Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Canım selam, progestanın her türlüsünü kullanıyorum ben her gün, kalçadan iğne, fitil, göbekten iğne, ama bende mutfakta bir saat oturmadan ayakta durursam belimi adalardan toplamaya giderim bendede oluyor , her 15 dk bir 2 dk uzan canım daha rahat edersin
Uzanınca iyi evet hep dinlenme modunda olmam gerekiyor yoksa dediğin gibi bel iptal 😪

Amin inşallah çok teşekkür ederim, sağolun.. hiç uyuyamadım, bu gece o kadar uzun sürdü ki benim için.. inşallah iyi haberler alırım da, kendimi boşa üzmüşüm derim. Ama dün alttan muayene olduğumdan dolayı mı bilmiyorum kahverengi akıntım arttı, arada küçük küçük pıhtılar olacak şekilde. Ümitlenmemem lazım galiba.
lütfen kötü düşünme iyi haberlerini bekliyoruz

Kızlar ben her gün takip ediyorum burayı ama hep gece yatağa girince okuyabiliyorum ve okuduğum mesajlara vereceğim konular kapanmış olduğu için geriden almıyorum 😂 hepinizin adından sürece hakimim yazmıyorum diye pek aktif gözükmüyor olabilirim ama seviyorum burayı. Hepimizin çok güzel haberler alacağı doktor kontrollerimiz olsun sağlıcakla bebeklerimize kavuşalım inşallah ♥️

Ay gerçekten kızlar bende kasım grubuna bir göz attım onlar baya aktifler, neyseki herkesin 2 hafta sonra toparlanıp kendine geleceğine inanıyorum 😂

Ben özel muayeneye gidiyorum doktorum anlaşmalı olduğu hastaneyi değiştirmiş Ataşehir Acıbadem ile anlaşmış. Muayene ücreti de 2000 ₺ idi bu haftadan itibaren 3500 ₺ ye çıkartmış. Doğum ücretini sorduğumda Normal doğum 100.000 sezeryan 130.000 gibi bir fiyat verdi hastane ve doktor parası içinde.
Acıbademe kontrole giden bi kaç kişi vardı oradaki muayene ve doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı? Eğer ki orada devam edeceksem doktoru da ordan seçip hastane ve doktor aynı ortamda olsun isterim. Fiyat olarak hangisi avanyajlıysa öyle ilerlemek isterim ama doktorumdan da çok memnunum 30-40 dk muayene ediyor her şeyi açıklıyor her soruyu çekinmeden sorabiliyorum eşimi de alıyor yanıma kontrollerde

Ben özel muayeneye gidiyorum doktorum anlaşmalı olduğu hastaneyi değiştirmiş Ataşehir Acıbadem ile anlaşmış. Muayene ücreti de 2000 ₺ idi bu haftadan itibaren 3500 ₺ ye çıkartmış. Doğum ücretini sorduğumda Normal doğum 100.000 sezeryan 130.000 gibi bir fiyat verdi hastane ve doktor parası içinde.
Acıbademe kontrole giden bi kaç kişi vardı oradaki muayene ve doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı? Eğer ki orada devam edeceksem doktoru da ordan seçip hastane ve doktor aynı ortamda olsun isterim. Fiyat olarak hangisi avanyajlıysa öyle ilerlemek isterim ama doktorumdan da çok memnunum 30-40 dk muayene ediyor her şeyi açıklıyor her soruyu çekinmeden sorabiliyorum eşimi de alıyor yanıma kontrollerde
Canım bende ataşehir Acıbademe gidiyorum 🥰 doktorum parvana seyidova ve çok memnunum, acıbademde geçerli sigortan varsa muayene 3000, yoksa 8000 🙁 bizde doğum fiyatı aldık liste verdiler ama maalesef o fiyat temmuza kadar geçerli temmuzda zam gelecek dedi, ve önceden ödeme yapamıyorsun, doğum yaptığın gün fiyat neyse onu ödüyorsun, birde paket yok her gittiğinde her işleme ayrı ödeme yapıyorsun bu liste sadece doğum fiyatı, yani temmuzdada en 30% zam olur ona göre hesapla sen

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    82,1 KB · Görüntüleme: 50
Chat gpt bana erkek dedi kesenin yerine göre ama bana göre kese ortada duruyor 🤣 11-12 haftalarda nubtan tahmin ediyorum ama çok iddialı değilim 😀 ama senin kız olabilir gibi hissediyorum 🥰
Ayyy hadi inşallah öyledir gönlümdeki kız 🥹🤗 Bide böyle çok kusma bulantım olunca bi heves ettim acaba kız olabilir mi diye 🤭 eşimin tarafı da hep erkek kız olursa mucize olur diyor eşim 🫠

Ayyy hadi inşallah öyledir gönlümdeki kız 🥹🤗 Bide böyle çok kusma bulantım olunca bi heves ettim acaba kız olabilir mi diye 🤭 eşimin tarafı da hep erkek kız olursa mucize olur diyor eşim 🫠
Allah gönlüne göre versin canım sağlıkla gelsin. Ama sanki ilk gebeliğin de bulantılı olmuştu senin. Bulantıyla ilgisi yok bunun sanki 🙃

Allah gönlüne göre versin canım sağlıkla gelsin. Ama sanki ilk gebeliğin de bulantılı olmuştu senin. Bulantıyla ilgisi yok bunun sanki 🙃
Evet ya şaka maka yapıyoruz ama gerçekten bulantıyla ilgisi yok, birebir tanıdığım arkadaşım perişan hamilelik geçirdi, bulantı çıkarma gözleri resmen içe çöktü, bebeği erkek 🤩🤩🤩

Back
X