- 18 Ekim 2022
- 2.597
- 3.759
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #55.181
Allah şifa versin tez zamanda yavruna, sağlıkla kavuşacaksınız inşallahKızlar sancım 5 dk ya düştü. Dr a gıttım acil sezeryanla 4.20 de doğdu. 36+4 de 2 kg doğdu. 7 kez kordon dolanmış solunum sıkıntısı var. Kakasını çok yutmuş şu an yoğun bakımda. Dua edın lütfen..
Kızlar yarın sabah 8.30 buçukta yatışım olacak ve doğumum olacak sezeryan dua edin lütfen
gunaydin anneler
7 bucukta sezaryanım var suan yoldayım
dualarınıza talibim
Bugün doğum yapacak arkadaşlara kopkolay doğumlar diliyorum, bebişlerinizi sağlıkla alın kucağınızaBenim de yatışım yapıldı kızlar. Suni sancı alıyorum, umarım kolay atlatırım, bana da şans dileyinBugünün sonunda çok kişi bebeğine kavuşacak inşallah
Geçmiş olsun canım tansiyon yüksek çıkınca yatış yapıyorlar ablamda da olmuştu sonra doğuma aldılar ama sakin ol panik ve streste yükseltir allahım hakkınızda nasıl hayırlıysa öyle olmasını nasip etsin önemli olan senin ve bebeğinin sağlığıKızlar bana da dua edin tansiyon yüksekliğinden odaya aldılar şimdi nst bağlıyım hafif sancılarım da var sizce bırakırlar mi bugün beni
Çok teşekkür ederim inşallah tansiyonum düşer sağlıkla oğluma kavuşurumGeçmiş olsun canım tansiyon yüksek çıkınca yatış yapıyorlar ablamda da olmuştu sonra doğuma aldılar ama sakin ol panik ve streste yükseltir allahım hakkınızda nasıl hayırlıysa öyle olmasını nasip etsin önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı
Geçmiş olsun canım, kaçtı tansyonun yatış yaptılar, ablam da tansiyon yükselinde yatış yapmışlardı suni sancı verdiler işlemedi sonra sezeryana aldılar ama stres yaparsan daha da yükselir. Sakin olmaya çalış sonuçta hastanedesin emin ellerdesinKızlar bana da dua edin tansiyon yüksekliğinden odaya aldılar şimdi nst bağlıyım hafif sancılarım da var sizce bırakırlar mi bugün beni
Canım muhtemelen tansiyon düşmese bırakmazlar bu halde, zaten 40. haftada görünüyorsun, sağlıkla alırsın kucağına inşallah. Düşmemesi halinde orada kalman daha iyi bir şey ayrıca.Kızlar bana da dua edin tansiyon yüksekliğinden odaya aldılar şimdi nst bağlıyım hafif sancılarım da var sizce bırakırlar mi bugün beni
Bir tur dolanma normal diye biliyorum, bir sonraki kontrolde açılmış bile olabilir. Benim ilk gebeliğimde iki tur vardı, açılmadı, planlı sezaryen oldum ama bazı doktorlar doğum anına kadar bekliyor. Strese girecek bir durum değil bence.Merhabalar yakın zamanda doğumum olacak inşallah36 haftalık hamileyim. Bugün doktorum çocuğun kanala tam oturmadigini ve bir tur boynuna kordon dolandigini söyledi. Bu durumu yaşayan var mı? Sıkıntılı bir durum mu? Bir de normal doğum mümkün mü yine de sormak istiyorum
Çok teşekkür ederim canımMerhaba canım öncelikle gözün aydın. En iyi gaz damlası bence sab simplex. Benim kızıma çocuk doktorumuz bunu vermişti çok şükür rahat geçti sürecimiz. Aralık annelerine bir bakayım doğumlar nasıl gidiyor sıra bize geliyor dedim mesajını gördüm kayıtsız kalamadım.
Eve gönderdiler tansiyonum çıksa yeniden gelicem evde dinlenmem daha iyi ordaki kokuya bile tahammülüm yokCanım muhtemelen tansiyon düşmese bırakmazlar bu halde, zaten 40. haftada görünüyorsun, sağlıkla alırsın kucağına inşallah. Düşmemesi halinde orada kalman daha iyi bir şey ayrıca.
İnş cnm çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım inşallah doğuma kadar toparlanırsın
Aynen cnm bende öyle istedim çok şükür bugün biraz daha iyiyim perşembeye kadar atlatırımİyi canım iyileşki bebisini daha rahat sevebil ve ona bakacak gücün olsun
Bol şans canımBenim de yatışım yapıldı kızlar. Suni sancı alıyorum, umarım kolay atlatırım, bana da şans dileyinBugünün sonunda çok kişi bebeğine kavuşacak inşallah
Güzel anne bu düşüncelerle stres yükleme kendine. Bebiş hazır hissettiğinde gelecektir. Ben de 38 oluyorum ama ne gelen ne giden var. Ihlmamur iç limon tüket iyi olmaya odaklanKızlar bende doktor muanesi ne geldim nstdeyim şimdi yarın 38 bitiyor 39 açıksası çok tedrginim çok tuhafım bilmiyorum nasıl olck sanki karnım bugün uyuşuk gibi üstünede grip olmuşum of of ne yapacağımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?