Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
Ay sorma 38 mi 39 mu diye konuşurken 38+0da geldi
Bebiş bile dedi ki siz kafanızı yormayın ben geleceğim zamanı kendim ayarlarım
Oyyy bunu duymak bile içime su serpti şuan nasılsın kuzu ağrın sızın var mı gerçi bebişten hissetmiyorsundur

Oyy maşallah canım geçmiş olsun sanada, Allah analı babalı, sağlıcakla büyüsün inşallah

Canım benim gözün aydın

Benimki hep aynı pozisyondaydı. Umudum tükendi artık zaten sezeryandı ilki, buda öyle olsa bişey farketmez dedim

Ya bende 102ydim en son epidural istiyorum aslında eğer kilo kaynaklıysa yapmazlar o zaman. Gerildim şuan

D danmii Allah bağışlasın kuzum sağlıklı, mutlu huzurlu ömrü olsun inşallah. Sanada çok geçmiş olsun

55k oldukkk vee çok güzel doğumlar oldu adminim bile süpriz doğum etti çook güzel olduk böylee maşallah Aralık grubuna

Fark ettin mi listeye bakınca etrafımız sarıldı. Sıra bize geldi sanki Her tuvalete kalktığımda peçeteye bakıyorum bir şey var mı diye

sepide sepidem senin de pek sesin çıkmıyor sanki gizli gizli doğurdun mu naptın

Canlar merhaba öncelikle hepinize güzel dilekleri için çok teşekkür ederim
Hemen hikayemize geçiyorum.
Dün sabah kontrolüm vardı açılma 2 cm idi, sancı da yoktu eve döndük. Sonra 5 gibi suyum geldi, doktora yazdım gel dedi, geldiğimde hastanede bir daha suyum geldi. Nst'de sancılar 50lerdeydi ama hep düzenli. Doktor yatış verdi, doğumhaneye gidince ölçtü 2-3 cm idi hala ama dayanamayacak sancılarım vardı. Epidural istedim ve şiddetle tavsiye ediyorum. Epidural olmasa ben doğuramazmışım çok net çünkü 2 cm de bile ben çok acı çektim. Epidurali yapınca pamuk gibi oldum. Sonra epidural etkisi biterken gene kötü oldum hatta kustum bir anda midem bulandı, hemen epidurali yenilediler çok rahatladım. Doğumhane koridorunda hızlı hızlı 100 tur attık bu sırada saat 12 oldu, eşimle doktor dedi açılma 7-8 oldu çok güzel. 2 saate gelir. Neyse pilates topuyla çalışmaya başladım ebe gel bir bakalım dedi doğumhaneye girdim bir baktı ki açılma 10 cm hatta kafası görünüyor. Sakın ikinma bekle dedi doktoru falan çağırdı, o andan sonra 3 dk sürdü 4-5 ıkınma ile oğlum kucağımdaydı
Naçizane tavsiyem epidural yaptırın.
Şimdi ikimiz de iyiyiz, sütüm de geliyor cuk cuk emiyor oğlum

Harikasın kuzum maşallah size su gibi geçsin doğumlarımız böyle inşallah

Çok güzel maşallah canım, ne güzel anlattın Bundan sonrası da hep böyle çok daha güzel olsun

Kızlar bebeğim 00:13te doğdu. İkimiz de iyiyiz detayları yazıcam

yaa gozunuz aydin rabbim anali babali buyutsun insallah cook sevindim dogurdum yazdiginizi gorunce
bol sutlu gunleriniz olsun insallahh mis kokululari bizim yerimize de koklayın
saglıkla buyusun paşa ve prenses

Gözün aydın cnm Rabbim analı babalı büyütsün inşallah

babylovee canım siz nasılsınız? Nasıl gidiyor İlk günler bebisle??
sevimliturta sancinin gelmesini bekleyeceğiz birlikte desene.. E erkekbebek le seni takipteyim, çember daralıyor
Ben de şuan suda doğumu düşünüyorum, daha rahat ve kolay mı olur sanki? Bir tane odada küvet var, o oda müsait olursa ve o anlık aksi bir komplikasyon olmazsa teklif edecegim

Canım avent biberonların başlıkları numaralı. Üzerinde yazar. Yüksek numaraların akışları hızlı olduğu için meme reddi yapabiliyor
Hemen bakıyorum biberon veriyorum 2 numara kan uyuşmazlığından dolayı sarılığı var mecbur mamada veriyorum emmesi çok zayıf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…