Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Allah şifa versin tez zamanda yavruna, sağlıkla kavuşacaksınız inşallah

Kızlar yarın sabah 8.30 buçukta yatışım olacak ve doğumum olacak sezeryan dua edin lütfen

gunaydin anneler
7 bucukta sezaryanım var suan yoldayım
dualarınıza talibim

Benim de yatışım yapıldı kızlar. Suni sancı alıyorum, umarım kolay atlatırım, bana da şans dileyin Bugünün sonunda çok kişi bebeğine kavuşacak inşallah
Bugün doğum yapacak arkadaşlara kopkolay doğumlar diliyorum, bebişlerinizi sağlıkla alın kucağınıza eklemediklerim varsa da kusura bakmayın hepinize bu dileklerim

Merhabalar yakın zamanda doğumum olacak inşallah 36 haftalık hamileyim. Bugün doktorum çocuğun kanala tam oturmadigini ve bir tur boynuna kordon dolandigini söyledi. Bu durumu yaşayan var mı? Sıkıntılı bir durum mu? Bir de normal doğum mümkün mü yine de sormak istiyorum

Kızlar bana da dua edin tansiyon yüksekliğinden odaya aldılar şimdi nst bağlıyım hafif sancılarım da var sizce bırakırlar mi bugün beni
Geçmiş olsun canım tansiyon yüksek çıkınca yatış yapıyorlar ablamda da olmuştu sonra doğuma aldılar ama sakin ol panik ve streste yükseltir allahım hakkınızda nasıl hayırlıysa öyle olmasını nasip etsin önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı

Çok teşekkür ederim inşallah tansiyonum düşer sağlıkla oğluma kavuşurum

Kızlar bana da dua edin tansiyon yüksekliğinden odaya aldılar şimdi nst bağlıyım hafif sancılarım da var sizce bırakırlar mi bugün beni
Geçmiş olsun canım, kaçtı tansyonun yatış yaptılar, ablam da tansiyon yükselinde yatış yapmışlardı suni sancı verdiler işlemedi sonra sezeryana aldılar ama stres yaparsan daha da yükselir. Sakin olmaya çalış sonuçta hastanedesin emin ellerdesin

Canım muhtemelen tansiyon düşmese bırakmazlar bu halde, zaten 40. haftada görünüyorsun, sağlıkla alırsın kucağına inşallah. Düşmemesi halinde orada kalman daha iyi bir şey ayrıca.

Kızlar merhaba
Maşallah doğuma gidenler, doğuranlar herkesin gözü aydın olsun Bir an da geliyor bebişler

Kontrolden geliyorum ben de 37+0 görünüyor ultrasonda ama nst de sancım var, çarşamba tekrar kontrole çağırdı, durmayacak gibi alacağız diyor doktorum, hayırlısıyla gelsin

Bir tur dolanma normal diye biliyorum, bir sonraki kontrolde açılmış bile olabilir. Benim ilk gebeliğimde iki tur vardı, açılmadı, planlı sezaryen oldum ama bazı doktorlar doğum anına kadar bekliyor. Strese girecek bir durum değil bence.

Çok teşekkür ederim canım Bende forumda hep bu damlayı duydum. Ama yinede kullanan var mı diye sormak istedim. Tecrübeni paylaştığın için teşekkür ederim

Canım muhtemelen tansiyon düşmese bırakmazlar bu halde, zaten 40. haftada görünüyorsun, sağlıkla alırsın kucağına inşallah. Düşmemesi halinde orada kalman daha iyi bir şey ayrıca.
Eve gönderdiler tansiyonum çıksa yeniden gelicem evde dinlenmem daha iyi ordaki kokuya bile tahammülüm yok

Kızlar bende doktor muanesi ne geldim nstdeyim şimdi yarın 38 bitiyor 39 açıksası çok tedrginim çok tuhafım bilmiyorum nasıl olck sanki karnım bugün uyuşuk gibi üstünede grip olmuşum of of ne yapacağımı bilmiyorum

Güzel anne bu düşüncelerle stres yükleme kendine. Bebiş hazır hissettiğinde gelecektir. Ben de 38 oluyorum ama ne gelen ne giden var. Ihlmamur iç limon tüket iyi olmaya odaklan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…