• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Kızlar tek tek yazamadım, teşekkür ederim hepinize ❤️ sabah 7.24 te doğdu oğlum, ben de 8.30 gibi çıktım ama maalesef kavuşamadık henüz. Ameliyathanede gördüm bir tek, eşim de kucağına almış ama hemşire odasında hala, çocuk doktoru geldi, nefesi hızlıymış ve inlemesi varmış. Röntgen çekildi temiz ama enfeksiyon için kan bakılacak. Süt sağ dedi ama benim çok ağrım var henüz sağamadım :( enfeksiyon olursa bir hafta en az tedavi edilecek, umarım değildir. Dualarınızı bekliyorum 🌺
canım Maşşallah İnşanlah kavuşursun bir an önce bebeğine üzme kendini 🙏🏻rabbim şifa versin İnşanlah

Kızlar benim de yarın doğumum var sabah yatışim yapilcak, içimde hem mutluluk hem üzüntü hem stres ve korku var ama bir an önce doğurup oğluma kavuşmak istiyorum. Son 3 gündür burun tıkanıklığından dolayı oturarak uyuyorum resmen. Arkamda oğlumu bırakıp gideceğim onun burukluğu var üstümde umarım kardeşini çok sever ilk gördüğünde ne tepki vercek merak ediyorum. Gözlerim bugün hep dolu dolu oğlum sanki hissediyor gibi iki gündür gelip sarılıyor bana. Umarım hepimizinki güzel geçer 🩷
İnşallah sağlıkla kolaylıkla kavuşun yavrunuza. Oğlunuz kaç yaşında, bende en çok kizimi bırakıp gideceğim diye geriliyorum ama inşallah sağlıkla yanlarina gelelim de, onlarda birbirlerine ilerde en yakın arkadaş olacaklar

İnşallah sağlıkla kolaylıkla kavuşun yavrunuza. Oğlunuz kaç yaşında, bende en çok kizimi bırakıp gideceğim diye geriliyorum ama inşallah sağlıkla yanlarina gelelim de, onlarda birbirlerine ilerde en yakın arkadaş olacaklar
Bende kızımdan dolayı en çok strese giriyorum nasıl olacak kırılacak mı üzülecek mi diye. Düşündükçe ağlayasım geliyor 🥺

Kızlar tek tek yazamadım, teşekkür ederim hepinize ❤️ sabah 7.24 te doğdu oğlum, ben de 8.30 gibi çıktım ama maalesef kavuşamadık henüz. Ameliyathanede gördüm bir tek, eşim de kucağına almış ama hemşire odasında hala, çocuk doktoru geldi, nefesi hızlıymış ve inlemesi varmış. Röntgen çekildi temiz ama enfeksiyon için kan bakılacak. Süt sağ dedi ama benim çok ağrım var henüz sağamadım :( enfeksiyon olursa bir hafta en az tedavi edilecek, umarım değildir. Dualarınızı bekliyorum 🌺
Gözünüz aydın güle güle büyütün, bir an önce sağlıkla kavuşun

Bende kızımdan dolayı en çok strese giriyorum nasıl olacak kırılacak mı üzülecek mi diye. Düşündükçe ağlayasım geliyor 🥺
Kaç yaşında kızınız? Doğuma giderken söyleyecek misiniz doğuma gidiyorum diye, kafamda o kadar çok soru işareti varki, ne olacak nasıl olacak, hastaneye gelecek mi sonra vb, demekki ikincilerde böyle oluyormuş.. kızım 3.5 yaşında ama dün ağladı mesela ben memenden süt içeceğim niye benim sütüm bitti, kardeşiminki gelince onu da ben içeceğim diye, nasıl davranacağımı da bilemiyorum artık

Kaç yaşında kızınız? Doğuma giderken söyleyecek misiniz doğuma gidiyorum diye, kafamda o kadar çok soru işareti varki, ne olacak nasıl olacak, hastaneye gelecek mi sonra vb, demekki ikincilerde böyle oluyormuş.. kızım 3.5 yaşında ama dün ağladı mesela ben memenden süt içeceğim niye benim sütüm bitti, kardeşiminki gelince onu da ben içeceğim diye, nasıl davranacağımı da bilemiyorum artık
5 yaşında sürekli beni daha mı az seveceksiniz kardeşimle daha mı çok ilgileneceksiniz diye üzülüyor. Ben doğacağı günü söylemeyeceğim ani bir şey gelişmezse rutinde okula göndereceğim doğum gerçekleşip biraz toparladığımda babası okuldan alıp hastaneye getirecek fazla acı çektiğimi görmesini istemiyorum:/

