Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Banada aynisi oldu bugun canim

Kızlar büyük ihtimalle günüm kesinleşti pazartesi sezeryan olucam sizce bestlak damla kullanmaya basliyimmi süt için ya da başka bir önerdiğiniz var mi kullanayim 2 günüm kaldı bari sütüm gelsin

Maşallah canım sana bu bağımlılığını doğum sonrası da bekliyoruz bizi habersiz bırakma
Her şey su gbi ilerlesin İnşallah

Kızlar büyük ihtimalle günüm kesinleşti pazartesi sezeryan olucam sizce bestlak damla kullanmaya basliyimmi süt için ya da başka bir önerdiğiniz var mi kullanayim 2 günüm kaldı bari sütüm gelsin
Hayırlısı olsun canım süt takviyeleri konusuna bilgim yok ama sen niye şimdiden süte üzgünsün çokk gelecek sütüm de iyi düşün gelmezsede ilk günler bakarsınız çaresine üzülme kavuşmaya 2 gün kalmış

Bence damarlardaki akım yeterli ise suyunda uygun ise beklemeyi teklif et canım sezeryan olman için başka bir sebebi yok anladığım kadarıyla demi

Insallah canım hastanede tekim almiyorlar refakatci biraz onun psikolojisi biraz da bebek küçük olduğu için hemen büyüsün istiyorum insallah dediğin gibi iyi düşünelim

Insallah canım hastanede tekim almiyorlar refakatci biraz onun psikolojisi biraz da bebek küçük olduğu için hemen büyüsün istiyorum insallah dediğin gibi iyi düşünelim
Sen Erdem hastanesinde değil miydin canım özel yani niye almıyorlar refakatçi
Haklısın hepimiz onları tutabildiğimiz kadr tutmak istiyoruz ama ne minikler doğdu bişeycik olmadı iyi şeyler aklına getir

Sen Erdem hastanesinde değil miydin canım özel yani niye almıyorlar refakatçi
Haklısın hepimiz onları tutabildiğimiz kadr tutmak istiyoruz ama ne minikler doğdu bişeycik olmadı iyi şeyler aklına getir
Oradaydım ama detaylida sorunlar cikinca eğitim araştırmaya geçtim perinatoloji takıpliyim orada da almiyorlarmis
Sagol canim benim

doğum yapan arkadaşlar hem geçmiş olsun hem de hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşaallah

Takviye değil ama canım şu sağma makinesi çok işe yarıyor süt gelmesi konusunda bende de 2gun süt gelmemişti ısrarla sagdim sürekli üçüncü gün şelale gibi akmıştı makinen varsa denemekte yarar var doğumdan önce süt gelme durumu olur mu onu bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…