- 5 Haziran 2021
- 5.625
- 21.588
- 298
- Konu Sahibi annabelica
- #5.261
Büyük ihtimal benim kesede fasulye gibiydi seninki nasılKanka 3-4 hafta sonra tam burda buluşalım merak ettim şimdi nasıl sen benden önce öğrenirsin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük ihtimal benim kesede fasulye gibiydi seninki nasılKanka 3-4 hafta sonra tam burda buluşalım merak ettim şimdi nasıl sen benden önce öğrenirsin![]()
Sesi bazen çok iyi almayabiliyormus o yüzden stres yaptırıyor diye duydum. Bulaşma bence
Kanka benim değişik ya atayım şimdiBüyük ihtimal benim kesede fasulye gibiydi seninki nasıl![]()
Modelleri var inanamazsın hız şekil renk vsAman Allahımbirde peşin fiyatına 3 taksit diyor kız
İyi bari düşündüğümden daha erken öğrenicemDevlette dogduktan sonra çıkıyor![]()
7 aycık kaldı bişey değilİyi bari düşündüğümden daha erken öğrenicem![]()
Hadi bakalım bekliyorum3 hafta sonra bulacam seni aşkım11 haftalık ultrasonumla
![]()
Ay yok hayatım durdumSesi bazen çok iyi almayabiliyormus o yüzden stres yaptırıyor diye duydum. Bulaşma bence![]()
Senin bebek çok mu hareketli sen mi hareketlisin anlamadım benim kese yusyuvarlak aynı duruyor her ultrasondaKanka benim değişik ya atayım şimdibir fasulye bir yuvarlak kenardan patlatılmış balon gibi
değişik ama farklı haftalar tabi
Ayyy kıyamam onaKanka benim değişik ya atayım şimdibir fasulye bir yuvarlak kenardan patlatılmış balon gibi
değişik ama farklı haftalar tabi
O chatgpt bulacam kız çıkarsa banada erkek dediChat gpt bana erkek dedi kesenin yerine göre ama bana göre kese ortada duruyor11-12 haftalarda nubtan tahmin ediyorum ama çok iddialı değilim
ama senin kız olabilir gibi hissediyorum
![]()
Sayılı gün çabuk geçer napalim ya. Ben de boynu bükük sizin bebeklerin cinsiyetine sevinirim artık7 aycık kaldı bişey değil![]()
Kanka makineye suç atacam kurtarmicak herhaldeSenin bebek çok mu hareketli sen mi hareketlisin anlamadım benim kese yusyuvarlak aynı duruyor her ultrasonda![]()
Bizimkilerden tahmin yürütürüz seninki içinSayılı gün çabuk geçer napalim ya. Ben de boynu bükük sizin bebeklerin cinsiyetine sevinirim artık![]()
Sinavlarda aynı şıkkı işaretleyerek salla derler ya onun gibi herkese erkek deyince tutturma ihtimali artıyorO chatgpt bulacam kız çıkarsa banada erkek dedi![]()
Gerçekten öyle canım her kalp atışını duyduğumda ağlıyorumAyyy kıyamam onamaşallahhh ya mükemmel bişey
![]()
aşkım yazılımında elon musk kesin “sen türklere erkek de senden iyisi yok “ demiş gpt’yeSinavlarda aynı şıkkı işaretleyerek salla derler ya onun gibi herkese erkek deyince tutturma ihtimali artıyor![]()
O zaman baya zıpır bir bebek geliyor kesenin içinde zıplayıp duruyor sankiKanka makineye suç atacam kurtarmicak herhaldebebek olabilir aşkım ben biraz daha sakinim diye biliyorum kendimi
![]()
Hahah o da mümkünaşkım yazılımında elon musk kesin “sen türklere erkek de senden iyisi yok “ demiş gpt’ye![]()
Babasına çeken huyu kurusunO zaman baya zıpır bir bebek geliyor kesenin içinde zıplayıp duruyor sanki![]()