Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Merhaba arkadaşlar bende aralık annesiyim 19 aralık sezeryan günü belirledik ama bebeğim biraz aşağıda ve ben gün icinde cok fazla yalancı kasılma yaşamaya başladım normalmi sizce 36+2 deyim sata göre ama bebeğim hep önde giidyordu kilosu ve boyuna göre 38 haftayla uyumlı gözüküyor ama yinede erken gelmesinden korkuyorum suyumun geldiğini nasıl anlarım yada gerçek sancıyı

Herşeyde bir hayır varmış demekki kuzum yaa gerçekten insan yaşamayınca anlamıyor. Doğumdan hemen sonra geçiyor mu peki iki güzel lafa çok ihtiyacım var sanırm
Canım 3 gündür bebemin gazıyla uykusuzluğuyla uğraştamaktan siteye anca girebiliyorum
Hemen cevap vereyim bi kaç güne geçmişti bi hafta sürmüyor geçmesi

Pazartesi atabiliyorken şimdi atamamam biraz korkuttu açıkçası bakalım birkaç güne anlarız doğru mu şaşırdım gerçekten deneyip duruyorum hala atabilecek miyim diye ama tık yok
Günümüzde neredeyse aynı ben hala atabiliyorum bakalım dediğin gibi doğumla alakası var mı bunun göreceğiz

Maşallah :) bugün gördüm bende kızımı süt götürdüm değerleri iyiye gidiyo en fazla 1 hafta daha kalacak sanırım içim rahatladı. Geçip gidiyor çabucak büyüyorlar Allah kimseyi düşürmesin oralara zor gerçekten

Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün

Canım 3 gündür bebemin gazıyla uykusuzluğuyla uğraştamaktan siteye anca girebiliyorum
Hemen cevap vereyim bi kaç güne geçmişti bi hafta sürmüyor geçmesi
Ayyy ağzından bal damladı ağlıycam ağrıdan çnk oyyy büyümüş de gazlanmışlar yaa maşallah kuzucuğa kolay gelsin canım

Kızlar Ankara'da çocuk doktoru öneriniz var mı
Kızım doğduğundan beri Prof.dr Arzu Dursun a gidiyoruz, muayenesi şuan ne kadar bilmiyorum, 7 24 ulaşabilirsiniz, aklınıza takılan her şeye cevap veriyor, her durumda da gelin demiyor, bir kez muayeneye gidip, başka hastalıklarda 5 6 kez gitmeden telefonda hallettiğimiz olmuştur, birde gerekmedikçe asla ilaç vermiyor

Maşşallah canım ekstra bişeylet yaptın mı plates falan aklına ne gelirse

Günaydın kızlar nasılsınız? Biz 37 haftalık olduk bugün ama benim karnım hala aşağıya düşmedi Bebişim gelmeye niyetli değil mi acaba? Doğurmayanlar olarak nasıl size durumlar?
Benim baya aşağda yani artık düştü düşecek gibi duruyor rahimede çok baskı var

Merhaba canım, ben de 36+2 deyim. Banada doktorum 18 Aralık tarihini verdi, karnım henüz aşağıda değil benim hatta nefes alamıyorum göğüs kafesimin altına toplanmış bütün organlarım gibi, nst de sancın var mıydı?

Şeker mi var bebek ondan mı önden gidiyor acaba? Benim de 36+4 bugün bir süredir aşağıya çok baskı oluyor ve yalancı kasılmalarım da çok oluyor ama gelen giden yok merak etme. Ki gelse bile çok şükür haftalarımız iyi zaten. Bu arada yalancı kasılma dediğin toplanıp karnın sertleşmesi değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…