• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    216
ben de sabah doktora gittim. (38+3) elle alttan muayene etti, acikligi 1cm ölctü. bebegin pozisyonu cok iyi ve bebek gelmeye cok yakin dedi. sancin gelirse hemen hastaneye gidersin,cok uzun surmez dogurman dedi
bu birkac gun icinde gelir mi dedim olabilir kesin bir sey soyleyemem dedi. erken gelicek diyorduk gelmedi bak bekledi dedi:) nstde sancilar 20lerdeydi

Ben de sırf o yüzden korkuyordum ama yeniden doğum yapsam yine normal doğum isterim ☺️ inan çok rahat 🌸🌸
Ne güzel canım pozitif bir şey duyduğuma çok sevindim. Son zamanlar sağ olsun Instagram sürekli doğum videosu karşıma çıkarıyor hep acı içinde bağırıyorlar dün gece onları izlemekten uykularım kaçtı 😔 ben kesiden değil de kontrolsüz yırtıklardan çok korkuyorum onun yerine doktor kontrollü bir şekilde kesse daha iyi bence

“Aralık görünümlü Kasım anneleri ve Aralığa kalan 3-5 kişi” ahahahahahah

15 güne burası 56 olur kanka sakin 😂 sen şafak operasyonu gibi bi gece ansızın bize süpriz yapcaksın ben öyle inanıyorum tarihini de 3 aralığa verdim şuan ahahdjekxo

Evet aşkımm şükür bi sorun çıkmazsa öyle duruyo senle ben elencez az kaldı gibi 😂

Keşke şurda da reelslaşabilsek sürekli size atabilceğim reelslar denk geliyor çok üzülüyorum ahahahahah

süpriz asla yapmicam merak etmeyin hastaneye gittiğim an başlicam yazmaya🤣

senin o verdiğin tarihi yerim yeeer🤣😍🤌🏼

Ne güzel canım pozitif bir şey duyduğuma çok sevindim. Son zamanlar sağ olsun Instagram sürekli doğum videosu karşıma çıkarıyor hep acı içinde bağırıyorlar dün gece onları izlemekten uykularım kaçtı 😔 ben kesiden değil de kontrolsüz yırtıklardan çok korkuyorum onun yerine doktor kontrollü bir şekilde kesse daha iyi bence
Doktorum mümkün oldukça kesisiz atlatalım deyip motive etmişti doğum sırasında kestiğini gördüm sordum bebek çıkımda yırtmış düzgün olması için kontrollü kesmek zorunda kaldım yoksa yamuk şekilde yırtılmaya devam edecek seni zorlayacaktı dedi. Ama şunu çok net söyleyebilirim bebeğimi kucağıma aldığım an boğazımı da kesseler umrumda olmazdı🥰 o an dünyalara bedel. Ayrıca öyle acı içinde de bağırmadım hatta bu kadar mı bitti mi yani diye sormuştum🤭

Evett balımm şükür önlemimizi aldık 💃 hoşbuldukk 😂😂

Canım sorun olmamasına çok sevindim, bizlerin daha var inşallah doğurmasına bekleyelim bakalım 🥹😍 dün akşam bende de kasılma oldu epeyce, gece de uyuyamadım kızımın hareketlerini hissedemedim, stres oldum bazen az hareket ediyor strese giriyorum, gece gitsem mi diye düşündüm hatta sonra hareket etti rahatladım 🥹

süpriz asla yapmicam merak etmeyin hastaneye gittiğim an başlicam yazmaya🤣

senin o verdiğin tarihi yerim yeeer🤣😍🤌🏼
Yalnız şu tarihler tutarsa varya burdan yürür yolumu bulurum ben hahahahah

“Kızlar şimdi ıkınıyorum, bebek göründü.”
“Şimdi çıktı kucağıma verdiler bi emzireyim geliyorum” ahahahahahahahahahsh