5 yaşında sürekli beni daha mı az seveceksiniz kardeşimle daha mı çok ilgileneceksiniz diye üzülüyor. Ben doğacağı günü söylemeyeceğim ani bir şey gelişmezse rutinde okula göndereceğim doğum gerçekleşip biraz toparladığımda babası okuldan alıp hastaneye getirecek fazla acı çektiğimi görmesini istemiyorum:/
Yaaa kuzuuum,neleri düşünüyorlar.. Bende ilk gelmesini o halde görmesini istemem sonrasını da bilmiyorum. Okula gitmesi artı olmuş sizin için, orda vakit geçirir o sürede, inşallah doğum sonrası da çabuk toparlanırız da yavrular bizi iyi görür

Yaaa kuzuuum,neleri düşünüyorlar.. Bende ilk gelmesini o halde görmesini istemem sonrasını da bilmiyorum. Okula gitmesi artı olmuş sizin için, orda vakit geçirir o sürede, inşallah doğum sonrası da çabuk toparlanırız da yavrular bizi iyi görür
İnşallah ya🙏🏻 valla her şey ikinci planda tek düşündüğüm bu süreci en yumuşak nasıl geçirebilceğimiz.. sürekli kucağımızda ya da emzirirken gördüklerinde nasıl olur kafam karışık. Allah yardımcımız olsun🙏🏻

Oğlum 21 aylık yani daha küçük ama bir yandan da diyorum ki kıskançlıği.bilmiyor ya anlamaz herhalde diyorum artık yaşayıp göreceğiz canım

Maşaallah grup Kasım Anneleri olmuş 💞 bebişine kavuşan herkesiii tebrik ediyorum🙏🏻 Allahım hepsine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin🙏🏻 Düzenli takip edemesemde zaman zaman hep girdim okudum forumu 🙆🏻‍♀️ bugün doğumu olan arkadaşlarımı da kutlarım destina biran evvel yoğunbakımdan da çıkar inşallah bebişimiz 🍀
Bende doğumu Aralığa kalan sınırlı kişilerdenim bu hafta itibariyle doğumu başlatacak hareketlere başlamamı söyledi doktorum 40. Haftaya kadar da gelmez ise sezeryan daha fazla beklemiyormuş doktorum, zaman daraldıkca stresim de çok çok arttı 😬

Kızlar kusura bakmayın yaaa yazamadım 🥹 annelik yapmaya çalışıyorum 🥹
Şükürler olsun yavrum doğdu 2500 gr doğdu şimdi yanımızda şükürler olsun 🙏🥰💙💙
Çok minnacık size anlatamam🥹mesajları okuyamadım en kısa zamanda size yeniden yazmaya da çalışacağım.
Sütüm henüz gelmedi tam anlamıyla birde küçük ve zayıf doğunca direkt mamaya başladık. Aç kalıyor çünkü. Sağdım ama henüz gelmiyor hemşireler ebeler 5 güne kadar dahi gelmeyebilir merak etmeyin dese de anne yüreği işte.
Rabbim hepinize sağ salim yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin innnşallahh.
Oğlumun hepinize selamı var 🥰💙🫠
Yazan soran herkese teşekkür ediyorum ❤️❤️

Çok minnacık size anlatamam🥹mesajları okuyamadım en kısa zamanda size yeniden yazmaya da çalışacağım.
Sütüm henüz gelmedi tam anlamıyla birde küçük ve zayıf doğunca direkt mamaya başladık. Aç kalıyor çünkü. Sağdım ama henüz gelmiyor hemşireler ebeler 5 güne kadar dahi gelmeyebilir merak etmeyin dese de anne yüreği işte.
Rabbim hepinize sağ salim yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin innnşallahh.
Oy canım valla yazmayınca ters bir durum var diye düşündüm korktum açıkçası çok mutlu oldum bebisine kavuşmana gözün aydın 🌹🌹🌹🌹

Maşallah kuzum Maşallah :nazar: :nazar: bakma sen küçük olduğuna o kadar hızlı büyüyecekki kıyafetlere sığmayacak🥰🥰 yavrunla bir ömür sağlıkla yaşayın inşallah en zorunu atlattınız süt mama o bu hiç önemli değil artık🥰

Kuzum şükürler olsun sağlıkla gelmiş yavrun. Burada herkes senin için dua etti heyecanla bekledik. Çok şükür kavuştunuz sonunda🥰🙏

Annesinin minik savaşçısı 🥹🥹 sağlıkla gelmiş hoşgelmişşş 😍😍😍 şimdi anne oğul vakti artıkk 🙏

Soran iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim ❤️ maalesef enfeksiyon çıktı kanında, antibiyotik tedavisi başlandı, bir hafta kalacakmış orda. Günde bir kez gidip görme hakkımız var babasıyla. Bugün gittim tekerlekli sandalye kullanarak. Öyle görünce ağladım üzüldüm eşim de ağladı, süt sağmaya çalışıyorum. Allah kimseyi ayırmasın evladından 🙏
Çok geçmiş olsun canım biz ne desek boş en kısa zamanda rabbim kucağına almayı nasip etsin 🙏

Back
X