Gün vermedi ama kasım bitmesine daha çok var 😇 Doktorum da her an olabilir artık gibi mesaj verdi 🥰

Back
X