- Konu Sahibi annabelica
-
- #54.721
Canım 3 gündür bebemin gazıyla uykusuzluğuyla uğraştamaktan siteye anca girebiliyorumHerşeyde bir hayır varmış demekki kuzum yaa gerçekten insan yaşamayınca anlamıyor. Doğumdan hemen sonra geçiyor mu peki iki güzel lafa çok ihtiyacım var sanırm
Günümüzde neredeyse aynı ben hala atabiliyorum bakalım dediğin gibi doğumla alakası var mı bunun göreceğizPazartesi atabiliyorken şimdi atamamam biraz korkuttu açıkçası bakalım birkaç güne anlarız doğru muşaşırdım gerçekten deneyip duruyorum hala atabilecek miyim diye ama tık yok
Maşallah :) bugün gördüm bende kızımı süt götürdüm değerleri iyiye gidiyo en fazla 1 hafta daha kalacak sanırım içim rahatladı. Geçip gidiyor çabucak büyüyorlar Allah kimseyi düşürmesin oralara zor gerçektenbenim kızımda 15 gün yoğun bakım ünitesinde kalmıştı enfeksiyon ve solunum sıkıntısı vardı beslenme olmamıştı 10 gün sadece serum vermişlerdi 15. gün çıktı şuan da 5 yaşında çok sağlıklı maşallah diyelim :) Pandemi de doğmuştu ve 15 gün içerisinde sadece 1 kez uzaktan görmüştüm çok ağlamıştık eşimle sütüm de kesilmişti ama inan bebekler hemen toparlanıyor :)
Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsünKızlaarr bende doğurdumepidural anestezi yapacaklardı ama kilom biraz fazla olduğu için zorlandılar sanırım genel anesteziyle yapacağız dedikten saniyeler sonra uyumuşum hatırlamıyorum gerisini şuan ağrım var ama toparlayınca tekrar yazacağım. Bebişim 3800gram doğdu doğumu bekleyen diğer arkadaslara kolaylıklar diliyorum ağrısız acısız çok güzel olsun doğumlarınız olsun . Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın.
Ayyy ağzından bal damladı ağlıycam ağrıdan çnkCanım 3 gündür bebemin gazıyla uykusuzluğuyla uğraştamaktan siteye anca girebiliyorum
Hemen cevap vereyim bi kaç güne geçmişti bi hafta sürmüyor geçmesi
Kuzu ben en az 2 haftadır atamıyorum ama doğurmadım biraz da kiloyla alakalı benceKızlar bacak bacak üstüne atma testini yaptım asla atamıyorum ikisini depazartesi denediğimde atabiliyordum ama
O kadar kilo da almadım aslında ama 76 kiloyum tombiş miyizKuzu ben en az 2 haftadır atamıyorum ama doğurmadım biraz da kiloyla alakalı bence
Kızım doğduğundan beri Prof.dr Arzu Dursun a gidiyoruz, muayenesi şuan ne kadar bilmiyorum, 7 24 ulaşabilirsiniz, aklınıza takılan her şeye cevap veriyor, her durumda da gelin demiyor, bir kez muayeneye gidip, başka hastalıklarda 5 6 kez gitmeden telefonda hallettiğimiz olmuştur, birde gerekmedikçe asla ilaç vermiyorKızlar Ankara'da çocuk doktoru öneriniz var mı
Yok hayır fazla rahatsız edici değilrahatsız etti mi peki seni
ya neden oraya takılıyorum hic bilmiyorum durduk yere kendimi sıkıntıya soktum
Fazlası duruyor sa güzel buralar terk edilck doğuma girdiğimizi anlatamayacak kimse kalmayacak ondan korkumay evet boyle diyip durmayin ahahhaLavinia_98 listenin yarisindan fazlasi duruyor daha herkes zamaninda dogursun bebisleri de kendileri de hazir olunca
Amin kuzu aminEvettt bizler kaldık vay be nerden nereye gerçekten yaaahayırlısıyla biz de alalım kucağımıza da
Ay ben sen doğurdun sandım ondan yazmadımBen de doğurmadım kızlar daha yeni aralığa girdik panik yapmayalım
Maşşallah canım ekstra bişeylet yaptın mı plates falan aklına ne gelirseCanım maalesef küçük de olsa kesi oldu yine. İlk doğumda sağlam dikmişler herhalde
3 cm açıklıkla gitmiştim. 1,5 saat içinde bebeğim geldi. Epidural almadım iki doğumumda da
Canım ikinci ve sonraki doğumlarda böyle pat diye gelebiliyor ama ilk doğum daha uzun sürüyor. İlk doğumumda suyumu ebe patlattı mesela 8cm açıklık olunca . Bunda önce suyum geldi. Sancılar sonra oldu. Her şey bi anda olabiliyor ama yolda doğurmazsın merak etme
@gokceslem senin mesajına alıntı yapamadım canım etiket yapayım. Korktuğum için değil ama böyle hızlı doğumlarda rahim nolduğunu anlamadan doğuma girince acısı biraz fazla oluyormuş öyle açıkladılar. İlk doğumumda bebeğim iri olmasına ve uzun sürmesine rağmen ıkınma aşaması çok kolay gelmişti bana. Her doğum bambaşka oluyor gerçekten. Bu kez apayrı bi tecrübe oldu
Benim baya aşağda yani artık düştü düşecek gibi duruyor rahimede çok baskı varGünaydın kızlar nasılsınız? Biz 37 haftalık olduk bugün ama benim karnım hala aşağıya düşmediBebişim gelmeye niyetli değil mi acaba? Doğurmayanlar olarak nasıl size durumlar?
Yok yok biz bekliyoruz sizde doğurduktan sonra uykusuz gecelerde buluşuruzFazlası duruyor sa güzel buralar terk edilck doğuma girdiğimizi anlatamayacak kimse kalmayacak ondan korkum
Merhaba arkadaşlar bende aralık annesiyim 19 aralık sezeryan günü belirledik ama bebeğim biraz aşağıda ve ben gün icinde cok fazla yalancı kasılma yaşamaya başladım normalmi sizce 36+2 deyim sata göre ama bebeğim hep önde giidyordu kilosu ve boyuna göre 38 haftayla uyumlı gözüküyor ama yinede erken gelmesinden korkuyorum suyumun geldiğini nasıl anlarım yada gerçek sancıyı
Yok aşko senin için demedim sen yeni atamamışsın ben önceden de atamadığım için kendimle ilgili dedimO kadar kilo da almadım aslında ama 76 kiloyum tombiş miyiz
Şeker mi var bebek ondan mı önden gidiyor acaba? Benim de 36+4 bugün bir süredir aşağıya çok baskı oluyor ve yalancı kasılmalarım da çok oluyor ama gelen giden yok merak etme. Ki gelse bile çok şükür haftalarımız iyi zaten. Bu arada yalancı kasılma dediğin toplanıp karnın sertleşmesi değil miMerhaba arkadaşlar bende aralık annesiyim 19 aralık sezeryan günü belirledik ama bebeğim biraz aşağıda ve ben gün icinde cok fazla yalancı kasılma yaşamaya başladım normalmi sizce 36+2 deyim sata göre ama bebeğim hep önde giidyordu kilosu ve boyuna göre 38 haftayla uyumlı gözüküyor ama yinede erken gelmesinden korkuyorum suyumun geldiğini nasıl anlarım yada gerçek sancıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?