- 30 Temmuz 2020
- 9.164
- 37.359
- 548
- Konu Sahibi annabelica
-
- #53.961
Ayyy bekliyoruz güzel haberlerini İnşanlah canım rabbim yardımcın olsunHanımlar BEN DOĞURUYORMUŞUMMM 5 cm açıklığım varmış yatışım yapılıyor dualarınızı bekliyorum
Benimde öyle olmıuştu önceki gebelikteAy saglikla gelsinama boyle agrisiz sizisiz 5 cm acikliga da can kurban
Geçmiş olsun canım neyin vardıKizlar hastaneye gittim nts girdim Hersey normal çok şükür sanci degilmis
Canim karnim agridi bugun ayaga kalkinca da vajina da baski hissettim nts girdim o yuzdenGeçmiş olsun canım neyin vardı?
Banada aynisi oldu bugun canimKızlar benimde pazartesi bir aralıkta kontrolüm var kaç gündür hem sancılar var gidip gelen hemde yürürken sanki bebek vajinaya kadar inmiş hissediyorum çok kötü ağrıyor duruyorum yerimde herkes sağlıcakla kavuşsun yavrusuna inşanlah
İnşallah canım o gün güzel haberlerle gelelim buraya İnşallahyaaaaayni gun fotograf atariz buraya insallahh pamuk kızları
nst cok iyimis 90 gordum bugun ben
Maşallah canım sana bu bağımlılığını doğum sonrası da bekliyoruz bizi habersiz bırakmaHanımlar hepinize çok teşekkür ederim yatışım yapıldı kafam yerindeyken yazayım size dedim (benim kadınlar kulübü bağımlılığım) , suni sancı verdiler epiduralde yapılacak birazdan, suyum gelmedi henüz
Hayırlısı olsun canım süt takviyeleri konusuna bilgim yok ama sen niye şimdiden süte üzgünsün çokk gelecek sütüm de iyi düşün gelmezsede ilk günler bakarsınız çaresine üzülme kavuşmaya 2 gün kalmışKızlar büyük ihtimalle günüm kesinleşti pazartesi sezeryan olucam sizce bestlak damla kullanmaya basliyimmi süt için ya da başka bir önerdiğiniz var mi kullanayim 2 günüm kaldı bari sütüm gelsin
Bence damarlardaki akım yeterli ise suyunda uygun ise beklemeyi teklif et canım sezeryan olman için başka bir sebebi yok anladığım kadarıyla demiYa kızlar sancım yok açılma yok doktor alalım dedi ama ben korkuyorum kendi sancımı beklemek istiyordum aslında suni sancı durduk yere doğum denemek gibi geldi şuan bana e yalancı sancılarımda var beklesem gelirdi yani ilk doğumum 40+6 da oldunapicam beklemeyi.teklif.edicem doktora e açılma da olmazsa sezeryan yaparım bu sefer daha beklemedigim bişey olur sanki keyfi bir doğum yapmak istemiş gibi geldi bana
Insallah canım hastanede tekim almiyorlar refakatci biraz onun psikolojisi biraz da bebek küçük olduğu için hemen büyüsün istiyorum insallah dediğin gibi iyi düşünelimHayırlısı olsun canım süt takviyeleri konusuna bilgim yok ama sen niye şimdiden süte üzgünsün çokk gelecek sütüm de iyi düşün gelmezsede ilk günler bakarsınız çaresine üzülme kavuşmaya 2 gün kalmış
Sen Erdem hastanesinde değil miydin canım özel yani niye almıyorlar refakatçiInsallah canım hastanede tekim almiyorlar refakatci biraz onun psikolojisi biraz da bebek küçük olduğu için hemen büyüsün istiyorum insallah dediğin gibi iyi düşünelim
Oradaydım ama detaylida sorunlar cikinca eğitim araştırmaya geçtim perinatoloji takıpliyim orada da almiyorlarmisSen Erdem hastanesinde değil miydin canım özel yani niye almıyorlar refakatçi
Haklısın hepimiz onları tutabildiğimiz kadr tutmak istiyoruz ama ne minikler doğdu bişeycik olmadı iyi şeyler aklına getir
Anladım canım korkma güzel olacak riskli sınırları aştılar şükürOradaydım ama detaylida sorunlar cikinca eğitim araştırmaya geçtim perinatoloji takıpliyim orada da almiyorlarmis
Sagol canim benim
Anladım canım korkma güzel olacak riskli sınırları aştılar şükür
Takviye değil ama canım şu sağma makinesi çok işe yarıyor süt gelmesi konusunda bende de 2gun süt gelmemişti ısrarla sagdim sürekli üçüncü gün şelale gibi akmıştı makinen varsa denemekte yarar var doğumdan önce süt gelme durumu olur mu onu bilemiyorumKızlar büyük ihtimalle günüm kesinleşti pazartesi sezeryan olucam sizce bestlak damla kullanmaya basliyimmi süt için ya da başka bir önerdiğiniz var mi kullanayim 2 günüm kaldı bari sütüm gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?