Canım sorun olmamasına çok sevindim, bizlerin daha var inşallah doğurmasına bekleyelim bakalım 🥹😍 dün akşam bende de kasılma oldu epeyce, gece de uyuyamadım kızımın hareketlerini hissedemedim, stres oldum bazen az hareket ediyor strese giriyorum, gece gitsem mi diye düşündüm hatta sonra hareket etti rahatladım 🥹
Aşkım sen gidip 18ine gün alıp beni bırakmışsın o yüzden ben de tarihi erkene çekeyim dedim ahahah. Artık çok kuduruklaştılar yer de hiç kalmadı ya ondan ara sıra güçsüz hissetmek normal kudurukluktan uyuyakalıyolar 2 saatte 10 minicik kıpırdama bile olsa okeymiş zaten. Ben de bazen hareketinden kıvranıyorum o sıra bi sakinlese istiyorum sakinleyince de çocuğu dürtmeye başlıyorum hahahahaha

ben de sabah doktora gittim. (38+3) elle alttan muayene etti, acikligi 1cm ölctü. bebegin pozisyonu cok iyi ve bebek gelmeye cok yakin dedi. sancin gelirse hemen hastaneye gidersin,cok uzun surmez dogurman dedi
bu birkac gun icinde gelir mi dedim olabilir kesin bir sey soyleyemem dedi. erken gelicek diyorduk gelmedi bak bekledi dedi:) nstde sancilar 20lerdeydi
Ay iyi açıklık varsa devam ederse böyle yakındır kesin 39+ larda doğurursun o halde 🫣

Kızlar doğum yapmayan kimler ? benim tahmini doğum tarihi 25 Aralık. 40 haftam o zaman doluyor :) şuan hiçbir belirti zaten yok, son zamanlarda beklemek zormuş
Ben de aynı sekilde hala doğurmayanlardanım. 40+0 ım 18 aralık. Tansiyonum bazen 13-14 lerde dolaştığı işin doktorum 40 ı geçirmek istemiyor. Bi şekilde başlatırız ya da seseryanla alırız dedi 40ta.

Yalnız şu tarihler tutarsa varya burdan yürür yolumu bulurum ben hahahahah

“Kızlar şimdi ıkınıyorum, bebek göründü.”
“Şimdi çıktı kucağıma verdiler bi emzireyim geliyorum” ahahahahahahahahahsh
eğer tutarsa sana grubun en iyi tahmin eden aralık hamişi ilan etcem vee 👑 takcam🤣

eğer epidural doğum olursa net bu dediklerini yazma vaktim olur yoklama bile yaparım🤣🤣🤣

Aşkım sen gidip 18ine gün alıp beni bırakmışsın o yüzden ben de tarihi erkene çekeyim dedim ahahah. Artık çok kuduruklaştılar yer de hiç kalmadı ya ondan ara sıra güçsüz hissetmek normal kudurukluktan uyuyakalıyolar 2 saatte 10 minicik kıpırdama bile olsa okeymiş zaten. Ben de bazen hareketinden kıvranıyorum o sıra bi sakinlese istiyorum sakinleyince de çocuğu dürtmeye başlıyorum hahahahaha

Doktor kendisi verdi, sayıyordu böyle nst randevularına 18 alıyoruz dedi, ben de neee dedim, o kadar şaşırdım ki 🤣 sormadı bile, 17 sine son bir kontrol koydu 18 alalım dedi, tabi nst değiştirir tarihini ama şimdilik bir sıkıntı görmedi. Sancım da 50 stabil gitti, normal dedi ben hiç hissetmiyordum ama eşim dedi bir kez 70 küsür olmuş, bu sefer stres oldum 🫠

Hareketleri konusunda evet, bir günü bir gününe uymuyor ki korkuyorum🥲 Allah’ım huniyi takmadan doğuralım inşallah 🤭 Den vajinal bekliyorsun değil mi ?

eğer tutarsa sana grubun en iyi tahmin eden aralık hamişi ilan etcem vee 👑 takcam🤣

eğer epidural doğum olursa net bu dediklerini yazma vaktim olur yoklama bile yaparım🤣🤣🤣
Bacım ben ek iş diye diğer gruplara gider onlara da tarih veririm minik bi ücret alsam yolumu bulurum falcı teyzeniz geldi ayahahah

Senden o kadar bekliyorum ki bu yoklamayı ahahah

Doktor kendisi verdi, sayıyordu böyle nst randevularına 18 alıyoruz dedi, ben de neee dedim, o kadar şaşırdım ki 🤣 sormadı bile, 17 sine son bir kontrol koydu 18 alalım dedi, tabi nst değiştirir tarihini ama şimdilik bir sıkıntı görmedi. Sancım da 50 stabil gitti, normal dedi ben hiç hissetmiyordum ama eşim dedi bir kez 70 küsür olmuş, bu sefer stres oldum 🫠

Hareketleri konusunda evet, bir günü bir gününe uymuyor ki korkuyorum🥲 Allah’ım huniyi takmadan doğuralım inşallah 🤭 Den vajinal bekliyorsun değil mi ?
Evet aşkım bi sağlık sorunu olmadıkça vajinal istiyorum ben sezaryandan gözüm çok korkuyor yıllardır.

