- Konu Sahibi annabelica
-
- #54.501
Ben 102 falan oldumBenimki 28. haftada baş aşağıydı ama yanlamışBakalım pazartesi normal kontrolüm var pozisyon değilmiş mi görücez :)
Başka bir sebep olur tabi sezaryen olurum ama dönmemesinden gol yiyip de zorunlu sezaryen olmak istemiyorum sanırım
Kuzum gözün aydın allah analı babalı büyütsünn. Yaa genel anesteziyi sadece kilodan dolayı mı yaptıllar bende şuan 97 kiloyum da sen kaç kiloydun acaba canım? Bana da öyle mi yaparlar acaba diye merak ettim
3 aralık oldu canım saat farkını da düşündüm şimdi de tr saatiyle gece 2.30 gibi aldılar ameliyata.Kuzum 2 aralık mı oldu 3 mü. Listeye yazıcam
Yazacağım kesinlikleGözün aydın kuzummm gelmiş miniğin maşallahAllah sağlıkla büytmeyi nasip etsin canım toparlanınca detayları bekleriz
İşte burda annenin biraz toparlanmasını bekliyorlar hatta ilk ne zaman emzirebilirim diye sordum hoş ilk andan süt de inmiyor tabi de 3gün sonra veriyorlarmış ilk emzirmek için. Bakalım tecrübe ettikçe paylaşacağım sizlerledeGelecek inşallah canım, sen toparlanmaya çalış lütfenPamuk kuşun da gelecek yanına
İşte burda annenin biraz toparlanmasını bekliyorlar hatta ilk ne zaman emzirebilirim diye sordum hoş ilk andan süt de inmiyor tabi de 3gün sonra veriyorlarmış ilk emzirmek için. Bakalım tecrübe ettikçe paylaşacağım sizlerlede
Dualarımız sizinleKızlar mesajları okuyamıyorum 6 gibi suyum geldiği için yatış yaptık, 2 cm idi açılma şu an 7-8 cm olmuş dualarınızda bize de yer verin
Hee anladım canım ben Türkiye'de sandıım. Dediğin gibidir o zaman kiloya göre anestezi dozu ayarlanıyor ya. Gözün aydın tekrardaanBen 102 falan oldumama türkiyede yapabilirler bence epiduralı ya. Koreliler zayıf millet oldukları için alışık olmadıkları vücut tipi oldu benimki hatta bi posta yapıyorlar gibi hissettim ama riske atmak istemediler diye düşünüyorum o yüzden genel yaptılar ama hemen uyandım tabi.
Rabbim analı babalı büyütsün inşallah cnm gözün aydınKızlar bebeğim 00:13te doğdu. İkimiz de iyiyiz detayları yazıcam
Rabbim analı babalı büyütsün inşallah cnm gözünüz aydınH
Henüz kucağıma alamadım bugün odaya getirmeyeceklermiş babası akşam görecek ama ben yarın görebilirmişimamin inşallah darısı gününü bekleyen arkadaşların başına
Maşallah canım sağlıkla büyüt inşallah. Doğum hikayeni merakla bekliyoruz doğurmayanlar olarak :)Normal oldu canım. 38 haftalık gelmek istedi bebeğim. Hepinize böyle kolayca nasip olsun inşallah
Biz haftada 2 kere görebiliyoruz sadece hastane kuralları çok katı. Henüz emzirme yapmadık ama değerlerinde düşme var daha temizlenmemiş. Çok sevindim sizin adınıza:)Bugün emzirme yaptık, kan değerleri düzelmiş dediler. Yarın sabah gidip emzirip eve getiricez inşallah bir aksilik olmazsa. Sizin durum nasıl? Görebiliyor musunuz bebişi?
Cano ben imza attım kendi sancımı beklicem sorduğun için çok teşekkür ederim
Naptın canım yatış yapildimiİnşallahgüzel düşünelim Allahın izniyle güzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?