Senin sezeryan kısmını ben kaçırdım o sıra sen mi istedin bi sıkıntı mı gördü doktor?

Kızlar ben tüm mesajları okuyorum ama asla yazamıyorum hep geç kalmış oluyorum konulara 😂
Bugün benim de kontrolüm vardı 37+0 ım. Tansiyonum sabahları 13-14 lerde dolaştığı için ve şekerim de hep üst sınıra yakın çıktığı için doktor 40 ı geçirmek istemediğini söyledi. 18 aralık oluyor o tarih de. Bakalım inşallah kızım da beklemez. Suni sancıyla başlamak istemiyorum doğuma çünkü. Acil bi durum olmadığı sürece sezeryan da istemiyorum inşallah yakın zamanda kendisi gelmeyi tercih eder. Başı tam aşağıda pozisyonunu almış çok şükür

Kızlar ben tüm mesajları okuyorum ama asla yazamıyorum hep geç kalmış oluyorum konulara 😂
Bugün benim de kontrolüm vardı 37+0 ım. Tansiyonum sabahları 13-14 lerde dolaştığı için ve şekerim de hep üst sınıra yakın çıktığı için doktor 40 ı geçirmek istemediğini söyledi. 18 aralık oluyor o tarih de. Bakalım inşallah kızım da beklemez. Suni sancıyla başlamak istemiyorum doğuma çünkü. Acil bi durum olmadığı sürece sezeryan da istemiyorum inşallah yakın zamanda kendisi gelmeyi tercih eder. Başı tam aşağıda pozisyonunu almış çok şükür
Canım sen geç kalmıyon biz çok konuşuyoz hahahaha aradan fırt diye yazmazsan konu 3 dkda bitiyo ahahahah

Tansiyon olayını çok bilmiyorum kuzu ama eğer erken kendiliğinden gelsin niyetindeysen tüm tuşlara şimdiden bas etkisini anca görürsün şu an kaç kg bebişin

Bir de Ataşehir Acıbadem’e gidenler kimdi sepide sepide Pamlok Pamlok sanki bi ikinizi hatırlıyorum. NST ücreti ne kadar verdiniz?
Ben geçen akşam eve yakın bi özel hastane hatta Emsey o da A plusa yakın bi özel. Hareketlerini az hissettim sanki diye sadece NST olmaya gittim 120₺ ücret ödedim. Acıbadem 1500₺ aldı da en son. 150 kat fazla olması da bana aşşırı saçma geldi. Hadi 500-1500 olur anlarım da bu kadar fark normal değil bence. Bundan sonra hep NST leri dışarda muayeneye gitmeden yaptırıyorum doktorum da kabul etti

Canım sen geç kalmıyon biz çok konuşuyoz hahahaha aradan fırt diye yazmazsan konu 3 dkda bitiyo ahahahah

Tansiyon olayını çok bilmiyorum kuzu ama eğer erken kendiliğinden gelsin niyetindeysen tüm tuşlara şimdiden bas etkisini anca görürsün şu an kaç kg bebişin
2900 çıktı bugün canım. Ben yürüyüş ve 2 şer basamak merdiven çıkmalara başladım evde de squat yapıyorum ama çok düzenli yapamıyorım onu da

Evet aşkım bi sağlık sorunu olmadıkça vajinal istiyorum ben sezaryandan gözüm çok korkuyor yıllardır.

Senin sezeryan kısmını ben kaçırdım o sıra sen mi istedin bi sıkıntı mı gördü doktor?

Hayır canım ben istemedim, zorunlu olacağım, daha önce benim bir doğumum var acil sezeryana alınmıştım, mecburen bu da sezeryan olacak 🥲

Suyun gelmesinin normal olarak bi minimum haftası var mı kızlar biliyo musunuz? Yani 38-39 dan önce su kesin gelmez gibi bir bilgi var mı

Ben de çalışırken öyle oluyordum, konuyu yakaladığım yerden mecburen dalıyordum 🥲🤣 İnşallah gönlüne göre olur canım, sağlıkla gelsin 😍

Back
X